Hadi bakalım inşallah güzel haber alırsınızSalı gününe kadar zaman verdim kendime olmazsa gidip vereyim:)
Görünüyor çizgiler, hayırlı olsun. Laboquickte de belirgin çıkmış zaten. Sağlıkla artsın değeriniz. Ben 2 gün önce kan verdim negatif regli bekliyorum bat 19 mayıs.Kizlar testleri zamanina gore sirayla eklemeye calisiyorum ama beceremedim yanlarina yaziyla yazdim kalitesi biraz daha dusmus olabilir ama testler bunlar bakabilir misiniz? Erken testler prodoctor kaset ise laboquickEki Görüntüle 3592871 Eki Görüntüle 3592872 Eki Görüntüle 3592873 Eki Görüntüle 3592874
Belirti var mı?bat 19 mayıs, az önce eczaneden 2 erken 2 normal genelik testi aldım sabah yapcam galiba. bu ay ekstra heyecan bastı beni nedense
Teşekkür ederim. İnsan forumda okuyup bilgilendikten sonra ne sevinebiliyor ne emin olabiliyor. Ama bu kadar gün üst üste herhalde yalancı falan değildir artık diye umut ediyorum. Bütün belirtilerim tam gaz benimle zaten o yüzden bu kadar erken yapmaya başladım testi. Hayırlısı inşallahGörünüyor çizgiler, hayırlı olsun. Laboquickte de belirgin çıkmış zaten. Sağlıkla artsın değeriniz. Ben 2 gün önce kan verdim negatif regli bekliyorum bat 19 mayıs.
Teşekkür ederim. İnsan forumda okuyup bilgilendikten sonra ne sevinebiliyor ne emin olabiliyor. Ama bu kadar gün üst üste herhalde yalancı falan değildir artık diye umut ediyorum. Bütün belirtilerim tam gaz benimle zaten o yüzden bu kadar erken yapmaya başladım testi. Hayırlısı inşallah
yani bende belirtiler reglle aşağı yukarı aynı olduğundan ayırt edemiyorum açıkçası.Belirti var mı?
Amiiin isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallahYok ya çok net var yani maşallahsağlıkla büyüsün
Evet öyle gerçekten çoğunluklayani bende belirtiler reglle aşağı yukarı aynı olduğundan ayırt edemiyorum açıkçası.
Amiiin inşallahAmiiin isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallah
Çok sevindim kuzum yaaa tebrik ederim seni merak etmiştim bu ay dualaşmıstık seninle ben adet oldum ama yinede güzel gelişmeler var bizdede sükürhah şimdi gösterebildim
gördüümm çok heyecanlıııhah şimdi gösterebildim
canım benim çokkk teşekkür ederim bakalım test belki hatalıdır bişeydir hemen heyecanlanmak istemiyorum ilk fırsatta kan vericemÇok sevindim kuzum yaaa tebrik ederim seni merak etmiştim bu ay dualaşmıstık seninle ben adet oldum ama yinede güzel gelişmeler var bizdede sükürsağlıkla sıhhatle kucağına alırsın rabbim güzelce dogumlarr nasip eylesin
ayyyy canımmm benim çok teşekkür ederimGördüm
gördüümm çok heyecanlııı
canım sağlıkla ilerler inşAllah
Kan ver pazartesi
yok inan bilmiyorum uygulamadan takip ettim sadece ben
Hayırlı olsun, sağlıkla artsın değerinizhah şimdi gösterebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?