Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Benim de psikolojim fena Nisan'da transfer oldum ama kimyasal gebelikle sonuçlandi. Bayram bile gelsin istemiyorum. Millet çocuklarını süsleyip pusleyip gezecek benim bayram için bir nedenim yok gibi. Dün çok ağladım
Canım benim, kocaman sarılıyorum. Ağla içini dök ama ayağa kalk. Ne demişler, "ben her şeyin üstesinden gelirim ama önce bir ağlamam lazım."
Yeni ay, yeni umut, bunu unutmayalım. Birgün mutlaka ama mutlaka olacak. Kendimize iyi bakmamız lazım.

Kızlar yumurta kalitesi için takviye kullanan var mı aranızda proceive f diye bir takviye aldım daha önce kullanan var mı bunu?

Sağol canm haklısın. Benim durum biraz farklı evleneli 10yil oldu ama önce biz istemedik. Sonra 2020de istedik hemen hamile kaldım 10 haftalıkken kalbi durdu. Sonra tsh yükseldi o duzelsin ve pandemi biraz hafiflesin falan derken 2sene de öyle geçti. Sonra deniyoruz olmuyo ben bir kere hamile kaldığım için hem de ilk ayda hamile kaldığım için hiç kötü düşünmedim. Zamanı vardır flan diyoduk eşimle. İki yılda öyle geçince geçen yıl hastaneye gittim. Kan tahlilleri falan yapıldı. Rahim ters gebeliği zorlaştirabilir dedi. Hadi birkac ay da öyle deneyelim dedik. Baktık yine olmuyor bu defa rahim filmi çekildi tüplerin kapalı dedi tüp bebek bolumune yönlendirdi doktor. Bu defa hiç aklımda öyle bir şey yoktu ya aşırı strese girdim zaten anksiyete var psikolojim bagirsaklarimi bile etkiledi ilaç kullanmak zorunda kaldım. Birkaç ay da öyle beklemek durumunda kaldım. Bu arada yaşım da 37 olunca ben iyice strese girdim. Nisan ayında transfer oldum ama kimyasal oldu. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

İnşallah canm. Kendimi çok geç kalmış hissetmeye başladım

Bence var canım umarım koyulaşır her geçen gün
Bizde 7 yıllık evliyiz ilk yıl ilk deneme hamile kaldım ama kullandığım bi ilaç nedeniyle doktor bebek canlanmadan almamiz gerekiyor dedi malesef kürtaj oldum o süreçte ev aldık kredi borçlar filan eşimle nasıl olsa oluyor diye erteledik bi dönem ben erteledim bi dönem esim erteledi 7 sene gecti bu sene artık denemeye karar verdik ama hiçte öyle kolay değilmiş 7 aydır negatif görüyorum ve her ay regl başladığı gün ağlamaktan başka bisey yapamıyorum bugün Bat günü test yaptimnegatif sonrasında da zaten lekelenme oldu bu arada bende 37 yaşındayım bazen beklediğim için kendimi suçladığı zamanlarda oluyor malesef Allah hepimize en kısa zamanda kolaylikla nasip etsin inşallah

Bugün adetimin son günüydü, sat 1 haziran. Ovülasyon testleriyle takip yapmak istedim, normalde bugün ve hafta sonu yapmayacaktım nasılsa yeni bitti hemen görünmez diye ancak içimden yapmak geldi testi yaptım ve silik çizgi göründü, önceki denediklerimde böyle olmamıştı. Daha önce böyle olan var mı?

Eklentiler

• IMG_3490.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 59
Bence var canım umarım koyulaşır her geçen gün
Bizde 7 yıllık evliyiz ilk yıl ilk deneme hamile kaldım ama kullandığım bi ilaç nedeniyle doktor bebek canlanmadan almamiz gerekiyor dedi malesef kürtaj oldum o süreçte ev aldık kredi borçlar filan eşimle nasıl olsa oluyor diye erteledik bi dönem ben erteledim bi dönem esim erteledi 7 sene gecti bu sene artık denemeye karar verdik ama hiçte öyle kolay değilmiş 7 aydır negatif görüyorum ve her ay regl başladığı gün ağlamaktan başka bisey yapamıyorum bugün Bat günü test yaptimnegatif sonrasında da zaten lekelenme oldu bu arada bende 37 yaşındayım bazen beklediğim için kendimi suçladığı zamanlarda oluyor malesef Allah hepimize en kısa zamanda kolaylikla nasip etsin inşallah
kızlar ovülasyon testi alacağım bu ay için varmı önereceğiniz bir marka
İnnovitadan memnunum bende

Kızlar aylardır ovulasyon testi kullanıyorum hiç yumurtlama göremedim son 4 aydir 12. Gun pike yakın olup asla pik olmadi ve tekrar siliklesti. Bu ay agnucaston kullanmaya başladım ilk defa istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor pik görürsem onu da yazacagim ama özellikle aranızda amh dusuk olan varsa ya da prolaktin hormonu yüksek olan varsa bu hap mucizevi bir hap gerçekten çok araştırdım sizinde arastirmanizi öneririm ben de pcos yok ama özellikle pcos olanlar 6 7 yıldır deneyip hamile kalmayanlar bile ilk aydan hamile kalmış. Umarım ben de onlardan biri olurum sonuca ulaşırsım özellikle yazacagim buraya.

Eklentiler

• 1000044336.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 50
Evet yine buradayım, Haziran ayına yeni umutlarla merhaba Umarım umudu haziranda olanların hayalleri gerçekleşir
Bende şimdi kurban telaşesi bitti sayılır bi siteye bakacak fırsat yeni buldum bu mesajınızı gördüm topikte , haziran bizim ayımız olsun ınsallah melissa hanımcm ve tüm bekleyenkerin

Kızlar ben aranıza yeni katıldım. Sat 29 mayıs bat 24 haziran bu ay klomen kullandım adetin 5günü başladım günde bir tane içtim. Bakalım bu ay bebeğim benimledr inşallah

Eşi sperm takviyesi kullanıp kaç ayda hamile kaldınız arkadaşlar​

Bize 2 ay bitti hala gebelik oluşmadı buraya reglimden 3 gün önce silik pozitif görüp lekelemeyle reglim söküldü kimyasal gebelik geçirdim sanırım 2. Kez thancss isimli takviye kullanıyor eşim ne zaman etki gösterecek acaba ya 58 gün oldu başlayalı takviyeye

Bunun için sperm testi verirseniz daha garanti olur. Sayısı morfolojisi vs öğrenmiş olursunuz.

Bunun için sperm testi verirseniz daha garanti olur. Sayısı morfolojisi vs öğrenmiş olursunuz.
Verdik onu ons göre takviye verdi doktor zaten ama işte denemeye devam ediyoruz cok düşük değildi morfoloji cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…