• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bende pcos yok ama aylardır ben de net pik göremiyorum en koyu olanı pik sayıyorum bazı kadinlarda net pik olmazmış diye okudum ama buna rağmen hamile kalan çok kadin var. Oluruna birakabilsek daha iyi olacak sanki ama onu da yapamıyorum ben
Yumurtlama haftani güzel degerlendiriyorsan oluruna bırakabilirsinaslinda. elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah ın takdiri.sen üzerine düşeni yapmış oluyorsun en azından için o yönden rahat eder

Yumurtlama haftani güzel degerlendiriyorsan oluruna bırakabilirsinaslinda. elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah ın takdiri.sen üzerine düşeni yapmış oluyorsun en azından için o yönden rahat eder
20 cmlik kist ameliyati oldum amh 0.82 ye düştü doktorlar doğru düzgün bilgi vermediği için içimde hep bir şüphe acaba yumurtaliklar zarar mı gördü yumurtlama mi olmuyor korkusu yüzünden sabahlara kadar elimde telefon araştırıyorum her seyi. Degerlendirsekte icime sinmiyor sanki :)) iyi bir doktora denk gelmek lazım şansıma gittigim her doktor biraz daha dene diyip gecistiriyor 1 yılın dolmasına 3 ay kaldı infertiliteye gideceğim o zamana kadar olmazsa

20 cmlik kist ameliyati oldum amh 0.82 ye düştü doktorlar doğru düzgün bilgi vermediği için içimde hep bir şüphe acaba yumurtaliklar zarar mı gördü yumurtlama mi olmuyor korkusu yüzünden sabahlara kadar elimde telefon araştırıyorum her seyi. Degerlendirsekte icime sinmiyor sanki :)) iyi bir doktora denk gelmek lazım şansıma gittigim her doktor biraz daha dene diyip gecistiriyor 1 yılın dolmasına 3 ay kaldı infertiliteye gideceğim o zamana kadar olmazsa
Öncelikle geçmiş olsun.0.01 amh ile benden önce gebe kalan kişiler tanıyorum.yumurtlamanı doktorla birlikte takip edebilirsin aslında.hem için rahat eder.yok mu etrafında önerilen iyi bir doktor

Devamlı iş iş iş.lafta çocuk istiyor ama yumurtlama haftasında oralı olmuyor.sinir oluyorum.bi ay da önemse be adam.pesinden koşturuyor illa.dunya yansa umrunda değil bu rahatlık beni de çocuktan vazgecirecek bı gün.belki de sinirden yumurtlayamiyorum
Ay benim eşimde öyle ya çok afedersin reglim bittikten hemen sonra peşimden ayrılmaz ama iş yumurtlama haftasına gelince adama bi isteksizlik geliyo. Bak yumurtlama haftam değerlendirmemiz lazım diyorum sadece çocuk için mi diyor bu psikolojiyle tabi hamile kalamazsın diyor aslında biraz haklılık payı da var

Öncelikle geçmiş olsun.0.01 amh ile benden önce gebe kalan kişiler tanıyorum.yumurtlamanı doktorla birlikte takip edebilirsin aslında.hem için rahat eder.yok mu etrafında önerilen iyi bir doktor
Cok tesekkur ederim. Sehir hastaneleri iyiymiş bu konuda onlarda da 1 yıllık evlilik şartı gerekliymis infertilite bölümü için 3 ay daha deneyip oraya gideceğim bakalım. Evet doğru dediğin gibi ne mucizeler okudum ben de burda. Hiçbir şey takip etmeden 2 güne bir ilişki yaşasak belki de çoktan hamileydik. 😅

Kızlar nasılsınız?
Biraz içimi dökmek istiyorum. Bu ay hiçbir takip vs yapmadım sanki umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe de aklımdan çıkmıyor gibi. Bu ay 6. Ayı bitirmiş olacağız bu ay da regl olursam. İçten içe acaba 1 yıl bekleyip yine de sonuç alamayacağım
mı acaba diye düşünüyorum. Siz de bu durumları yaşıyor musunuz? Kafamda kuruntu oldu iyice…
Çok iyi anlıyorum hemde umursamıyormuş gibi yapmaktan da yoruldum. Her ay diyorum elbet bi gün olcak olmazsa da önemli değil ama regl günüm gelipte kırmızıları görünce sinirden ağlama krizine giriyorum kafama taksam da olmuyor takmasam da olmuyor 20 ay oldu kürtaj olalı yeter diyorum artık. O kürtajdan önce de bi 3 yıl var zor bela hamile kalıp 6 haftalkken kaybettim. İlk oğluma da 2 yılda kalabilmiştim çok şükür o var. O da olmazsa kafayı yerdim sanırım

Ay benim eşimde öyle ya çok afedersin reglim bittikten hemen sonra peşimden ayrılmaz ama iş yumurtlama haftasına gelince adama bi isteksizlik geliyo. Bak yumurtlama haftam değerlendirmemiz lazım diyorum sadece çocuk için mi diyor bu psikolojiyle tabi hamile kalamazsın diyor aslında biraz haklılık payı da var
Tabi psikoloji önemli.illa hamile kalmalıyım düşüncesi akla takılınca zorlaşıyor.ama bir de umursamadığını görünce daha da zorlaşıyor.

Cok tesekkur ederim. Sehir hastaneleri iyiymiş bu konuda onlarda da 1 yıllık evlilik şartı gerekliymis infertilite bölümü için 3 ay daha deneyip oraya gideceğim bakalım. Evet doğru dediğin gibi ne mucizeler okudum ben de burda. Hiçbir şey takip etmeden 2 güne bir ilişki yaşasak belki de çoktan hamileydik. 😅
Canım ben tam olarak öyle yaptım şehir hastanesine gittim infertilite bölümüne doktorum da sağolsun çok ilgiliydi ama 7 ay denedik ilaçlar iğneler takviyeler derken olmadı. Dediğin gibi hiç bi takip yapmadan 2 günde bir yaptım yine olmadı yani napsam olmuyor

Gerek yok gibi bence zaten üst üste yorucu oluyor 😅
Bugune gerek yok canim 3 gun ust uste yeterli
Yumurtlama günümüz aynı güzel haberler alalım insallahhh 🤩
Valla kızlarım ben ne olur ne olmaz son kozumu da oynadım bugünde ilişki okeydir ve artık bekleme moduna geçiyorum🤗❤️😂

Y Yorgunruhum ay yumurtlama 7 Haziran, bat 21 Haziran bu bekleme işi daha fena hadi güzel haberlerle gelelim inşallah 🙏🤲🏼❤️☺️

Yorumlarda bı arkadaş bı ay stres yaptım olmadı.ikinci ay hiç bir şeyi stres yapmadım olur ya da olmaz ha bı ay önce ha bı ay sonra diye düşündüm oldu çok şükür demişti
Evet canım bende ilk gebeliğimde tatile gitmiştik orda kalmıştım çünkü çocuk fikrini kısmende olsa unutmuştum ikinciye de işe girdiğim ay kalmıştım düşük tehlikesi olduğu için de işi bırakmak zorunda kalmıştım düştü de zaten

Evet canım bende ilk gebeliğimde tatile gitmiştik orda kalmıştım çünkü çocuk fikrini kısmende olsa unutmuştum ikinciye de işe girdiğim ay kalmıştım düşük tehlikesi olduğu için de işi bırakmak zorunda kalmıştım düştü de zaten
Hadi ya üzüldüm düşük olayına Allah bir daha yasatmasin.bak bir de çocuğun varmış rahat olman için bir sebep aslında

Valla kızlarım ben ne olur ne olmaz son kozumu da oynadım bugünde ilişki okeydir ve artık bekleme moduna geçiyorum🤗❤️😂

Y Yorgunruhum ay yumurtlama 7 Haziran, bat 21 Haziran bu bekleme işi daha fena hadi güzel haberlerle gelelim inşallah 🙏🤲🏼❤️☺️
Yumurtlama gününü bulsam da değerlendirebilsem bekleme kısmına gecicem canım inşallah 😂 bu ay seni çok istikrarlı gördüm 🌸

Daha yeni mi evlisin

Yumurtlama gününü bulsam da değerlendirebilsem bekleme kısmına gecicem canım inşallah 😂 bu ay seni çok istikrarlı gördüm 🌸
Bu ay bi kaç gün firar ettim onun dışında uydum ama şu stresi ne yapıcam onu bilmiyorum 🤦🏻‍♀️😢 sürekli test yapasım var o derece kafayı sıyırdım🤣

Canım sen yumurtlama günü için regliden sonra hergün ovülasyon testi yapsan anca o şekilde bulabilirsin gibime geliyor başkada bişey gelmedi aklıma ya 🫣

Back
X