Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhaba kızlar En alttaki bugune ait acaba pik yapmısmı ikiside aynı koyulukda

Eklentiler

• IMG_5887.webp
    146,1 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba canım kızlar. Nasılsınız? İyimisiniz? babylovee nasıl gidiyor kuzum hamilelik? Vignette sende durumlar nasıl? Bir tarih belirlendi mi?
Kuzum rahim kalınlaştırmak için estrofem kullanıyorum şu an 9 mayısta kontrolüm var. Eğer her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transferim var hayırlısıyla.

Sen nasılsın nasıl gidiyo?

İnşallahh çok teşekkür ederim 2 düşüğüm olunca sevinemiyorum ben henüz onun korkusu var ama sağlıklı ilerler inşallah bu defa
Canım özelden bana yazabilir misin benimde iki düşüğüm var bikaç birşey sormak istiyorum müsaitsen

Kuzum rahim kalınlaştırmak için estrofem kullanıyorum şu an 9 mayısta kontrolüm var. Eğer her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transferim var hayırlısıyla.

Ayy sayılı günler kaldı
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir transfer gerçekleşir. Heyecanlı günler
Bende napayım tipik bir bekleyiş içindeyim işte. Bu ay ovu testleri de yapmadım hiç, günaşırı değerlendirdim tahmini günleri ama son bir iki günü değerlendiremedim. Acil ailesel iş çıktı, şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Sonrasında da çok imkan olmadı. Hatta şuan evimde çocuklu misafir var. 10 mayıs bat günüm ama eğer gecikirsem de misafirler gidene kadar test yapmayayım diyorum, şayet eğer hamileysem kocamla baş başa öğreneyim diye. Bakalım hayırlısı...

Merhaba kızlar En alttaki bugune ait acaba pik yapmısmı ikiside aynı koyulukda
Bugünü ve yarını değerlendir canım yarın silikse aslında tam piki sen bu testi yapmadan 6 8 saat önce yaşamış olabilirsin işte buna denk geliyoruz bazen o yüzden kaçırıyoruz dün ilişki olduysa tutar ama

Bu uygulamada aylarını geçirdim ve şunu anladım arkadaşlar. Belirti yalan ,erken gebelik testi yalan ,kan testi bile bazen yalan olabiliyor . Çok arkadaşa burda pozitif göründü ama negatif çıktı kanda da idrarda da. Veya şu sabah yap gece yap testi olayı varsa zaten çıkıyor. Beta ne çıktıysa o çokta yükselmiyor. Beklemek ve kalp atışını duymak hamilesin demek artık

Inolac kullanmiyorum ama aynı belirtiler bende de oldu. 28den bu yana ovu testi yapmıştım 28 nisan pikti

Hayırlısı kuzum iyi düşünmüşsün inşallah bu ay pozitifi görürsün

Merhaba canım kızlar. Nasılsınız? İyimisiniz? babylovee nasıl gidiyor kuzum hamilelik? Vignette sende durumlar nasıl? Bir tarih belirlendi mi?
Canim cok sagol idare ediyorum. Sen nasilsin iyi misinnn ? Hersey yolunda olsun bu ay pozitif haber al insallah
Biraz agrili sancili geciyor canim bide antibiyotik basladim. Insallah hersey yolunda ilerler.

Kuzucum hersey yolunda gidecek inan ilaclarini guzel kullan. Cok az kalmis 13 14 üne ne kaldi kiii
Kızlar betam 26 Nisan 129
29 Nisan 462 çıktı nasıl sizce?
Canim gayet güzel. Güzel artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…