Anladım canım teşekkür ederim öyle yaptımProspektüsde de 24 ila 36 diyor. Sorun yok bence doktor ne dediyse onu yap
AYnen oyle bide renk koyulasmasi onemli gunden gune koyulasmasi gerekiyor 2.cizginin hergun ayni olmamalı ordan anlayabilir bi kaç gun takip edip sonra kan verebilirsinen iyisi kan vermek o halde. ben de hevesleneyim mi heveslenmeyeyim mi bilemiyorum
Evet gittim sağ yumurtalığım gelişmiş 18 mm rahim kalınlığım 11 mm doktorum iyi dedi sizin nasılCanım gittin mi dr
Ooo süper canım ben bekliyorum daha var bata kadar henüz bir belirtim yok inşallah tutmuştur bebişEvet gittim sağ yumurtalığım gelişmiş 18 mm rahim kalınlığım 11 mm doktorum iyi dedi sizin nasıl
İnşallahhh ya bir de benim kaç aydır prolaktin yüksek çıkıyordu bu ay 18 çıktı sanırım pcosu yeniyorumOoo süper canım ben bekliyorum daha var bata kadar henüz bir belirtim yok inşallah tutmuştur bebiş
Ayyyy evet awoxun hiç yanılttığını görmedim bence hemen kan verKızlar günaydınnregle 4 gün var awox test yaptım böyle cıktı galiba bu sefer hamileyim Eki Görüntüle 3609603
Kan vereyim diye sağlık ocağına geldim doktor yokmuş şansıma yarın vericemAyyyy evet awoxun hiç yanılttığını görmedim bence hemen kan ver
Kız git acilde ver yarına kadar nasıl sabredeceksin ama karnım ağırıyor falan diye girKan vereyim diye sağlık ocağına geldim doktor yokmuş şansıma yarın vericem
Ayyy evet görüyorum awox yalancı olmuyo yumurtlama nezamandı canım senin ? Hemen kan verKızlar günaydınnregle 4 gün var awox test yaptım böyle cıktı galiba bu sefer hamileyim Eki Görüntüle 3609603
Sağlık ocağına hastane cok ters ya kocamın da işleri yoğun mecbur yarına kaldıKız git acilde ver yarına kadar nasıl sabredeceksin ama karnım ağırıyor falan diye gir
14 ile 16 haziran arası oldu vallahi daha 3-4 gün var regleAyyy evet görüyorum awox yalancı olmuyo yumurtlama nezamandı canım senin ? Hemen kan ver
Ayyy süper hadi bakalım inşallah vardır14 ile 16 haziran arası oldu vallahi daha 3-4 gün var regle
Canım kan ver benim bundan dahada görünmezdi telefonda fotoda çıkmadı bile cuma günü kan verdim 25 çıktıKızlar günaydınnregle 4 gün var awox test yaptım böyle cıktı galiba bu sefer hamileyim Eki Görüntüle 3609603
İlk dakikalarda cıkmadı 5 dk geçtikten sonra belirleyen başladı benimkide yeni yükseliyor galiba hcgCanım kan ver benim bundan dahada görünmezdi telefonda fotoda çıkmadı bile cuma günü kan verdim 25 çıktı
Olabilir canım benimde öyleydi 100 olunca ancak belirgin bir şekilde çıkmaya başladıİlk dakikalarda cıkmadı 5 dk geçtikten sonra belirleyen başladı benimkide yeni yükseliyor galiba hcg
Cok heyecanlıyım valla ne yapacağımı şaşırdım Allahım tamamına erdirsin inşallahOlabilir canım benimde öyleydi 100 olunca ancak belirgin bir şekilde çıkmaya başladı
İğne var mıydı canım. Ovirtwlle olduysan daha bekle14 ile 16 haziran arası oldu vallahi daha 3-4 gün var regle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?