Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadım canımKızlar daha önce yerleşme kanaması yaşamış kimse var mı acaba bana yardım edebilevek lütfen
6. Ayım olucak
Dün sabah saat 9 da normal vajinal akıntıyla beraberbiki üç damla pembe kanamam oldu gece saat 2 ye kadar damla damla kahverengi akıntı oldu sabah saa 5-6 gibi akıntı kırmızıya döndü ama yine adet gibi değil peçeteye silince yada damla damla oluyor şu anda yine peçeteye silince kahvrengi akıntı geliyor dünden beri bir pedin yarısı bile dolmadı sizce bu yerleşme kanaması mı ilk kez böyle bir şey yaşıyprum tam 24 saat oldu adet olsaydı sökülmez miydi çoktan ve adetim normalde ağrılı olur bu sadece adet olacakmışım hissi reglime 3 gün kaldıBen yaşadım canım
Ay insallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsınız6. Ayım olucakyarın doktor kontrole çağırdı 21. Günde gelmemi istedi özellikle bakalım ne diyecek merak ediyorum
sizin kaçınca ayınız ilk mi ?
Hafif görünüyor çizgi koyulaşmayı takip edin sonra kan verirsiniz. Bebeğiniz sizinledir inşallahBata 3 gün var üstteki dün yaptığım ovulasyon testi alttaki de az önce yaptığım gebelik testi kafam çok karıştı hayalet çizgi mi var yoksa bn mi artık görmek istediğim için öyle geliyor gebelik olsa 3 gün kala çıkar mıydı anlayamadım yardımcı olabilecek var mı![]()
Merhaba, benim de tahmini olarak bat 19 Mayıs inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır
İnşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz çok teşekkür ederim cevapladığınız içinHafif görünüyor çizgi koyulaşmayı takip edin sonra kan verirsiniz. Bebeğiniz sizinledir inşallah![]()
Amin inşallah herkesin güzel haberlerini görmeyi bekliyorum en az kendiminki kadarMerhaba, benim de tahmini olarak bat 19 Mayıs inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır![]()
Umarım sizde alırsınızAy insallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsınızbenim ilk deneme bakalım heyecan dorukta kafalar karışık değişik bir deneyimmiş. Kafam dağılsın diye forumda geziyorum sürekli
![]()
Ay inşallah bu ay hepimiz için o ay olur da bu telaşlar biter yerini daha güzel telaşlar alirUmarım sizde alırsınızher ay düşünmeyeceğim diyorum bende ama gün yaklaştıkça merak artıyor her seferinde
![]()
Evet inşallah öyle olurAy inşallah bu ay hepimiz için o ay olur da bu telaşlar biter yerini daha güzel telaşlar alir![]()
Aminn inşallah, rica ederimİnşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz çok teşekkür ederim cevapladığınız için![]()
Yaaa evet sizler de haber verin. Test için aslında çok erken moralimi bozmak istemiyorum silik çizgi kovalamak istemiyorum ama adet gününe kadar da vakit nasıl geçecek bilmiyorumEvet inşallah öyle olurtest falan yaparsan haber ver mutlaka
![]()