İnceden bir çizgi görüyorum ben. Hadi inşallah:)Kızlar bakar mısınız lütfen bizde 10 aydır deniyoruz ocak ayında bir düşüğüm oldu dün adetim den bir gün önce hafif kanamam başladı kasık ağrısı ve sırt ağrısı ile beraber kanamam hala bir pedi doldurmuş değil dünden beridir sancım var ama adet sancısı gibi ağır da değil test yaptım yaptığım gibi çok çok silik de olsa gözle görülür hâlde ikinci çizgi çıktı sizde bakar mısınız bide yerleşme kanaması olabilir mi çok yoruldum Rabbim isteyen her güzel kadına anneliği tattırsın inşallah
Bende yarın doktora gideceğim Progesteron testi vermiştim bakalım onun durumuna göre artıkYarın yapmayı planlıyorum sanırım dayanamayacağım:))
Hele bi de yıllardır uğraşıp uğraşıp tam oldu diye sevinirken düşmesi daha da beter 3 yıl sonra olmuştu bebeğim kalbi durdu 6 haftalıkken. Üzerinden 1 buçuk yıldan fazla oldu hala uğraşıyorum çıldırıcam artıkkesinlikle çok kötü bir deneyim ya
benim de 6 ay sonunda olup, 10. haftada kalbi durmuştu maalesef. sabırla bekleyeceğiz elimizden başka bir şey gelmiyor maalesef napalım :)Hele bi de yıllardır uğraşıp uğraşıp tam oldu diye sevinirken düşmesi daha da beter 3 yıl sonra olmuştu bebeğim kalbi durdu 6 haftalıkken. Üzerinden 1 buçuk yıldan fazla oldu hala uğraşıyorum çıldırıcam artık
Kızlar bakar mısınız lütfen bizde 10 aydır deniyoruz ocak ayında bir düşüğüm oldu dün adetim den bir gün önce hafif kanamam başladı kasık ağrısı ve sırt ağrısı ile beraber kanamam hala bir pedi doldurmuş değil dünden beridir sancım var ama adet sancısı gibi ağır da değil test yaptım yaptığım gibi çok çok silik de olsa gözle görülür hâlde ikinci çizgi çıktı sizde bakar mısınız bide yerleşme kanaması olabilir mi çok yoruldum Rabbim isteyen her güzel kadına anneliği tattırsın inşallah
Ben adet öncesi ve sonrasında kan verdiğimde epey farklı çıkmıştı değerim prolaktin 42 den 28 e düşmüştü mesela. Bence en doğrusu adetliyken vermek yine de karar sizin tabi. Gebelik içinde bence geçtikten sonra vermek mantıklı olan. Benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Birkaç gün daha geçerse gidip vereceğimya kızlar bat 19 mayıs, 17sinde hastaneye gideceğim eşim için de gitmişken kan versem mi sizce?
ben de öyle düşündüm açıkçası vazgeçtim, ha 2 gün önce ha 2 gün sonra şimdi kafa karıştırıcı bir değer görürsem çok sinir bozucu olur diye düşündümBen adet öncesi ve sonrasında kan verdiğimde epey farklı çıkmıştı değerim prolaktin 42 den 28 e düşmüştü mesela. Bence en doğrusu adetliyken vermek yine de karar sizin tabi. Gebelik içinde bence geçtikten sonra vermek mantıklı olan. Benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Birkaç gün daha geçerse gidip vereceğim
Kesinlikle zaten bu iki gün içinde de az çok belli oluyor her şey. Sonrası üzülmektense beklemeyi yeğlemek gerek.ben de öyle düşündüm açıkçası vazgeçtim, ha 2 gün önce ha 2 gün sonra şimdi kafa karıştırıcı bir değer görürsem çok sinir bozucu olur diye düşündüm
Evet inceden de olsa çizgi vsr. Allah tamamına erdirsin inşBenimde testine bakarmisiniz ... anında çıkmadı ama 5 dakka olmadan belli oldu...batim dündü...bunu bugün sabah değilde ikindi vaktine yakın yaptım ben hafif çizgi görüyorum...artı Med testi bu ...yarın başka bir marka bulursam onunla yapicam sabah ...var mi sizce de
Bence ver gitsinya kızlar bat 19 mayıs, 17sinde hastaneye gideceğim eşim için de gitmişken kan versem mi sizce?
ben de öyle düşündüm açıkçası vazgeçtim, ha 2 gün önce ha 2 gün sonra şimdi kafa karıştırıcı bir değer görürsem çok sinir bozucu olur diye düşündüm
Yumurtlama gününü biliyorsan eminsen 10 12 gün geçince çikiyorBence ver gitsin
Buralardayim canim ben ama bu siralar agrilarim biraz sıkıntılarım var idare ediyorum diyelim. Sen nasilsin. Reglin bitti mi
İyim ben yarın kontrole gidcem işte doktorla konuşup femara falan bir şey yazmasını isteyeceğim çünkü çok yoruldım psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Allah şifa versin inşallah ağrısız sızısız en güzel şekilde geçer hamişliğinBuralardayim canim ben ama bu siralar agrilarim biraz sıkıntılarım var idare ediyorum diyelim. Sen nasilsin. Reglin bitti mi
Hadi bakalim insallah hersey gönlünce olsun bu ay bebis gelsinİyim ben yarın kontrole gidcem işte doktorla konuşup femara falan bir şey yazmasını isteyeceğim çünkü çok yoruldım psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Allah şifa versin inşallah ağrısız sızısız en güzel şekilde geçer hamişliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?