İnsalah erken öğrenmek sıkıntı sürekli artış bakıyoruz bizdeCok heyecanlıyım valla ne yapacağımı şaşırdım Allahım tamamına erdirsin inşallah
Yok iğne klomen vs hiç bişey kullanmadım sadece folik asit kullanıyordum eşim de takviye kullanıyordu 3 aydırİğne var mıydı canım. Ovirtwlle olduysan daha bekle
Artışlar 2 katından fazla olması lazım saglıklı gebelik için Allah kucağına aldırsınİnsalla
İnsalah erken öğrenmek sıkıntı sürekli artış bakıyoruz bizde
O zaman beklemeye gerek yok bence. Benim de bat 30 haziran umarım hamileyizdirYok iğne klomen vs hiç bişey kullanmadım sadece folik asit kullanıyordum eşim de takviye kullanıyordu 3 aydır
Pazartesi 84 du dün 148 farklı labaratuvarda verildi acaba ondanmi %66lik artış normalmiş ama bilmiyorum tam iki katı olmadıArtışlar 2 katından fazla olması lazım saglıklı gebelik için Allah kucağına aldırsın
Farklı yerlerde farklı cıkar aynı yerlerde yaptırPazartesi 84 du dün 148 farklı labaratuvarda verildi acaba ondanmi %66lik artış normalmiş ama bilmiyorum tam iki katı olmadı
Aminnn inşallah ya belirtileriniz nelerdiCok heyecanlıyım valla ne yapacağımı şaşırdım Allahım tamamına erdirsin inşallah
O kadar çok belirtim vardı ki kasık ağrım cok yoktu ama arada batma vardı, en belirgin yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı suan aşırı şişti ve ağrılı göğüslerim, akıntım sarı beyaz yoğunlukta, mide yanması oldu 2-3 gün önce bide sürekli uykum geliyordu gözlerim yanıyordu akşam erkenden uyuyordum koltukta, bide ağzımda tad değişikliği var belirti dolu ama bunların yarısı adetten çncede oluyordu akıntı ve göğüs hassasiyeti kasık vsAminnn inşallah ya belirtileriniz nelerdi
İnşallah yaO zaman beklemeye gerek yok bence. Benim de bat 30 haziran umarım hamileyizdir
İdrar testi yapın evde koyılaşma olacaktır ondadaO kadar çok belirtim vardı ki kasık ağrım cok yoktu ama arada batma vardı, en belirgin yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı suan aşırı şişti ve ağrılı göğüslerim, akıntım sarı beyaz yoğunlukta, mide yanması oldu 2-3 gün önce bide sürekli uykum geliyordu gözlerim yanıyordu akşam erkenden uyuyordum koltukta, bide ağzımda tad değişikliği var belirti dolu ama bunların yarısı adetten çncede oluyordu akıntı ve göğüs hassasiyeti kasık vs
Tebrik ediyorumKızlar günaydınnregle 4 gün var awox test yaptım böyle cıktı galiba bu sefer hamileyim Eki Görüntüle 3609603
hangi gün cnm zamanın benm pazar aynıyız sanırım14 ile 16 haziran arası oldu vallahi daha 3-4 gün var regle
bnce gayet güzel canım sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederimKızlar benimde cuma günü 25 çıktı değer pazartesi 84 Çarşamba dünde 148 çıkmış yükselme nasıl henüz doktora gitmedim daha
İdrar testi yapın evde koyılaşma olacaktır ondada
Evet benimde cumartesi pazarıhangi gün cnm zamanın benm pazar aynıyız sanırım
Teşekkür ederimTebrik ediyorumne zamandır istiyordunuz gebeliği? Bir de takviye bir sey kullandınız mı acaba
Anladim hocamTeşekkür ederim2 senedir evliyiz ve hep istedik ben sadece folik asit kullanıyordum elanatal1 kullandım diğer ay bu ay da nutraxyn 21 vitaminli folic asite geçmişten. Eşimde morfoloji 3,32 cıkmıştı ileri hızı düşüktü ama sayısı çok fazla oldugu için bu da hız düşürürmüş doktor olur bu değerler sıkıntı değil dedi thancss takviye kullanıyordu 3 aydır
Size önereceğim bir gebenşn günlüğü markası inofolic, pcos için cok işe yarıyor diye biliyorum, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırızAnladim hocambizde 2 yıldır evliyiz ama 1 yıldır düşünüyoruz. Bende pcos yatkınlığı vardi. Suan sadece folik asit kullanıyorum. Bu ay da olmazsa başka takviye almak istiyorum o yüzden sordum. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sagolunSize önereceğim bir gebenşn günlüğü markası inofolic, pcos için cok işe yarıyor diye biliyorum, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız
İnşallah canım çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız Rabbim burada isteyen kim varsa tez zamanda nasip etsin inşallahbnce gayet güzel canım sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?