- 28 Ağustos 2024
- 183
- 38
- 13
- 22
Ay başka konularda da vardık birlikte hamile olmana çok sevindimmnKuzucum hersey yolunda gidecek inanilaclarini guzel kullan. Cok az kalmis 13 14 üne ne kaldi kiii
Canim gayet güzel. Güzel artmış
Cok sagol canimmAy başka konularda da vardık birlikte hamile olmana çok sevindimmn
Benim iki gün sürdü geçti anlamadım ben pcoluyum o yüzden heraldeInolac kullanmiyorum ama aynı belirtiler bende de oldu. 28den bu yana ovu testi yapmıştım 28 nisan pikti
İnşallah hamilesindirSanırım öyle, adetim hala gelmediyarini da bekleyip bir test daha yapacagim artik
Döngünuz ne kadar sürüyorBenim iki gün sürdü geçti anlamadım ben pcoluyum o yüzden heralde
Başlarda 35 gündü sonra 40-45 olmaya başladı bu süreçte çok kez gittim doktora ama vajinal ultırasondan korktuğum için karından baktılar pcos denmedi hiç en son gittiğim doktor beni cesaretlendirdi baktı ve pco tanısı koydu ama ilaç cs vermediDöngünuz ne kadar sürüyor
Ben iyiyim şükür, bekleyiş içindeyimCanim cok sagol idare ediyorum. Sen nasilsin iyi misinnn ? Hersey yolunda olsun bu ay pozitif haber al insallah
Biraz agrili sancili geciyor canim bide antibiyotik basladim. Insallah hersey yolunda ilerler.
Kuzucum insallahhh sende pozitifi görürsün bu denemedeBen iyiyim şükür, bekleyiş içindeyim
Canım neden ağrılı sancılı geçiyor? Kanaman durmadı mı?
Bence vajinal ultrason kesinlikle baktırin benimde döngüm hep 30 gün üstünde seyrediyordu geçen sene ağustos da vajinal ultrasonda polip göründü. Mart ayında histeroskopi oldum ondan sonra 2 kez mens kanaması gördüm daha kısa sürede oldum ağrım sizim kalmadi. Vajinal ultrasonda bana da pcos olabilirsin denildi ama kesin konusulmadi. Şuan döngülerimden kaynaklı değilim diyorumBaşlarda 35 gündü sonra 40-45 olmaya başladı bu süreçte çok kez gittim doktora ama vajinal ultırasondan korktuğum için karından baktılar pcos denmedi hiç en son gittiğim doktor beni cesaretlendirdi baktı ve pco tanısı koydu ama ilaç cs vermedi
Selam canım, en kısa zamanda kavuşursun umarım bebeğine. benim ilk denemem geçen sene mayıs ayıydı. tam 1 sene oluyor bu ay, arada bir düşüğüm var.Kızlar kaç yıldır bebek hasretini var ben 20 yıldır bekliyorum 9 temmuzda 20 yıl bitiyor hala gelemedi bizee
Ahahahh evet tabloda fark ettim umarim ikimize de şans getirir. 6 aylık evliyim ilk denememiz olacak. Yumurtlamami her zaman akintilarimdan biliyordum. Yumurtlama testleri de aldim 1 2 aydir onlarla takip ediyorum belirtilerimle testler uyusuyor mu diye. Bakalim kismet artik
benim ikinci çocuk olucakkk, bu ay ikimize de şans getirsinnnnAhahahh evet tabloda fark ettim umarim ikimize de şans getirir. 6 aylık evliyim ilk denememiz olacak. Yumurtlamami her zaman akintilarimdan biliyordum. Yumurtlama testleri de aldim 1 2 aydir onlarla takip ediyorum belirtilerimle testler uyusuyor mu diye. Bakalim kismet artik
Hastaneden hastaneye fark edşypr. İlk verdiğin hastaneye göre 2 kat artmış belli ki kimyasal değil hayırlı olsunKızlar çarşamba sabah kan vermiştim beta 23.5 çıkmıştı sonra o gece başka özel bir hastanede kan verdim 40.8 çıktı bugün sabah tekrar ilk verdiğim hastanede verdin 41,7 çıktı sizce kimyasal mı
Bu kadar fark eder mi bilemedimHastaneden hastaneye fark edşypr. İlk verdiğin hastaneye göre 2 kat artmış belli ki kimyasal değil hayırlı olsun
Bilemedim ... hiç bu kadar artan beta tadamadımBu kadar fark eder mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?