Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canın benimde ekler misin son adet tarihim 6 Nisan 22 nişanda çatlatma iğnesi oldum beklenen adet tarihi 6-7 Mayıs pcos var

Benim 18.gun saat 17de silikti tam pik olmamıştı akşam 21de pik olmuştu ertesi gün 17de tekrar siliklesmisti 21de yapmasaymisim kacircakmistim
Benmde büyük ihtimalle gece pik yaptı sonra slinmeye basladı ama degerlendirdim rabbimden ümit kesilmez 3 yıdlır olmuyor takviye kullanıyoruz hayırlısı rabbimden elimizden geleni yapalım

Benmde büyük ihtimalle gece pik yaptı sonra slinmeye basladı ama degerlendirdim rabbimden ümit kesilmez 3 yıdlır olmuyor takviye kullanıyoruz hayırlısı rabbimden elimizden geleni yapalım
Insallah bu ay o testte çizgiyi görürsünüz burdan benide etiketleyin o müjdeyi bende duyarım insallah

Insallah bu ay o testte çizgiyi görürsünüz burdan benide etiketleyin o müjdeyi bende duyarım insallah
İnşallah rabbim herkese versin içlerinde bizede bu ay aşılamaya gitmek istiyorum oyuzden yaptım ovulasyon adet net olsun diye ama hayırlısı inşallah süpriz yapar olursa etiketlerm tabikide

Merhaba herkese, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bugün adet gecikmesinin ikinci günü, tahmini yumurtlama üzerinden 12 gün geçmiş oluyor. Karnım adet olacakmış gibi değil de yumurtlama zamanı gibi ağrıyor, özellikle solda ama sağda ve en üst kısmında da oluyor. Biraz da göğüslerde hassasiyet şişkinlik var. Aslında çok umutluydum ama peçeteye çok çok az kahverengi akıntı geldi kıvamı da koyuydu bayağı ve rengi parlak değildi. Yerleşme kanaması bu tarihte olmaz artık diye regl başlangıcına yordum ama kendimi durduramadım işte, sizce yerleşme kanaması bu tarihte olur mu?

Yerleşme kanamasi adetten 1 hafta önce olur regl gununde olmaz yinede bi bekle bakalım Allahtan umut kesilmez

Kızlar yumurtlama dönemimdeyim muhtemelen göğüs ucum böyle acıyla karışık kaşınma gibi çok hassas bu neyin belirtisi yumurtlama mı çatlama mı ?

Canm benm de 1i yada 2si bat. Benim bugün baya kanamam oldu. Bir peceyi dolduracak kadar. Senin nasıldı? Ben geçen hafta perşembe transfer oldum

Canm benm de 1i yada 2si bat. Benim bugün baya kanamam oldu. Bir peceyi dolduracak kadar. Senin nasıldı? Ben geçen hafta perşembe transfer oldum
Kanamanin devami veya miktari önemli dedi bana doktorlar canim. Yogun bir kanama degilse yerlesme olabilir. Benim battan bir onceki gece oldu mesela. Bat günü de sürdü sonra kesildi. Ama gecikmeden 4 5 gün sonra yeniden kanama oldu gebeligimi ogrendikten sonra. Dr. Yerlesme kanamasi dedi. Bazi kadinlarin hassas olurmus rahim bölgesi. Bende onlardan olabilirmisim.
Insallah seninki de yogunlasmaz artmaz kesilir de bebis gelir. Test icin uygun günün ne zaman dr ne zmn yap demisti

Teşekkür ederim canm. Ben de hemşireyle konuştum görmek istedi foto attım bu kadar normal ama artarsa haber ver dedi. Salı test günüm

Teşekkür ederim canm. Ben de hemşireyle konuştum görmek istedi foto attım bu kadar normal ama artarsa haber ver dedi. Salı test günüm
Bu arada ben de bir gebenin günlüğünden almıştım testleri. Ama dün ikisinde de silik çıktı bugün ise ikisinde de çıkmadı

Kızlar ben iyice umutlandım sanırım 2 3 gündür kusturmayacak kadar midem bulanıyor ve aralıklarla durup tekrarlıyor ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…