• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Çok mantıklı, çivi çiviyi söker 😆 bende aslında yaşım 36 ama birkaç aydan da birşey olmaz, hem belki de olur yazın diye umutluyum. Bu arada, amh sonucum çıkmış 2.40, doktor iyi düzeyde dedi. Umarım tüplerim açıktır yaa nolur açık olsun🥲 Olmazsa Eylül'de kolları sıvayacam.

Hadi bakalım bol şans bol libido 😁
Ya çiçeğim 15 i akşam pik olmuş sanırım gittikçe silikleeşmeye başladı bu hesapla bir gün öncesi ve birgün sonrası yapmış oldum tutar inşallah 🥹

Bende öyleyim ne ovulasyon ne çatlama ne de belirti, umursamamayı deniyorum öyle olunca zaten istediğim olacak gibi hissediyorum.Kafanın boş olması daha önemli. Stres başlı başına tüm herşeyi etkiliyor önümüze bakalım. Güzel haberlerimizi alınca, burda da sevincimizi paylaşırıııızzzz 🥰
Amin canım inşallah sevinçli haberlerimizi buradan heyecanla haber veririz 😍 bat ne zaman?

Ya çiçeğim 15 i akşam pik olmuş sanırım gittikçe silikleeşmeye başladı bu hesapla bir gün öncesi ve birgün sonrası yapmış oldum tutar inşallah 🥹
Hadi bakalım, depoladık bekliyoruz 😅 Umarım tutmuştur 😍🙏o zaman bizim batlar hemen hemen aynı.

Kızlaaar,
Ben solgarın folat formunu kullanıyorum, ovulasyon takibi bu ay yapmıyorum stres yapmamak için. Yumurta kalitesi için sanırım inositol kullananlar var genelde pcos olanlar mı tercih ediyor yoksa bende bu takviyeyi tercih etsem mi?Yumurtam gelişiyor mu çatlıyor mu bilmiyorum. Sadece regl iken antral folikul sayımı yapılmıştı fakat boyutu vs bilmiyorum. Önerisi olan var mı inositol takviyesi için?

Yarın regl günüm çok heyecanlıyım ya freely erken gebelik pozitif ama albi negatif cikti ovulasyon testlerimde aşırı koyu değil hamilemiyim değil miyim sıfır belirti 😕

Yarın regl günüm çok heyecanlıyım ya freely erken gebelik pozitif ama albi negatif cikti ovulasyon testlerimde aşırı koyu değil hamilemiyim değil miyim sıfır belirti 😕
Birkaç gün daha bekleyin ilk aydan belirti hissetmemeniz çok normal belki de bebiş vardır belli olmaz. Her ay belirti yaşayıp hamile olmama hissi daha kötü zaten belirti olarak regli ile farkı yok aman aman 🙂 biraz sabredin geçsin gününüz stres yaşamamak daha önemli testlere de güven olmuyor geçerse gününüz direkt kan verirsiniz.

Kızlaaar,
Ben solgarın folat formunu kullanıyorum, ovulasyon takibi bu ay yapmıyorum stres yapmamak için. Yumurta kalitesi için sanırım inositol kullananlar var genelde pcos olanlar mı tercih ediyor yoksa bende bu takviyeyi tercih etsem mi?Yumurtam gelişiyor mu çatlıyor mu bilmiyorum. Sadece regl iken antral folikul sayımı yapılmıştı fakat boyutu vs bilmiyorum. Önerisi olan var mı inositol takviyesi için?

İnositol sanirim doktora sorularak alinmasi gereken bisey ben de herkeste okuyunca kullansammi diye dusunmustum ama pcos olanlar kullaniyor genelde

İnositol sanirim doktora sorularak alinmasi gereken bisey ben de herkeste okuyunca kullansammi diye dusunmustum ama pcos olanlar kullaniyor genelde
Ben inofolic combi kullanarak gebe kaldım hem de ilk kullandığım aydan. Evet pcoslulara veriliyor genelde amh 6.16ydı benim pcosum da vardı 1 senedir deniyorduk olmuyordu eşim de baktırdı her şeyimiz normal tek sorunumuz benim yumurtaların yeterince büyümemesiydş, inositole başladım o ay ovülasyon testinde pik gördüğümde gittim kontrole doktor dedi ki evet yeterince büyümedi yumurtan ama inositolü ihmal etme bugün yarın ilişki olsun. O şekilde oldu 7 haftalığız şu an🧿

Birkaç gün daha bekleyin ilk aydan belirti hissetmemeniz çok normal belki de bebiş vardır belli olmaz. Her ay belirti yaşayıp hamile olmama hissi daha kötü zaten belirti olarak regli ile farkı yok aman aman 🙂 biraz sabredin geçsin gününüz stres yaşamamak daha önemli testlere de güven olmuyor geçerse gününüz direkt kan verirsiniz.
Öyle yapacağım hepimiz güzel haberler alalım insallahhh🥰

kızlar Selam,

haziran için aranıza katılmak istiyorum.
bugün regl oldum ve mayıs hayalim bitti :(
haziran'dan çok umutluyum <3

yumurtlama : 7 haziran görünüyor ben o hafta ovalasyon testleri yaparak ilerleyeyim diyorum.
bat :21 haziran

varsa bi öneriniz alırım valla :(

Bakar mısınız lütfen varmı anlamadım Sabah ilk idrarla artimed erken test ile yaptım artık testlere de güvenemiyorum

Eklentiler

• 1000754354.webp
    1000754354.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
Bakar mısınız lütfen varmı anlamadım Sabah ilk idrarla artimed erken test ile yaptım artık testlere de güvenemiyorum
ay ben çizgiyi net görüyorum valla :)

bat tarihin nedir? bence kan verebilirsin canım hadi inşallah güzel haberini bekleriz

Ben inofolic combi kullanarak gebe kaldım hem de ilk kullandığım aydan. Evet pcoslulara veriliyor genelde amh 6.16ydı benim pcosum da vardı 1 senedir deniyorduk olmuyordu eşim de baktırdı her şeyimiz normal tek sorunumuz benim yumurtaların yeterince büyümemesiydş, inositole başladım o ay ovülasyon testinde pik gördüğümde gittim kontrole doktor dedi ki evet yeterince büyümedi yumurtan ama inositolü ihmal etme bugün yarın ilişki olsun. O şekilde oldu 7 haftalığız şu an🧿

Masallah hayirlu ugurlu olsunn. Bende pcos yok adetlerim de cok duzenli 4 ay oldu deniyoruz acaba kullanmamin zarari olur mu o zaman bilemedim?

Regl oldum yine ve yine... sat 26 mayıs bat 21 haziran 94bassuk 94bassuk bu ay doktora gitmek istiyorum klomeni direkt veriyorlar mı yoksa 1 yıldır denemiş mi olmak gerekiyor henüz 9 aylik evliyim
Evet 1 yıldan sora tetkiklere başlıypr drlar polikistik over olanlara 6 ay dan sonra da verebiliyorlar
Sizin polikistik gibi bir durumunuz var mı

Back
X