test bozuk olduğu içindirBenimde C çizgisi silik olmuştu nedendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test bozuk olduğu içindirBenimde C çizgisi silik olmuştu nedendir
Aaa nasıl yaa çok şaşırdım şu an. Gözle görülür bir çizgiydi ama markası neydi?dostlar boşa heyecanlandık. regl oldum. test hatalıymış dünkü demek
nimo markası. dün nöbetçi eczanede o vardıAaa nasıl yaa çok şaşırdım şu an. Gözle görülür bir çizgiydi ama markası neydi?
Markayı kullanmadım daha önce bilmiyorum ama kimsayal mı oldu acaba?nimo markası. dün nöbetçi eczanede o vardı![]()
olabilir mi ki, ben de bilmiyorum inanMarkayı kullanmadım daha önce bilmiyorum ama kimsayal mı oldu acaba?
Ya gerçekten güvenemiyorsun hiçbirinedaha üzücü olan sabah yaptığım testlerin hepsinde de silik çizgi var dünkünden daha silik ama var yani
Canım kimyasal olmuş olabilir bende 2 ay önce 2 gün geciktim bütün belirtilerimde vardı ama test yapmamıştım. Sonra regl oldum doktora gittim. Geciktiysen yada belirtilere rağmen olduysan embriyo tutunamadan adetle atılmış olabilir demişti.daha üzücü olan sabah yaptığım testlerin hepsinde de silik çizgi var dünkünden daha silik ama var yani
Artık hiçbir testin güvenirliği kalmamış ya şaka gibidaha üzücü olan sabah yaptığım testlerin hepsinde de silik çizgi var dünkünden daha silik ama var yani
Hayırlısı olsun inşallaholabilir mi ki, ben de bilmiyorum inanbu kadar çift çizgili testi kimyasal açıklar aslında olabilir
Olabilir canımvalla reglim saat gibi diyebilirim 2 gün kala ama ilk idrar değil onun da etkiyle silik olabileceğine yoruyorum sabah bakalım ne görecez
önceki gebeliğimde 3 gün kala kalbim kadar temiz testler görmüştüm o yüzden bu sefer de test almayacaktım aslında da bugün nedense bi gaza geldim![]()
Erken gebelikte bile silik çıktığı için kasetler negatif olması normalkızlar 2 kaset 1 erken gebelik testini denedim, kasetin birince c çizgisi dağıldı t boştu, ikincisinde T de çok dikkatli bakınca belki görünecek bi çizgi vardı yok seviyesinde gölge mi çizgi mi anlamadım, erken gebelikte yine gördüm ikinci çizgiyi ama dünküne kıyasla daha silikti. testim bittiben bişi anlamadım bu işten salı gidip kan veriyim
![]()
dostlar boşa heyecanlandık. regl oldum. test hatalıymış dünkü demek
nimo markası. dün nöbetçi eczanede o vardı![]()
Mesajları yeni gördümdaha üzücü olan sabah yaptığım testlerin hepsinde de silik çizgi var dünkünden daha silik ama var yani
maalesef bebiş ilk yerleşme mi dedim ama dümdüz reglMesajları yeni gördüm
Bence de kimyasal olabilir
Tam regl gibi mi
Yerleşme kanaması ihtimali yok mu![]()
Hayırlısı olsun canımmaalesef bebiş ilk yerleşme mi dedim ama dümdüz regl![]()
Tabi engel değil ama biraz daha zorlaştırıyor doktorumunda görüşü bu yönde aşılama maalesef yaşadığım ilde yapılmıyorbir kaç ay daha bekleyelim bakalım sonrasında artık aşılama tüp bebek düşünürüz
Cnm sanırım hareketlilik sıkıntı var görüstünüzmü doktorla bizim hem sayı dusük hem hareketlilik hala morelim cok bozuk cok üzülüyorumKızlar spermiyogram sonucundan anlayan var mı aranızda eşimin spermiyogram sonucu bu şekilde geldi doktorla görüşmedik henüzEki Görüntüle 3591933
Cnm bizim olmyor spremle sıkıntımız var oyuzden girmiyorum artık buay 4 gün erken regl oldm hiç umudum kalmadı artık amleyat olması gerekiyor sonrasndada 6 ay süreç var benim yol baya uzadı insallah sen biraz önce kavusursun
İnşallah güzel haberler alırsınızSalı gününe kadar zaman verdim kendime olmazsa gidip vereyim:)
Nimo banada net pozitif vermişti cnm o yalancı cıkartyor bir cok kişide çıktı hayırlısı olsunmaalesef bebiş ilk yerleşme mi dedim ama dümdüz regl![]()
hepimizin inşallah canım benimHayırlısı olsun canım
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
en azından hamile kalabiliyorsun kimyasalda olsa ...
Benim yumurtlama bile yok![]()
böyle bişey ilk defa başıma geldi vallahi hiç beklemiyordum, bundan sonra bana da ders olur işteNimo banada net pozitif vermişti cnm o yalancı cıkartyor bir cok kişide çıktı hayırlısı olsun