Ahahahha simdi cocuklular da diyordur nasil hevesliler gorurum ben sizi diyeAhahhahaha valla bebekten sonraki hayatım için birde bu denli heyecan yapacağımı tahmin etmezdim
Oyle tabii hic de belli olmuyor. Pihtilasma bir engel degil bildiğim kadariyla. Allah kismet eder insallah en kisa zamanda en guzelindenİnşallah canım oğlum 2 yaşındayken karar verdik hadi bi kardeşi olsun aradaki yaş farkı çok olmasın dedik ama bizim dememizle olmuyormuş onu öğrendik. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman veriyormuş ☺
Ahh şu 5 gün bi an önce geçsin diye dua ediyorum resmenOyle tabii hic de belli olmuyor. Pihtilasma bir engel degil bildiğim kadariyla. Allah kismet eder insallah en kisa zamanda en guzelinden
Gercekten hayatimin en uzun 10 gununu yasadim ve hala 5 gun daha var ne zormus beklemesiAhh şu 5 gün bi an önce geçsin diye dua ediyorum resmen
Benim evde bi tane test vardı kaset şimdi dayanamadım yaptım ama bişey çıkmadı galiba ben bu ay da elendim karnımda hasta olcakmışım gibi ağrıyor zatenGercekten hayatimin en uzun 10 gununu yasadim ve hala 5 gun daha var ne zormus beklemesi
Ya ben dun prodoctor test yaptim silik cizgi cikti. Onceki gun ve ondan onceki gun de yapmistim ama onlarda asla cikmamisti. Bugun yine gece deneyecegim acaba yalanci pozitif mi diye de korkuyor insan.Benim evde bi tane test vardı kaset şimdi dayanamadım yaptım ama bişey çıkmadı galiba ben bu ay da elendim karnımda hasta olcakmışım gibi ağrıyor zaten
Ben yalancısını bile göremiyorum ki yıllar oldu bıktım artık vallaYa ben dun prodoctor test yaptim silik cizgi cikti. Onceki gun ve ondan onceki gun de yapmistim ama onlarda asla cikmamisti. Bugun yine gece deneyecegim acaba yalanci pozitif mi diye de korkuyor insan.
Ben de dayanamadım bu sabah kaset test vardı evde onu yaptım kabak gibi tek çizgiyi gördüm. Bata 4 gün var bilmiyorum ama hastalancak gibi hissediyorum eğer değişik belirtileriniz varsa bi kan verin belki de vardır.ya kızlar bat 19 mayıs, 17sinde hastaneye gideceğim eşim için de gitmişken kan versem mi sizce?
Aynı durumdayız6 gün kaldı bat a ama hala bende tık yok:) ne ağrı ne sızı. Umarım hamileyimdir. Test içinde erken gibi ne zaman yapsam bilemedim.
Her seyin bir zamani vardir inanin. Net cift cizgiyi gorup ustune ne zorluklarla kaybedenler oluyor. Yalanci cizgi gorup umutlarin bosa cikmasi cok cok hafif yaninda. Allah beterinden saklasinBen yalancısını bile göremiyorum ki yıllar oldu bıktım artık valla
ben bat a 3 kala erken gebelikte de kaset testte de tertemiz eksileri gördükten sonra regl gecikmesi ardından çift çizgi ile gebelik tecrübesine sahibim, en doğru sonucu ya kanla ya da regl geciktikten sonra yapacağın testle alırsınBen de dayanamadım bu sabah kaset test vardı evde onu yaptım kabak gibi tek çizgiyi gördüm. Bata 4 gün var bilmiyorum ama hastalancak gibi hissediyorum eğer değişik belirtileriniz varsa bi kan verin belki de vardır.
Orası öyle tabi canım gebe kalıp kaybetmek daha kötü tecrübeyle sabitHer seyin bir zamani vardir inanin. Net cift cizgiyi gorup ustune ne zorluklarla kaybedenler oluyor. Yalanci cizgi gorup umutlarin bosa cikmasi cok cok hafif yaninda. Allah beterinden saklasin
kesinlikle çok kötü bir deneyim yaOrası öyle tabi canım gebe kalıp kaybetmek daha kötü tecrübeyle sabit
Yarın yapmayı planlıyorum sanırım dayanamayacağım:))Aynı durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?