Canım kuruma çizgisi değil miHerkese selam. Bat 2 gün var ortalama. Dün yaptığım test bu şekilde oldu bir kaç saat içerisinde. Bugün tekrar test yapamadım maalesef sizce var mı?
Iyfe strese bindim yeminleGünümüz aynı sanırım.resmen zaman geçmiyor
Merhaba kızlar En alttaki bugune ait acaba pik yapmısmı ikiside aynı koyulukda
Kuzum rahim kalınlaştırmak için estrofem kullanıyorum şu an 9 mayısta kontrolüm var. Eğer her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transferim var hayırlısıyla.
Canım özelden bana yazabilir misin benimde iki düşüğüm var bikaç birşey sormak istiyorum müsaitsenİnşallahh çok teşekkür ederim 2 düşüğüm olunca sevinemiyorum ben henüz onun korkusu var ama sağlıklı ilerler inşallah bu defa
Ayy sayılı günler kaldıKuzum rahim kalınlaştırmak için estrofem kullanıyorum şu an 9 mayısta kontrolüm var. Eğer her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transferim var hayırlısıyla.
Sen nasılsın nasıl gidiyo?
Bugünü ve yarını değerlendir canım yarın silikse aslında tam piki sen bu testi yapmadan 6 8 saat önce yaşamış olabilirsin işte buna denk geliyoruz bazen o yüzden kaçırıyoruz dün ilişki olduysa tutar amaMerhaba kızlar En alttaki bugune ait acaba pik yapmısmı ikiside aynı koyulukda
Döngunuz ne kadar sürüyor acabaMerhaba kızlar En alttaki bugune ait acaba pik yapmısmı ikiside aynı koyulukda
Inolac kullanmiyorum ama aynı belirtiler bende de oldu. 28den bu yana ovu testi yapmıştım 28 nisan piktiKızlar merhaba benim bu aydan pek umudum yok pek iyi değerlendiremedim ama ayın 26 sında yumurtlamam oldu akıntım olduğu için şüphelendim bugün sağ kasığımda adet olacakmışım gibi sızı var inolac kullandım da böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Dün ilişki oldu evetBugünü ve yarını değerlendir canım yarın silikse aslında tam piki sen bu testi yapmadan 6 8 saat önce yaşamış olabilirsin işte buna denk geliyoruz bazen o yüzden kaçırıyoruz dün ilişki olduysa tutar ama
Ortlama 28-30 gün arasıDöngunuz ne kadar sürüyor acaba
Teşekür ederimEvet canim pik. Bugunu ve yarini degerlendir yarin da yap silik cikarsa catlamis demektir
Hayırlısı kuzum iyi düşünmüşsün inşallah bu ay pozitifi görürsünAyy sayılı günler kaldı
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir transfer gerçekleşir. Heyecanlı günler
Bende napayım tipik bir bekleyiş içindeyim işte. Bu ay ovu testleri de yapmadım hiç, günaşırı değerlendirdim tahmini günleri ama son bir iki günü değerlendiremedim. Acil ailesel iş çıktı, şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Sonrasında da çok imkan olmadı. Hatta şuan evimde çocuklu misafir var. 10 mayıs bat günüm ama eğer gecikirsem de misafirler gidene kadar test yapmayayım diyorum, şayet eğer hamileysem kocamla baş başa öğreneyim diye. Bakalım hayırlısı...
Canim cok sagol idare ediyorum. Sen nasilsin iyi misinnn ? Hersey yolunda olsun bu ay pozitif haber al insallah
Kuzucum hersey yolunda gidecek inanKuzum rahim kalınlaştırmak için estrofem kullanıyorum şu an 9 mayısta kontrolüm var. Eğer her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transferim var hayırlısıyla.
Sen nasılsın nasıl gidiyo?
Canim gayet güzel. Güzel artmışKızlar betam 26 Nisan 129
29 Nisan 462 çıktı nasıl sizce?
Sanırım öyle, adetim hala gelmediCanım kuruma çizgisi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?