• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım 1.36 hiçte az değer değil ki, birde kalitesi de önemli tabii. Tüplerin de açıksa madem için rahat olsun. Batda yapışıklık ne peki? Doktor bir tedavi sundu mu bunun için?
6 ay deneme erken daha. Yaş kaçtı?
Bizim 9.ay oldu bu ay deneyeli, bakalım. Az önce doktor dedi 1 seneyi doldurmadan HSG yi çektirme gerek yok ama tereddütte kaldım...
AMH sonucum daha çıkmadı, önümüzdeki hafta çıkar herhalde.
31 yaşım yapışıklık ameliyat olunan yerde bağırsak ile ilgili karından olunan ameliyat ve sezeryan sonrası bile yapısıklıklar olabiliyormus malum orası işlem gördüğü açıldığı için. Şuan bir tedavi önerisi yok. Ben ameliyatlardan dolayı sıkıntı var mı diye tedbir için hsg çektirmiştim. Bence 1 yılı beklemeye gerek yok önceden yaptırıp kafayı boşaltmak ya da varsa bir sorun çözüme daha erken ulaştırmak daha önemli diye düşünüyorum. Karar senin tabi

31 yaşım yapışıklık ameliyat olunan yerde bağırsak ile ilgili karından olunan ameliyat ve sezeryan sonrası bile yapısıklıklar olabiliyormus malum orası işlem gördüğü açıldığı için. Şuan bir tedavi önerisi yok. Ben ameliyatlardan dolayı sıkıntı var mı diye tedbir için hsg çektirmiştim. Bence 1 yılı beklemeye gerek yok önceden yaptırıp kafayı boşaltmak ya da varsa bir sorun çözüme daha erken ulaştırmak daha önemli diye düşünüyorum. Karar senin tabi
Anladım, evet bir ameliyat olmuşsa baktırmak çok mantıklı. Aslında benim de tam bir sene önce normal doğumum oldu ardından plasenta parçalarını çıkarmak için kürtaj olundum. 21. haftada gebeliğimi anomali yüzünden sonlandırmak zorunda kalmıştım. Bu yüzden baktırmak elzem tabii... ama maddi açıdan da kısıtlı bir zamanda olduğumuz için birkaç ay sonra rahatlayınca baktıralım diyor eşim, bende onun üstüne çok gidemedim açıkcası. Hem diyorum yazı böyle rahat kafayla geçireyim, tutarsa da tutar belki, olmazsa eylül ekim ayından itibaren tam odaklanayım bu konuya.

Anladım, evet bir ameliyat olmuşsa baktırmak çok mantıklı. Aslında benim de tam bir sene önce normal doğumum oldu ardından plasenta parçalarını çıkarmak için kürtaj olundum. 21. haftada gebeliğimi anomali yüzünden sonlandırmak zorunda kalmıştım. Bu yüzden baktırmak elzem tabii... ama maddi açıdan da kısıtlı bir zamanda olduğumuz için birkaç ay sonra rahatlayınca baktıralım diyor eşim, bende onun üstüne çok gidemedim açıkcası. Hem diyorum yazı böyle rahat kafayla geçireyim, tutarsa da tutar belki, olmazsa eylül ekim ayından itibaren tam odaklanayım bu konuya.
Bebek için acele etmiyorsanız ki edilse de kendi istediği anda geliyorlar:) o zaman birkaç ay beklemek daha mantıklı tabiiki. Ben kafamı dağıtmak için daha stresli bir sürece girdim mesela KPSSye hazırlanmak gibi 😂

Teşekkür ederim canım neyseki bu sınavımızı Allahın izniyle allattık tekrar yaşatmasın diyelim.
Ben Kocaeli’de yaşıyorum internetten araştırmalarım sonucu İstanbul’da buldum Cevat hocayı bu forum sitesinde de adını duymuştum. Biz şuan 6. Aya girdik denemede benim amh sınırda biraz. 1.36,Tüplerim çok şükür açık çıktı. Stres yapmadan takip yapmadan bu ay deneyeceğim artık belirti vs var gibi düşünmek bile stres yaratıyor. Benim geçirdiğim ameliyatlardan dolayı batında yapısıklık var. Engelleyebilir belki artık nasip kısmet diyorum. Senin amh vs nasıl? Siz ne kadardır deniyorsunuz?

Benim de amh 1.36 ve 4 aydir deniyoruz ama bana hicbir doktor sikinti var demedi amh sizin de dusuk degil ki hic stres yapmayin bence daha 6 ay olmus…

Geçmiş olsun canım. Her tedavi herkese iyi gelmeyebilir belki sende böyle bir yan etki göstermiş olabilir. O kadar fazla kanama kansızlık da yapar mutlaka demir ve ferritin baktır. Ayrıca dâhiliye doktoruna gözük belki demir ilacı verir takviye kullanmanı gerektirecek bir kan kaybı yaşamış olabilirsin. Rahim filmi çektirdin mi ve eşin test verdi mi onlarda sıkıntı var mı ? Belirsizlik hangi konuda var canım kimyasal konusunda mı endişelisin
Kanamanın nedenini çok merak ediyorum canım neden bu kadar geldiğini eşim değerlerine baktırdı bi problem yok çok şükür dediğin değerleri isteyeceğim doktordan bağ çekmediler hiç gerek görmedi Demekki neye göre çekiliyor canım

Kanamanın nedenini çok merak ediyorum canım neden bu kadar geldiğini eşim değerlerine baktırdı bi problem yok çok şükür dediğin değerleri isteyeceğim doktordan bağ çekmediler hiç gerek görmedi Demekki neye göre çekiliyor canım
Bence başka bir doktordan da görüş almanda fayda var belki klomen tedavisi sana uygun değildir. Rahim filmi ben de çektirmedim ama 1 yıl dolunca istiyorlar diye biliyorum.

Bebek için acele etmiyorsanız ki edilse de kendi istediği anda geliyorlar:) o zaman birkaç ay beklemek daha mantıklı tabiiki. Ben kafamı dağıtmak için daha stresli bir sürece girdim mesela KPSSye hazırlanmak gibi 😂
Çok mantıklı, çivi çiviyi söker 😆 bende aslında yaşım 36 ama birkaç aydan da birşey olmaz, hem belki de olur yazın diye umutluyum. Bu arada, amh sonucum çıkmış 2.40, doktor iyi düzeyde dedi. Umarım tüplerim açıktır yaa nolur açık olsun🥲 Olmazsa Eylül'de kolları sıvayacam.

ben bu ay bi jel aldım fertilite jel diye lerakla onu yapmayı bekliyorum sabaha hazırım😁
Hadi bakalım bol şans bol libido 😁

Kızlar ovulasyon testi 16 Mayıs pikti 17 Mayısta çatlama oldu, Çatlamadan 7 gün sonra bu sabah bir iki damla kan gördüm iç çamaşırımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi? 10. Denememiz bu ay inşallah tutmuştur

Kızlar ovulasyon testi 16 Mayıs pikti 17 Mayısta çatlama oldu, Çatlamadan 7 gün sonra bu sabah bir iki damla kan gördüm iç çamaşırımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi? 10. Denememiz bu ay inşallah tutmuştur
Merhaba benim de 9 mayıs çatlamaydı ben de 6. günün sabahı canlı çizgi şeklinde kan damlası görerek uyandım fakat az önce tam beklediğim günde regl oldum ve hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Çok umutlandım ama değilmiş. Umarım seninki öyledir çünkü birkaç kişide daha duydum bunu forumda ve hamile kalmışlardı. Chatgptye sordum ve beni çok umutlandırmıştı 🥲🥲

Çok mantıklı, çivi çiviyi söker 😆 bende aslında yaşım 36 ama birkaç aydan da birşey olmaz, hem belki de olur yazın diye umutluyum. Bu arada, amh sonucum çıkmış 2.40, doktor iyi düzeyde dedi. Umarım tüplerim açıktır yaa nolur açık olsun🥲 Olmazsa Eylül'de kolları sıvayacam.

Hadi bakalım bol şans bol libido 😁
Amh çok iyi yaşınıza göre özellikle, tüplerde açıksa olacaktır kafanı boşaltmak çok önemli bu konuda düşündükçe taktıkça bence olmuyor. Millet ilk geceden nasıl yapıyorsa gerçekten libido ya da o şehvetle oluyor demek ki kafa rahat olunca 😂😂

Kızlar freely erken gebelik ilk 5 6 dk da çıktı guvenilir mi sizce

Eklentiler

• 1000042845.webp
    1000042845.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 39
Amh çok iyi yaşınıza göre özellikle, tüplerde açıksa olacaktır kafanı boşaltmak çok önemli bu konuda düşündükçe taktıkça bence olmuyor. Millet ilk geceden nasıl yapıyorsa gerçekten libido ya da o şehvetle oluyor demek ki kafa rahat olunca 😂😂
Evet bir hışımla... vuruyorlar gol oluyor 😅 biz de uzatmaları oynuyoruz anca. Yok şu gün, yok bu gün... Aslında mesele ilişkinin kendisi de değil, herkes zevk alarak yapıyor sonuçta, mesele sonraki günlerde kafaya takmak işte oldu mu, olmadı mı... Ama bu kez ben kafaya takmayacağım, kendime söz verdim. Geçen bir video izledim, diyor ki verimsiz düşüncelerin bize duygusal ve vakitsel maliyeti çok fazla, bunun farkına varmamız lazım. Hakikaten son 8 ayda harcadığım şu vakite ve duygularıma yanıyorum. Kendime daha faydalı yaşayabilirdim. Kitap okuyabilirdim. Artık bundan sonra böyle-- kafaya takmıcaz. Bir sürü önemli işlerimiz var.

Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükür 🙏 perşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım

Evet bir hışımla... vuruyorlar gol oluyor 😅 biz de uzatmaları oynuyoruz anca. Yok şu gün, yok bu gün... Aslında mesele ilişkinin kendisi de değil, herkes zevk alarak yapıyor sonuçta, mesele sonraki günlerde kafaya takmak işte oldu mu, olmadı mı... Ama bu kez ben kafaya takmayacağım, kendime söz verdim. Geçen bir video izledim, diyor ki verimsiz düşüncelerin bize duygusal ve vakitsel maliyeti çok fazla, bunun farkına varmamız lazım. Hakikaten son 8 ayda harcadığım şu vakite ve duygularıma yanıyorum. Kendime daha faydalı yaşayabilirdim. Kitap okuyabilirdim. Artık bundan sonra böyle-- kafaya takmıcaz. Bir sürü önemli işlerimiz var.
Bende öyleyim ne ovulasyon ne çatlama ne de belirti, umursamamayı deniyorum öyle olunca zaten istediğim olacak gibi hissediyorum.Kafanın boş olması daha önemli. Stres başlı başına tüm herşeyi etkiliyor önümüze bakalım. Güzel haberlerimizi alınca, burda da sevincimizi paylaşırıııızzzz 🥰

Back
X