Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bu arada ben de bir gebenin günlüğünden almıştım testleri. Ama dün ikisinde de silik çıktı bugün ise ikisinde de çıkmadı
Canim insallah artmaz. Yogun ve pıhtılı olursa regle dönmüş oluyor. Bir gebenin günlüğü testinde gecikmen birkac günü gectiyse cikiyor aslinda. Benim oyle oldu. Bekle bakalim. Yada erken gebelik testi ile bak. İnşallah cift cizgiyi görürsün

Aa adet tarihinden sonra da yerleşme olabiliyor yani. Benim de bugün 3. gün, dün hafif kahve sonra da çok açık pembe akıntı geldi peçeteye, adet olacağım sandım ama bugün hala olmadım. Bugün sadece peçeteye renkli bile denemeyecek bir akıntı geldi. Pazartesiye kadar adet olmazsam bir test yaptırayım o zaman.

Ayın 1i yada 2si adet günümdü ben de anlamadım dün çıktı bugün çıkmadı. Beklicem artık

Olabiliyor evet insallah sizinde pozitif olmustur. Benimde bahsettiginiz gibi bat günü olan . Bencede pazartesiye bekleyin çünkü varsa da beta yukseliyor hem testte guzel cikiyor hemde kanda yuksek beta ile ogrenirsiniz.
Ayın 1i yada 2si adet günümdü ben de anlamadım dün çıktı bugün çıkmadı. Beklicem artık
Bence sende bekle ya yarin sabah ilk idrarla yap. Yada pzt.bekle sende. Olmadi gidip kan verebilirsin yarin acilden falan.

Benimde ikinci gebeliğimde midem yanmıştı midem ağzıma falan gelmişti bi anlık bir iki defa ama uzun süreli bi bulantım hassasiyetim olmadı onu da anlamamıştım zaten umarım gebesindir canım

Tam heyecanlı heyecanlı düşünürken adet oldum

Tam heyecanlı heyecanlı düşünürken adet oldum
Yaaa tühh hic umudunuzu kaybetmeyin. Gelecegi zaman belli hic moral bozmayin. Multivitamin tavsiye ederim. Omega3 oneririm pcos varsa inositol kullanin. D vitamini mutttlaka kullanin. Allahim en kısa zamanda size de hamilelik haberini almayi nasip etsin

Teşekkür ederim zaten denemeye yeni başlamıştık henüz bir yumurtlama dönemi geçti hatta bu nedenle moralim iyi neyseki. Multi vitamin, d vitamini hangi marka önerirsiniz?

Teşekkür ederim zaten denemeye yeni başlamıştık henüz bir yumurtlama dönemi geçti hatta bu nedenle moralim iyi neyseki. Multi vitamin, d vitamini hangi marka önerirsiniz?
O zaman hic acele etmeyin. Saglikla gelsin en onemlisi bu oncelikte 2. Gun kanlariniz verin ama. Bakilsin.
Multivitamin olarak aslinda kendiniz uygun olani alabilirsiniz. Ben Nutraxin women kullaniyordum. D vitamini bana dr kendi yazmisti ama siz oceanin d3k2 alabilirsiniz. Demiriniz eksikse demir takviyesi de alabilirsiniz. Ben en cok omega3 tavsiye ederim. Yine oceanin en yuksek dozunu alın. Yumurta kalitesine faydasi var. 2 gunde 1 alabilirsiniz. Esinizde kullansin.

Teşekkür ederim gerçekten çok kapsamlı oldu. Bir kadın doğuma da randevu alacağım yakın zamanda

Teşekkür ederim gerçekten çok kapsamlı oldu. Bir kadın doğuma da randevu alacağım yakın zamanda
En onemlisi kadin dogum muayenesi ve doktorunuzun size bilgiler vermesi. Sonrada bu komustugumuz takviyelerden kullanip bebisin gelmesini beklemeniz insallah en kisa zamanda kavusursunuz

Kuzum benide ekler misin son adet tarihi 19.04.2025
Beklenen adet tarihi 12.05.2025

Kızlar yumurtlama döneminde her gün ilişki olsa ne olur ovulasyon kullanmıyorum ama biliyorum az çok yumurtlama günümü
Bnde bu ay defa yapmaya başladım ama pek de anlayabildiğim söylenemez her gün yada gün aşırı düzenli ilişki öneriyor doktorlar test stres yapıyor gerek yok diyorlar

9 94bassuk cuğum sen de mi Aynı hayallerin peşinden koşuyoruz demek Allah'ım nasib et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…