Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet her ay belirti düşünmeyeceğim diyorum ama hep bi belirti arıyorum sizin kaç gününüz var , yazdıysanız çok takip edemedim bu ara
Ben artık dayanamadım embriyo transferi oldum. 8 ay denedik yeter artık dedik. Pazartesi sonuç alacağım. Sadece göğüslerim ağrıdı o da geçti bugün. Progesterondan ağrımış olabilir. Hamileysem bile sıfır belirti şu an. Ama olacak inanıyorum. Sizde inanın. Hayırlı zamanda gelsinler.

Evet her ay belirti düşünmeyeceğim diyorum ama hep bi belirti arıyorum sizin kaç gününüz var , yazdıysanız çok takip edemedim bu ara
Benim hiç belirtim olmadı mesela göğüs ağrısı bile yoktu adet gecikmesinin üçüncü günü bugün sadece hafif ağrı adet olacakmış gibi bide yumurta akı gibi akıntım var bugün

Umarım güzel haberleri alırsınız benimde 8. Ayım olucak bu ay , bazen bende dayanamıyorum bu son haftalar özellikle çok yıpratıcı oluyor. Siz beklemeyerek en güzelini yapmışsınız , sonucunuzu haber verin mutlaka

Çok teşekkür ederim, ben de her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum, olmuyorsa da bir sebebi vardır diye. Elimdekilerin kıymetini biliyorum en azından, şükür ediyorum. Amin canım, umarım herkesin kalbi ferahlar bebeğine kavuşur burada, içi biz karışık. Peki senin bebiş ilk mi olacak yoksa fotoğratfaki güzel prenses kızın mı?

Kuzucum bence sende mutlaka anne olacaksın, hatta buradan bebeklerimizin gaz sorunlarını müzakere edeceğiz, bak bunu yazdım bir kenara Doktor değil tüp bebek, az kalsın yumurtlama takibi bile yapmayacaktı ki. Ben zorla birşeylere baktırıyorum. Devlete gidiyorum hep, özel çok pahalı şuan müsaitliğimiz yok diye. Orada da bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Tüp bebek içim amh değerimin düşük olması, sperm sorunu olması lazım en azından, ya da bilmiyorum başka başka sorunlar. Bende ve kocamda şimdilik birşey de çıkmadığı için doktorlar bekleyelim diyorlar. Birtek rahim filmi kaldı, onu çektireceğim ama galiba bu ay da olamıycak o. Yurtdışından arkadaşım geliyor bize bir haftalığına, tam da rahim filminin çekileceği haftada birde. Çok sevdiğim arkadaşım o yüzden mecbur onunla ilgileneceğim, denize falan gideriz herhalde. Galiba rahim filmi de temmuza kaldı.. neyse hayırlısı

Bir sorun da yokmus iste ne guzell ben de hissediyorum yakinda burda guzel haber paylasacagiz. Benim amh cok iyi degildi 1.35 ti kotu de degil doktorum bir dahaki ay rahim filmi cektiricem ben de hakkimizda hayirlisi olsun olacak olacakkk

innovita aldım netten inşllah bu ay tuttruruz

Canım benim hikaye biraz daha tuhaf, okuyunca diyeceksin ki herkesin dersi ayrı cidden öyle

11 yıllık evliyim, 38 yaşıma giriyorum 3 ay sonra ve 2 aydır korunmasız çocuk deniyorum ilk gebelik deneyimim o sebeple aşırı bi korku tedirginlik olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum biraz keyifsiz hissediyorum o sebeple

Neden 11 yıldır çocuk olmadı dersen vajinusmustum tam tamına 10 yıl kocamla beraber olamadım neler yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor bu süreçte çok yıprandım tedavi olmayı red ettim içime kapandım çok kötüydü gerçekten. Her gece gizli gizli ağlarken bi fizyoterapist buldum ve dedim buna gidicem oldu oldu olmadı artık bakıcam çaresine, kocam bir gün bişey demedi ama ben her gün kahroldum Ekim 2024 te ilişkiye girmeyi öğrenip kurtuldum vajinusmustan
Bi kaç ay deneyip bu işi öğreneyim istedim yeniden tekrarlamaması için doktor bi süre alışmamı istedi, sonra da mayısta korunmayı bıraktık ve bu 2 ayım kuzum.

O sebeple yaşım geçiyor, 10 yılım boşuna geçti hedef olarak hemde saçlarım bembeyaz oldu

Şimdi de hep çocuğum olsun diye evlendiğimden beri il defa değişik duygularla denemeler başladı, ne bileyim kendime çok kızıyorum ama yaşanması gerekiyordu bu da benim sınavımdı diyip devam etmek zorundayım

Aynen öyle hepimizin hikayesi sınavı ayrı ama dileğimiz aynı umutla yola devam etmek zorundayız inanıyorum ki hepimiz yasiycaz inşallah annelik duygusunu

başından sonuna her adımında geçmiş olsun, bugün değilse de bir gün olacağına inanmak tek seçeneğimiz, hayat sürprizleri sever diyelim. yüz düşürmek yok

Ovulasyon testi kullandın mı canım. Bir de beni guncelleyebilir misin bat 21 haziran sat 26 mayis
yok ben ovülasyon testi hiç kullanmıyorum önceki iki gebeliğimde de kullanmadım adetlerim düzenlidir zaten bol bol değerlendirdik
bu arada tarihlerin zaten belirttiğin gibiiii tabloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…