İşte bir yıl olmadı daha o yüzden bir şey yapamıyoruz bekliyorum takviyeler falan zaten iki ayım kaldı bir yılaBence vajinal ultrason kesinlikle baktırin benimde döngüm hep 30 gün üstünde seyrediyordu geçen sene ağustos da vajinal ultrasonda polip göründü. Mart ayında histeroskopi oldum ondan sonra 2 kez mens kanaması gördüm daha kısa sürede oldum ağrım sizim kalmadi. Vajinal ultrasonda bana da pcos olabilirsin denildi ama kesin konusulmadi. Şuan döngülerimden kaynaklı değilim diyorum
geçmiş olsun canım, bu ay sağlıkla olsun diyelim94bassuk canım beni silebilirsin 1 hafta önce 6 çıkmıştı beta ama daha tekrar kontrol edemeden 30 nisanda regl oldum kimyasala mi döndü yoksa hatalı miydi sonuç bilemiyorum
İnşallah canım
Sadece ovulasyon değil normal kaset testte bile çıkar 12. Gundekızlar bişey sorucam yumurtlamadan sonra 12.günüm bugün gebelik olsa ovülasyon testi kesin pik çıkardı dimi
Korkuyorum negatif görürüm diye o yüzden önce ovülasyon yapayım diye düşündüm 2 gün önce tek çizgiydi o yüzden umudum da yokSadece ovulasyon değil normal kaset testte bile çıkar 12. Gunde
En alttaki bugunki testim üstteki düne ait calamışmı acabaBugünü ve yarını değerlendir canım yarın silikse aslında tam piki sen bu testi yapmadan 6 8 saat önce yaşamış olabilirsin işte buna denk geliyoruz bazen o yüzden kaçırıyoruz dün ilişki olduysa tutar ama
Ayyy inşallahbenim ikinci çocuk olucakkk, bu ay ikimize de şans getirsinnnn
Benimde zor tek tüp kapalı yas 36 düşük amh. Ama daha önce 2 kere oldu. Allah'ım istedikten sonra yine olur inşallah sağlıkla olsunOlur mu olur diyorum ama benim biraz zor ondan dolayı sadece ufacık bir umut :)
Bende bunu dusunuyodum benimde bata 5 gün var dün yaptım tekrar böyle pozitif ciktiHayırlı günler kızlar bir arkadaşım ilk kez ovulasyona başladı bu ay testler bu şekilde tahminine göre bata 5 gün kalmış yorumlaya bilecek olan var mı bugün ki yumurtlamaya benziyor demi
Burda son günlerde pozitif cikiyosa gebeliğe işaret diyorlardı ama pek umitlenmekde istemiyorum aslindaHayırlı günler kızlar bir arkadaşım ilk kez ovulasyona başladı bu ay testler bu şekilde tahminine göre bata 5 gün kalmış yorumlaya bilecek olan var mı bugün ki yumurtlamaya benziyor demi
Evet bende lh testi ile gebelik öğrenmiş biriyim 2 kez hemde . Aslında tecrübem var ama bu arkadaşımın adetleri 40 günü buluyor hatta geçtiği oluyor adetten 5 gün sonra başladı teste sanki testi üç kez pik oldu gibi . Bende acaba hamilelik mi diye düşündüm ama 5 gün sonra başladıysa teste bugün adetten sonra 21. Günü bugün acaba yumurtluyormusunuz hamilemisiniz şuan ben de heyecanlandım bakBurda son günlerde pozitif cikiyosa gebeliğe işaret diyorlardı ama pek umitlenmekde istemiyorum aslinda
Benimde 30 31 gün arası oluyo 18.gun pik 19.gun çatlama oldu tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum 5 gün kalasın yanjEvet bende lh testi ile gebelik öğrenmiş biriyim 2 kez hemde . Aslında tecrübem var ama bu arkadaşımın adetleri 40 günü buluyor hatta geçtiği oluyor adetten 5 gün sonra başladı teste sanki testi üç kez pik oldu gibi . Bende acaba hamilelik mi diye düşündüm ama 5 gün sonra başladıysa teste bugün adetten sonra 21. Günü bugün acaba yumurtluyormusunuz hamilemisiniz şuan ben de heyecanlandım bak
Canım bak hiç kendini endişelendirme. Zaten doktor kontrolündesin. Dün görümcemle sohbet ediyordum, oğlu 2 yaşında. Dedim nasıl oğrendin gebe olduğunu, test yaptınmı, hayır dedi. Ben adet gördüm dedi tam 2 gün. Nasıl yani dedim, o da normal 2 gün tam adet kanaması yaşadım dedi ve böylece hamile olmadığını düşünmüş. Sonra midesi çok bulanınca eşi ısrar etmiş doktora gidelim diye, öyle öğrenmiş gebeliğini. Yani kanama olsa da hiç dikkat etmedi sonrasında da -- biraz rahat tip -- ama sapasağlam nur topu gibi bebeği doğdu.Kuzucum insallahhh sende pozitifi görürsün bu denemede
Kuzum cok şükür durdu kanama. Ama iste beni tetikledi o durum ekstra dikkat ediyorum. Birde kasık ağrılarım oluyor. Ve nerdeyse hiç kalkip yemek falan yapamiyorum iki dk dursam ayakta yoruluyorum. Midem birsey kabul etmiyor ama beslenmekte zorundayim.. kuyruk sokumu agrisi cekiyorum birde birkac gündür. Biraz sikayetlerim var anlayacagin. Ama şükür diyorum en olumsuzu olmasin diye hep dua ediyorum. Antibiyotik basladi bide dr bakteri cikmis idrarda.
Canim cok haklısın binlerce şükür ediyorum zaten Allahım nasip etti çok şükür kiCanım bak hiç kendini endişelendirme. Zaten doktor kontrolündesin. Dün görümcemle sohbet ediyordum, oğlu 2 yaşında. Dedim nasıl oğrendin gebe olduğunu, test yaptınmı, hayır dedi. Ben adet gördüm dedi tam 2 gün. Nasıl yani dedim, o da normal 2 gün tam adet kanaması yaşadım dedi ve böylece hamile olmadığını düşünmüş. Sonra midesi çok bulanınca eşi ısrar etmiş doktora gidelim diye, öyle öğrenmiş gebeliğini. Yani kanama olsa da hiç dikkat etmedi sonrasında da -- biraz rahat tip -- ama sapasağlam nur topu gibi bebeği doğdu.
Yorgunluk, mide bulantısı vs..tatlı şeyler. Bak bu forumda ne kadar hasretle bekledin hamile kalmayı, sonunda oldu çok şüküryani enerjik olup bizim gibi adet görmeyi mi isterdin yoksa halsizlik yaşayıp hamile olmayı mı, öyle düşün. Keşke bir gram enerjim olmasaydı da ama hamile olsaydım diyorum ben yeter ki. Bak dinlen, tadını çıkar bu güzel zamanın, bebişin seninle inşallah sağlıklı devam edecek, anne olacaksın
Henüz pik olmamış bugün yarın olurÇatlamışmı acaba kızlar kurudukda belirginlesti birazcık sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?