• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Yapıyorum canım test.aslinda bugün yumurtlama için akıntım başladı.ama testler silik çıkıyor.eşime dedim hani test çift değil dedi başım agriyo dedi yattı.aslında tam tersi olması gerekiyordu 😂

Ben 5 senedir evliyim.vajinismus vardı.cok zor yendim.ben onu yenene kadar malesef pcos oluşmuş tek taraflı neyseki.bi de yumurtam catlamiyo kist oluyo devamlı.insulin direncim var.yaş desen 32 ye gidiyor.etrafimda herkes ceket atsan hamile kalıyor ben anlamadım tecavüzle hamile kalan var

Ben 5 senedir evliyim.vajinismus vardı.cok zor yendim.ben onu yenene kadar malesef pcos oluşmuş tek taraflı neyseki.bi de yumurtam catlamiyo kist oluyo devamlı.insulin direncim var.yaş desen 32 ye gidiyor.etrafimda herkes ceket atsan hamile kalıyor ben anlamadım tecavüzle hamile kalan var
Ah kuzum bende 10 yıl vajinısmustum 8 aydır yendim 2 aydır deniyorum korunmasız ilişki nedir bu çektiğimiz ya yaşayan bilir 😢

Benimde yaş 38e gidiyor ondan bu telaşım😞
Gerçekten bi sınavımız var hepimizin bizimki en ağır olandı ama şükür bitti bunu da halledeceğiz Merak etme 🤲🏼🙏

Yaa öncelikle cok geçmiş gitmiş olsun son söylediğiniz sözde o kadarrrr haklısınız kii kalbimi kötü tutmak istemiyorum ama herkes çat çat hamile kalıyor ya hayret ediyorum biz mi beceremiyoruz acaba diyorum 😅 benim eşim de yumurtlama günlerine kadar süper ama o gün gelince haberi olsa da olmasa da bir yorgunluk bir istemezlik geliyor depresyonlardan depresyon beğeniyorum yeminle 🥲

Yapıyorum canım test.aslinda bugün yumurtlama için akıntım başladı.ama testler silik çıkıyor.eşime dedim hani test çift değil dedi başım agriyo dedi yattı.aslında tam tersi olması gerekiyordu 😂
Valla benim ki de bu 4 gün üst üste yaptırınca oram ağıyor buram ağıyor dedi zorla yaptırdım ay napim valla stres dolu zaten bide nazlarını çekemem 😂

Ah kuzum bende 10 yıl vajinısmustum 8 aydır yendim 2 aydır deniyorum korunmasız ilişki nedir bu çektiğimiz ya yaşayan bilir 😢

Benimde yaş 38e gidiyor ondan bu telaşım😞
Gerçekten bi sınavımız var hepimizin bizimki en ağır olandı ama şükür bitti bunu da halledeceğiz Merak etme 🤲🏼🙏
Benim teyzem 39 ve 40 yaşında arka arkaya doğurdu şimdi kızları reşit oldu sana moral olsun❤️

Yaa öncelikle cok geçmiş gitmiş olsun son söylediğiniz sözde o kadarrrr haklısınız kii kalbimi kötü tutmak istemiyorum ama herkes çat çat hamile kalıyor ya hayret ediyorum biz mi beceremiyoruz acaba diyorum 😅 benim eşim de yumurtlama günlerine kadar süper ama o gün gelince haberi olsa da olmasa da bir yorgunluk bir istemezlik geliyor depresyonlardan depresyon beğeniyorum yeminle 🥲
Demek ki hepsi aynı.sonra regl zamanı gelince de bu ay niye olmadı derler.tek başıma yapabilsem yapardim şimdiye.asıl naz yapanın biz olmamız gerekiyo.tabi onlara bayramda demiyolar çocuk yap geç kaldın diye

Benim teyzem 39 ve 40 yaşında arka arkaya doğurdu şimdi kızları reşit oldu sana moral olsun❤️
Ay valla nasip olsun hepimize inşallah ❤️❤️bu bekleyiş bu çaba a rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🤲🏼 ben inanıyorum yapıcaz bak buraya yazacağız hamileyim diye 🥰

Valla öyle, insanın kafası kaldırmıyor ses, gürültü. Ama şimdi bunu net bilemeyiz ki, belki doğurduktan sonra öyle sabır gelecek ki bize, daha da güzel olacak herşey.
Ah keşke evet bu evlilikten ilk çocuğu aldırmasaydık diyorum, ara-ara aklıma geliyor çoook pişman oluyorum. Ama diğer taraftan hazır olmayan istemeyen bir babayla çocuk büyütmenin doğru olmadığını da düşünüyorum. Çünkü eşim gerçekten ilk başlarda çok farklıydı. İlişkimiz ve aramızdaki bağ gün geçtikçe evrildi iyileşti. Mesela şimdi tam hazırız çocuğa. Üstelik bu 2 senede biz de eş, sevgili olarak kaliteli zaman geçirdik, hayatımızdan tad aldık, çok şey paylaştık. Bunu düşündüğümde, belki de doğrusu hayırlısı buymuş diyorum. Beynimde fikirler karman çorman...
Ben de çok uzun zam
Valla öyle, insanın kafası kaldırmıyor ses, gürültü. Ama şimdi bunu net bilemeyiz ki, belki doğurduktan sonra öyle sabır gelecek ki bize, daha da güzel olacak herşey.
Ah keşke evet bu evlilikten ilk çocuğu aldırmasaydık diyorum, ara-ara aklıma geliyor çoook pişman oluyorum. Ama diğer taraftan hazır olmayan istemeyen bir babayla çocuk büyütmenin doğru olmadığını da düşünüyorum. Çünkü eşim gerçekten ilk başlarda çok farklıydı. İlişkimiz ve aramızdaki bağ gün geçtikçe evrildi iyileşti. Mesela şimdi tam hazırız çocuğa. Üstelik bu 2 senede biz de eş, sevgili olarak kaliteli zaman geçirdik, hayatımızdan tad aldık, çok şey paylaştık. Bunu düşündüğümde, belki de doğrusu hayırlısı buymuş diyorum. Beynimde fikirler karman çorman...
Ben de çok uzun zaman korundum acaba diyorum kadere karşı geldim diye mi şimdi bununla sınanıyorum. Hani yaradan senin istediğin zaman değil benim istediğim zaman olacak diye mi vermiyor 😞 Ben de eşimi seviyordum ama ailesi bana çok uygun değildi. Onlar yüzünden bosaniriz falan diye iyice emin olmadan çocuk istemedim

Demek ki hepsi aynı.sonra regl zamanı gelince de bu ay niye olmadı derler.tek başıma yapabilsem yapardim şimdiye.asıl naz yapanın biz olmamız gerekiyo.tabi onlara bayramda demiyolar çocuk yap geç kaldın diye
Evet evet diyenleri de pek sallamıyorlar olan bize oluyor

Çok iyi anlıyorum hemde umursamıyormuş gibi yapmaktan da yoruldum. Her ay diyorum elbet bi gün olcak olmazsa da önemli değil ama regl günüm gelipte kırmızıları görünce sinirden ağlama krizine giriyorum kafama taksam da olmuyor takmasam da olmuyor 20 ay oldu kürtaj olalı yeter diyorum artık. O kürtajdan önce de bi 3 yıl var zor bela hamile kalıp 6 haftalkken kaybettim. İlk oğluma da 2 yılda kalabilmiştim çok şükür o var. O da olmazsa kafayı yerdim sanırım
Gerçekten anne olman en azından o duyguyu deneyimlemiş olman avantaj diyebiliriz. Herkesin evlenenlere çocuk yap, çocuk yapanlara kardeş yap demesinden cidden sıkıldım ve sürekli çocuk baskısı yemekten gerçekten çok sıkıldım çocuk yapıyoruz deniyoruz da demiyorum nasip hayırlısı inşallah diyorum biliyorum çetele yapacaklar, ben şu kadar sürede kaldım şu bu… Ben de insanların hemen hamile kaldığını duyunca cidden şaşırıyorum yinede Rabbim hayırlısını versin tabi de içimden hayıflanmıyor değilim

Merhaba ilk kez bu siteye yorum ekliyorum bu şekilde hayırlısıyla başlamış olayım inşallah:)) beni de ekler misiniz son adet 03.06.25 beklenen 05.07.25 😍😍😍 Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin amin…

Gerçekten anne olman en azından o duyguyu deneyimlemiş olman avantaj diyebiliriz. Herkesin evlenenlere çocuk yap, çocuk yapanlara kardeş yap demesinden cidden sıkıldım ve sürekli çocuk baskısı yemekten gerçekten çok sıkıldım çocuk yapıyoruz deniyoruz da demiyorum nasip hayırlısı inşallah diyorum biliyorum çetele yapacaklar, ben şu kadar sürede kaldım şu bu… Ben de insanların hemen hamile kaldığını duyunca cidden şaşırıyorum yinede Rabbim hayırlısını versin tabi de içimden hayıflanmıyor değilim
Aynen canım bi oğlum var ama bi de hani kardeş yok mu diyorlar oğlum 6 yaşında bişeyde diyemiyorum olmuyor diye. Oğlum doğmadan önce de millet ikinciyi doğuruyor siz bi tane bile yapamadınız demişti biri hiç unutmam sabaha kadar ağlamıştım

Evet evet diyenleri de pek sallamıyorlar olan bize oluyor
Eşim sanıyo ki tek seferde hamile kalıcam ama her ay kalamadigimi da goruyo aslinda.problemi olmayanlar bile kalamayabiliyoken tek ilişki ile ben nasıl kalcam hamile bilmiyorum anlamiyo da.meryem ana miyim ben.cok pişman olacak işi ön plana koyduğu için ama şimdi bunu anlamıyo.etrafa da denmiyo ki bunlar.içimde yaşa yaşa bunalıyorum.gecen ay zorla üst üste denedik yani dogurgan bı kadın değilim malesef.ama bütün sülalasi çok doğurgan.herkesin çocuğu var bayramlarda bı biziz çocuksuz.sabah sabah sinirden uyuyamadım gene bu düşüncelerden

9 aylik evliyim ama yaş 31 ve amh 0.82 olunca beklemek baya yoruyor
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyleri yaşıyoruz yaşıtmışız korkularımız benzer.ama dediğim gibi amh 0.01 arkadaşım benden önce hamile kaldı.ileri derecep coş arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.zamanı var diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorumgeç olsun güç olmasın diyorum.konuşmak çok iyi geldi arada konuşalım böyle.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah hamile kaldığımız günlere şahitlik ederiz🙏

Back
X