yani bu normal, üst üste çok negatif yaşadık umutlanmaya hakkımız yok gibi görüyoruz akışına bıraktık desek dahi bırakamıyoruz, gayet normal. kendine bi çay kahve ısmarla bugün, kafanı oyala spor yap vsvs. bir şeylere tutunmadan olmuyo maalesef. hep kafamız aynı şeye çalışıyır ve bu çok yorucu, inan biliyorum ve kocaman sarılıyorum.Haklısınız kızlar ama ben nedense çok umut besleyemiyorum. İçimi yine bir hüzün, sessizlik bürüdü... hayırlısı.
Çok teşekkür ederim desteğin için. Evet çok yoruldum, yıprandım. Takatim kalmadı gibi. Her ay öyle zorlanıyorum ki. Üzüntüden ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.yani bu normal, üst üste çok negatif yaşadık umutlanmaya hakkımız yok gibi görüyoruz akışına bıraktık desek dahi bırakamıyoruz, gayet normal. kendine bi çay kahve ısmarla bugün, kafanı oyala spor yap vsvs. bir şeylere tutunmadan olmuyo maalesef. hep kafamız aynı şeye çalışıyır ve bu çok yorucu, inan biliyorum ve kocaman sarılıyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için. Evet çok yoruldum, yıprandım. Takatim kalmadı gibi. Her ay öyle zorlanıyorum ki. Üzüntüden ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.
Ama burası bana iyi geliyor, en azından derdimi paylaşabiliyorum ve beni anlayanlar var. Başka hiçbir yerde kimseye içimi dökemiyorum böyle. Çok sağolun desteğiniz için. Umarım sizler en kısa zamanda sağlıklı gebeliklerinize kavuşursunuz.
Hepinizin duygularını o kadar içten anliyorum ki aynilarinı yasiyorum Sizin testlerinin pozitif görünüyordu kan verebildiniz miilk defa bu ay sinirimden agladim ben de ki benim daha 4 ay oldu. Ama benim de yasim 34 olacak ve amh degerim pek iyi degilmis gecen sene 1.35 di. Bizde esim daha kontrole gitmedi 6 ay deneyelim dedik o yuzden turkiyeye gidince esim bi ornek verecek bakalim ne diyecekler. 7 sene cocuk istemedim gezecem tozacagim dedim bundan da asla pisman degilim ama cidden cok sabir gerektiren bir surecmis sanki basarmam gereken bisey var ama ben beceremiyorum gibi bi his oluyor bende
sat tarihlerimiz aynı bat tarihleri de yakın benimki de 25 haziran :) İnşallah güzel haberler alırız bu aySon adet 01.06.2025
beklenen adet 30.06.2025
Bu ay denemeye devam sağlıkla gelsin gebeliklerimşz inş.
Hepinizin duygularını o kadar içten anliyorum ki aynilarinı yasiyorum Sizin testlerinin pozitif görünüyordu kan verebildiniz mi
Aminn inşallah beraber bekleyelimsat tarihlerimiz aynı bat tarihleri de yakın benimki de 25 haziran :) İnşallah güzel haberler alırız bu ay
sat tarihlerimiz aynı bat tarihleri de yakın benimki de 25 haziran :) İnşallah güzel haberler alırız bu ay
Son adet 01.06.2025
beklenen adet 30.06.2025
Bu ay denemeye devam sağlıkla gelsin gebeliklerimşz inş.
Kaçgün sürmüştü kanamanızKızlar merhaba herkese. Ben 1 haziranda kanadım ama 30 mayıstan beri midem kötü diye bir test yapayım dedim. Testi yaptım ilk 5 dkda gölge görüyorum sandım. Çok istediğim için uyduruyorum heralde dedim testi attım. 1 saat sonra bu şekilde buldum testi. Kuruma mıdır sizce??
Valla olmaz diye bişey yok bat günü şerleşme kanaması yaşayanlarda oluyor inşallah kanda da pozitifi görürsünüz testinizde bariz çizgi varBugün 4. gün ama 1 damla falan aktı dünden sonra kanama olmadı hatta dün de günlük pedle gezdim
Başka bir marka ile yaptım biraz önce ama o negatif. Su içtiğim için de olabilir. Sabah ilk idrarla deneyecem. Kuruma çizgisi olabilir mi ?Valla olmaz diye bişey yok bat günü şerleşme kanaması yaşayanlarda oluyor inşallah kanda da pozitifi görürsünüz testinizde bariz çizgi var
Bana mı yazdınız acaba alıntı yapılmadığı için anlamadım. Ama eğer bana yazdıysan yarın sabah tekrar deneyeceğim inşallah gerçektir. O kadar korkuyorum kiÇizgi gerçekten var ama testin güvenilirliği önemli. Yalancı pozitif verenler var. Yarın öbür gün tekrarlayın. İnşallah gerçektir
Evet size yazdım:) lütfen korkunun ellerine teslim olmayın şefkatle yaklaşın. Allahın izni ile oldu yolda geliyor diyinBana mı yazdınız acaba alıntı yapılmadığı için anlamadım. Ama eğer bana yazdıysan yarın sabah tekrar deneyeceğim inşallah gerçektir. O kadar korkuyorum ki
Allahım dualarıma cevap verir inşallah. Başka marka bir test yaptım o negatif çıktı. Kuruma çizgisi renksiz oluyormuş. Resimde renkli gibi geldi bana ne düşünüyorsunuz ?Evet size yazdım:) lütfen korkunun ellerine teslim olmayın şefkatle yaklaşın. Allahın izni ile oldu yolda geliyor diyin
Testin markası nedirBaşka bir marka ile yaptım biraz önce ama o negatif. Su içtiğim için de olabilir. Sabah ilk idrarla deneyecem. Kuruma çizgisi olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?