• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ben de çok uzun zam
Ben de çok uzun zaman korundum acaba diyorum kadere karşı geldim diye mi şimdi bununla sınanıyorum. Hani yaradan senin istediğin zaman değil benim istediğim zaman olacak diye mi vermiyor 😞 Ben de eşimi seviyordum ama ailesi bana çok uygun değildi. Onlar yüzünden bosaniriz falan diye iyice emin olmadan çocuk istemedim
Bence doğru olanı yapmışsın.olacağı varsa korununca da oluyor.ilişkiden emin olmak önemli.kadere karşı geldim diye düşünme Allah vaktini bilir her şeyin hayır vardır diye düşünmeye çalış.sana şu anda korunmayı bıraktıran da Allah ❤️

Eşim sanıyo ki tek seferde hamile kalıcam ama her ay kalamadigimi da goruyo aslinda.problemi olmayanlar bile kalamayabiliyoken tek ilişki ile ben nasıl kalcam hamile bilmiyorum anlamiyo da.meryem ana miyim ben.cok pişman olacak işi ön plana koyduğu için ama şimdi bunu anlamıyo.etrafa da denmiyo ki bunlar.içimde yaşa yaşa bunalıyorum.gecen ay zorla üst üste denedik yani dogurgan bı kadın değilim malesef.ama bütün sülalasi çok doğurgan.herkesin çocuğu var bayramlarda bı biziz çocuksuz.sabah sabah sinirden uyuyamadım gene bu düşüncelerden
Kıyamam sana ya bende aynı düşüncelerin içinde uyandım gecen ay aynı sizin gibi üst üste değerlendirdik beni zorluyorsun bunaltıyorsun dedi sanki kendim için uğraşıyorum ya, oyun oynama merakı iş merakı derken yorgunluk faturası bize kesiliyor bende artık çabalamıyorum dedim ya, görümcem eşimin ablası 4.ye hamileymiş bunu duyunca sinir krizleri yaşadım adam yine tınlamadı ya

Kıyamam sana ya bende aynı düşüncelerin içinde uyandım gecen ay aynı sizin gibi üst üste değerlendirdik beni zorluyorsun bunaltıyorsun dedi sanki kendim için uğraşıyorum ya, oyun oynama merakı iş merakı derken yorgunluk faturası bize kesiliyor bende artık çabalamıyorum dedim ya, görümcem eşimin ablası 4.ye hamileymiş bunu duyunca sinir krizleri yaşadım adam yine tınlamadı ya
Siniribizi bozmayın akışa bırakın rahat olun benim 2 yılı geçti olmuyor ama olacağına inanıyorum cunku elimizden geleni yapıyoruz kendi mutlulugunuzu bozmayın cocuk icin ya bundan sonraki ay olacaksa ? Suan kendinizi üzdüğünüze değmez isterse başkaları beş on tane dogursun sizin cocugunuz size özel olacak ve cok mutlu olun hepimizfe burdaki kadınların hepside bekleyen… bu kafaya gelmek kolau olmadı benım icinde ama simdi bekleten Rabbim sebebini biliyodur elbet … benımde yeri gelip üzüldüpüm anlar oluyor ama kimse kimse icin neyin hayırlı ve güzel olacağını bilemez Allahtan başka hiçkimse. Çocuksuzda hayatın kendisi çok güzel sağlıgımız yerinde olsunda sırf bizim şuan yok diye kendimize hayatı zehir etmeyelim bizede versin Rabbim diye dua edelim kendimizi kahretmeden 💖 geçen cok uzun zamandır cocuk isteyen bi arkadaşımın hamile oldugunu öğrendim kendisi icin bende cok dua etmiştim galiba ikizleri olucak o da zor yollardan geçti 3-4 yıldır filan istiyodu baya oldu rabbim verdi onada bizede verır elbet yeterki elimizden geleni kendimizi bunaltmadaN yapalım Herşey bi süreç bu da öyle ..

Eşim sanıyo ki tek seferde hamile kalıcam ama her ay kalamadigimi da goruyo aslinda.problemi olmayanlar bile kalamayabiliyoken tek ilişki ile ben nasıl kalcam hamile bilmiyorum anlamiyo da.meryem ana miyim ben.cok pişman olacak işi ön plana koyduğu için ama şimdi bunu anlamıyo.etrafa da denmiyo ki bunlar.içimde yaşa yaşa bunalıyorum.gecen ay zorla üst üste denedik yani dogurgan bı kadın değilim malesef.ama bütün sülalasi çok doğurgan.herkesin çocuğu var bayramlarda bı biziz çocuksuz.sabah sabah sinirden uyuyamadım gene bu düşüncelerden
Eşinizde sizi anlayacaktır emin olun leydi hanımcım zaman verin keyfinize bakın yiyin icin sağlıklı beslenin güzel düsünmeye calısın allah nasip ederse hiçbişey buna engel olamaz böyle düsünün lütfen sizin olan size vaktinde gelecektir ..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyleri yaşıyoruz yaşıtmışız korkularımız benzer.ama dediğim gibi amh 0.01 arkadaşım benden önce hamile kaldı.ileri derecep coş arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.zamanı var diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorumgeç olsun güç olmasın diyorum.konuşmak çok iyi geldi arada konuşalım böyle.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah hamile kaldığımız günlere şahitlik ederiz🙏
Evet evet ortak sorunlarımız olunca konuşmak gerçekten iyi geliyor 🙏 anlayabiliyoruz birbirimizi

Kizlar az önce doktordan geldim gebelik yok dedi gecikmenin dördüncü günündeyim sağ kasık ağrısı var sadece adetle ilgili her hangi bir belirti yok testlerim hafif silik çıkıyor adet söktürücü verdi kullanıp kullanmamak arasında kaldım yardımcı olur musunuz lütfen

Kizlar az önce doktordan geldim gebelik yok dedi gecikmenin dördüncü günündeyim sağ kasık ağrısı var sadece adetle ilgili her hangi bir belirti yok testlerim hafif silik çıkıyor adet söktürücü verdi kullanıp kullanmamak arasında kaldım yardımcı olur musunuz lütfen
Hangi marka testleri kullandınız?

Kan testi vermişmiydiniz

Değeri bile söylemedi yok dedi sadece o kadar çok üzüldüm ki değerin kaç olduğunu bile soramadım Zaten on kişiyi birden alıyor o kalabalıkta nasıl çıktığımı bilmiyorum bir yıldır istiyoruz eşimle ikimizde akran zorbalığı altındayız aile olmak bize çok iyi gelecek nasip olursa inşallah

Değeri bile söylemedi yok dedi sadece o kadar çok üzüldüm ki değerin kaç olduğunu bile soramadım Zaten on kişiyi birden alıyor o kalabalıkta nasıl çıktığımı bilmiyorum bir yıldır istiyoruz eşimle ikimizde akran zorbalığı altındayız aile olmak bize çok iyi gelecek nasip olursa inşallah
Siz e nabızdan görebilirsiniz değerinizi.

Kullanmayı düşünmüyorum bekliycem çünkü benim adet düzensizliğim hiç olmadı ilk defa bu kadar gecikme oldu ümidimi yitirmiycem Allah güvenmeye devam edicem inşallah olacak olmazsa da Rabbimin bileceği iş

Kullanmayı düşünmüyorum bekliycem çünkü benim adet düzensizliğim hiç olmadı ilk defa bu kadar gecikme oldu ümidimi yitirmiycem Allah güvenmeye devam edicem inşallah olacak olmazsa da Rabbimin bileceği iş
Bende iki ay önce benzer bir şey yaşadım ama idrar testimde hiç çizgi görmedim. Dr da kist oluşmuş ondan adet olamıyorsun dedi. Ama çok heveslenmiştim hamileyim diye. Dr. İlaç verdi kullanmadım. Diğer ay attım kisti regl olunca. Nasip napalım.

Back
X