Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet öyle gerçekten çoğunlukla
benim ilk kızımda da çok saçma bi şekilde sürekli kabızmışım hissi vardı, hatta ilkin acemiliği google'a kabızlık hamilelik belirtisi mi yazdığımı hatırlıyorum 😂 şuan da öyle bi hissim var ama bu sayılmaz sanki 🥹
Hayırlı olsun, sağlıkla artsın değeriniz 🌸
çok teşekkür ederimmm, henüz ikna olmadım kan testi beni ikna eder ancak 😅

benim ilk kızımda da çok saçma bi şekilde sürekli kabızmışım hissi vardı, hatta ilkin acemiliği google'a kabızlık hamilelik belirtisi mi yazdığımı hatırlıyorum 😂 şuan da öyle bi hissim var ama bu sayılmaz sanki 🥹

Ayyyy kendiminmis gibi sevindim yaaaa harika haber sağlıkla ilerlesin ınsallahhh❤️🤗

çokkkk teşekkür ederimmm 🥹🥹🩷

ay teşekkür ederim ❤️ yarın olmasını iple çekiyorum

bi tane erken gebelik bi tane de kaset yapıcam ilk idrarla 😂
Yapın yapın 😍 ya belirtilerilerinjz var mıydı kabızlık demissiniz de affedersiniz bir haftadır bende de aynı belirtiler var. Bide eklem ağrısı el ayak üşümesi var 2 gündür bunlar belirti mi bilmiyorum yalnız

Yapın yapın 😍 ya belirtilerilerinjz var mıydı kabızlık demissiniz de affedersiniz bir haftadır bende de aynı belirtiler var. Bide eklem ağrısı el ayak üşümesi var 2 gündür bunlar belirti mi bilmiyorum yalnız
ben kabız değilim ya düzenli wc devam ama sanki sürekli yapamıyorum gibi karnımda bş rahatsızlık hissi oluyo. ilk hamileliğimde de yaşamıştım. ben hemen hamileyim moduna girmek istemiyorum regl olcam gibi ağrılarım da var hala testin bozuk olma ihtimali beni endişelendiriyo ama işte regl ve hamilelik belirtileri o kadar benzer ki asla belirti yorumlayamıyorum 🥲😔

ben kabız değilim ya düzenli wc devam ama sanki sürekli yapamıyorum gibi karnımda bş rahatsızlık hissi oluyo. ilk hamileliğimde de yaşamıştım. ben hemen hamileyim moduna girmek istemiyorum regl olcam gibi ağrılarım da var hala testin bozuk olma ihtimali beni endişelendiriyo ama işte regl ve hamilelik belirtileri o kadar benzer ki asla belirti yorumlayamıyorum 🥲😔
Hayırlı olsun 😍 belirti ne zaman basladı peki yumurtlamadan hemen sonra mı

Aynı his bende de var bilmiyorum belki de psikolojik gerçekten 😅 siz sabah ilk idrar ile yapın inşallah güzel sonuçlar alacaksınız inanıyorum 💕

Bende de 1 gun boyunca eklem agrisi oldu grip olacakmisim gibi. Tahminimce o gun yerlesme gunuydu cunku yumurtlama ile vs tam tutuyor zamani. Sizin denk geliyor mu?

Bende de 1 gun boyunca eklem agrisi oldu grip olacakmisim gibi. Tahminimce o gun yerlesme gunuydu cunku yumurtlama ile vs tam tutuyor zamani. Sizin denk geliyor mu?
Sat 18 nisan bat 16 mayısti dün test yaptım negatif geldi. Yumurtlama takibi 10 gün kadar yaptim ama adet gecikince emin olamadim şuan hangi tarihte çatlama oldu. Kafamda deli sorular 🥲

Sat 18 nisan bat 16 mayısti dün test yaptım negatif geldi. Yumurtlama takibi 10 gün kadar yaptim ama adet gecikince emin olamadim şuan hangi tarihte çatlama oldu. Kafamda deli sorular 🥲
Gec dollenme de her zaman bir ihtimal. Benim de 6 gun kala net sekilde negatifdi. 24 saat sonraki testte silik cikti hemen

canım benim çokkk teşekkür ederim bakalım test belki hatalıdır bişeydir hemen heyecanlanmak istemiyorum ilk fırsatta kan vericem 🥹❤️ senin de ennn kısa zamanda güzel haberlerini alalım ❤️

ayyyy canımmm benim çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️ pazartesi 19 mayıs 🥲 salı vericemm

yok inan bilmiyorum uygulamadan takip ettim sadece ben
Ay nası sabredicen o zamana acilden ver 🤣🤣
Benim iş acil de KK dan haber bekliyolar de 🤣🤣

Reglin düzenliydi de mi 2 gün kala öğrenmiş oldun yani
Silik çıkmış baya o yüzden merak ettimdi çok mu erken öğrendin diye

Ay nası sabredicen o zamana acilden ver 🤣🤣
Benim iş acil de KK dan haber bekliyolar de 🤣🤣

Reglin düzenliydi de mi 2 gün kala öğrenmiş oldun yani
Silik çıkmış baya o yüzden merak ettimdi çok mu erken öğrendin diye
valla reglim saat gibi diyebilirim 2 gün kala ama ilk idrar değil onun da etkiyle silik olabileceğine yoruyorum sabah bakalım ne görecez 😂😂😂
önceki gebeliğimde 3 gün kala kalbim kadar temiz testler görmüştüm o yüzden bu sefer de test almayacaktım aslında da bugün nedense bi gaza geldim😂

Ben de kabızlık yaşamıştım belirti olarak, tek başına değildi ama bence kabul edebiliriz 😅 ne zaman vericeksiniz kan testini?

kızlar 2 kaset 1 erken gebelik testini denedim, kasetin birince c çizgisi dağıldı t boştu, ikincisinde T de çok dikkatli bakınca belki görünecek bi çizgi vardı yok seviyesinde gölge mi çizgi mi anlamadım, erken gebelikte yine gördüm ikinci çizgiyi ama dünküne kıyasla daha silikti. testim bitti 😂 ben bişi anlamadım bu işten salı gidip kan veriyim 🥹

kızlar 2 kaset 1 erken gebelik testini denedim, kasetin birince c çizgisi dağıldı t boştu, ikincisinde T de çok dikkatli bakınca belki görünecek bi çizgi vardı yok seviyesinde gölge mi çizgi mi anlamadım, erken gebelikte yine gördüm ikinci çizgiyi ama dünküne kıyasla daha silikti. testim bitti 😂 ben bişi anlamadım bu işten salı gidip kan veriyim 🥹
Benimde C çizgisi silik olmuştu nedendir

Back
X