İnşallahh çok teşekkür ederim 2 düşüğüm olunca sevinemiyorum ben henüz onun korkusu var ama sağlıklı ilerler inşallah bu defaAyy cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimyarın sabah bende bir yapayım hiç umudum yok adet ağrım gibi ağrılar başladı çünkü
En zoru beklemekEvet nasil sabredicem bilmiyorum
İnşallah canım 2 günde bir beta artışı bakabilirsin . Eski düştüklerinizin sebebi kan pıhtılaşmasi falanda hiç beklemeden kadın doğuma gidin sağlıkla ilerler umarımİnşallahh çok teşekkür ederim 2 düşüğüm olunca sevinemiyorum ben henüz onun korkusu var ama sağlıklı ilerler inşallah bu defa
Evet rahme tutulamaz bebekKızlar d vitaminini eksikliği gebeliğe engel midir?
Gel sarılalım canım bende aynı. Bu ay bı ümit tutarsa inşallah üzerimizden bı yük kalkacakKızlar selamm ben de önümüzdeki ay aşılama ve tüp bebek sürecine başlıyorum.
Umarım her şey dilediğimiz gibi olsun.
Belki köprüden önceki son çıkısta bu ay doğal yolla gebelik olur diye bir ümit :)
Bende dayanamadım yaptım normal testi erken değildi negatif tahmin ettiğim gibiİnşallahh çok teşekkür ederim 2 düşüğüm olunca sevinemiyorum ben henüz onun korkusu var ama sağlıklı ilerler inşallah bu defa
Ben malesef göremedimHerkese selam. Bat 2 gün var ortalama. Dün yaptığım test bu şekilde oldu bir kaç saat içerisinde. Bugün tekrar test yapamadım maalesef sizce var mı?
Olur mu olur diyorum ama benim biraz zor ondan dolayı sadece ufacık bir umut :)Gel sarılalım canım bende aynı. Bu ay bı ümit tutarsa inşallah üzerimizden bı yük kalkacak
Yaa ben hep ilk idrarla yaptım testin varsa bir de sabah ilk idrarla mı yapsanBende dayanamadım yaptım normal testi erken değildi negatif tahmin ettiğim gibi
Var 1 adet daha ama olsaydı sanki çıkardı silikte olsa kaset test ama bilemedim yok bencede ama hiç umudum yok zatenYaa ben hep ilk idrarla yaptım testin varsa bir de sabah ilk idrarla mı yapsan
Markadan markaya ve idrar yoğunluğuna göre çok değişiyor canım sen ilk idrarla da yap bir de benim dün gece yaptığım testim negatif çıktı çünküVar 1 adet daha ama olsaydı sanki çıkardı silikte olsa kaset test ama bilemedim yok bencede ama hiç umudum yok zaten
Canım vedexa vardı eczanede dün aldım kaset test sabah yaptim gene negatif maalesefMarkadan markaya ve idrar yoğunluğuna göre çok değişiyor canım sen ilk idrarla da yap bir de benim dün gece yaptığım testim negatif çıktı çünkü
dün özel hastanenin biri gece gece aklımla oynadı benim sabah çalıştığım devlet hastanesinde 23 çıkmıştı beta değerim öğleden sonra Progesteron baktırmam gerekiyordu onu verirken birde burda beta baktırayım dedim 0,7 çıkardı gece gördüm sonucu şok oldum tekrar test yaptım evde ilk idrar olmadığı için negatif çıktı sonra başka bir hastaneye kan vermeye gittim orda 40 çıktı çok şükür ama değer çıkana kadar baya bir stres yaptım kanları karıştırdılar muhtemelen testi de days doctor yaptım sözde erken gebelik testi silik bile çıkarmadıCanım vedexa vardı eczanede dün aldım kaset test sabah yaptim gene negatif maalesefsizin nasıl negatif çıktı degerdenmi acaba hiç silik falandamı çıkmadı çok ilginç her testin hassasiyeti farklı demekki
Yaa hastaneden hastaneye bile değişiyor referans aralığı kana bile güven yok baksanıza yaşadığınız stresde cabası yazık yani gerçekten ilk haftalar zaten sıkıntılı oluyor yok kese yok kalp atışı birde bunları yaşamak .. siz yüreğinizi ferah tutun beta takibi yaparsınız bir sorununuz yoksa 5.5-6 haftaya kadar bekleyin bence doktora gitmeye kafanız rahat olur gider gitmez kese gorursunuz belki kalp atışı bile duyabilirsiniz o stresi yaşamamış olursunuzdün özel hastanenin biri gece gece aklımla oynadı benim sabah çalıştığım devlet hastanesinde 23 çıkmıştı beta değerim öğleden sonra Progesteron baktırmam gerekiyordu onu verirken birde burda beta baktırayım dedim 0,7 çıkardı gece gördüm sonucu şok oldum tekrar test yaptım evde ilk idrar olmadığı için negatif çıktı sonra başka bir hastaneye kan vermeye gittim orda 40 çıktı çok şükür ama değer çıkana kadar baya bir stres yaptım kanları karıştırdılar muhtemelen testi de days doctor yaptım sözde erken gebelik testi silik bile çıkarmadı
Günümüz aynı sanırım.resmen zaman geçmiyorEvet nasil sabredicem bilmiyorum
Öyle düşünüyorum ben de teşekkür ederim inşallah sen de en kısa zamanda pozitifleri görürsün sağlıklaYaa hastaneden hastaneye bile değişiyor referans aralığı kana bile güven yok baksanıza yaşadığınız stresde cabası yazık yani gerçekten ilk haftalar zaten sıkıntılı oluyor yok kese yok kalp atışı birde bunları yaşamak .. siz yüreğinizi ferah tutun beta takibi yaparsınız bir sorununuz yoksa 5.5-6 haftaya kadar bekleyin bence doktora gitmeye kafanız rahat olur gider gitmez kese gorursunuz belki kalp atışı bile duyabilirsiniz o stresi yaşamamış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?