Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aminnn inşallah ya belirtileriniz nelerdi
O kadar çok belirtim vardı ki kasık ağrım cok yoktu ama arada batma vardı, en belirgin yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı suan aşırı şişti ve ağrılı göğüslerim, akıntım sarı beyaz yoğunlukta, mide yanması oldu 2-3 gün önce bide sürekli uykum geliyordu gözlerim yanıyordu akşam erkenden uyuyordum koltukta, bide ağzımda tad değişikliği var belirti dolu ama bunların yarısı adetten çncede oluyordu akıntı ve göğüs hassasiyeti kasık vs

İdrar testi yapın evde koyılaşma olacaktır ondada

Merhaba kızlar benim de geçen ay kimyasal gebelik ile sonuçlandı bu ay Bat 27 Haziran regl belirtileri var bakalım ama beklemedeyim

Tebrik ediyorum ne zamandır istiyordunuz gebeliği? Bir de takviye bir sey kullandınız mı acaba
Teşekkür ederim 2 senedir evliyiz ve hep istedik ben sadece folik asit kullanıyordum elanatal1 kullandım diğer ay bu ay da nutraxyn 21 vitaminli folic asite geçmişten. Eşimde morfoloji 3,32 cıkmıştı ileri hızı düşüktü ama sayısı çok fazla oldugu için bu da hız düşürürmüş doktor olur bu değerler sıkıntı değil dedi thancss takviye kullanıyordu 3 aydır

Anladim hocam bizde 2 yıldır evliyiz ama 1 yıldır düşünüyoruz. Bende pcos yatkınlığı vardi. Suan sadece folik asit kullanıyorum. Bu ay da olmazsa başka takviye almak istiyorum o yüzden sordum. Teşekkür ederim

Size önereceğim bir gebenşn günlüğü markası inofolic, pcos için cok işe yarıyor diye biliyorum, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…