Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ben de bu ay tüm tuşlara bastım gibi oldu aslında Proceive f omega3 çinko magnezyum b12 kullandım yumurtlama masajı yaptım 2 gün önce ovülasyon testinde pozitifi gördüm uzun zamandır ilk defa bu kadar koyu bir çizgi gördüm takviyelerin etkisi diye düşünüyorum artık bekleyeceğim bakalım teşekkür ederim önerileriniz için

Rica ederim kuzum ama Q10 mutlaka kullan ve birde senin sorunun neydi doğal adet var mı amh kaç ?

kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azalıyor ya

Direk kan testi yap bu testlerin normalmkaset testle hiç farkı yok sadece büyükler erken hassas felan değiller

Her sabah yap koyulaşma fazlalaşması lazım 15.gün yine yap zaten adet olmazsan gebesin o gün adet olman gerek yumurtlamadan 15 gün sonra kanama gelir inseallah hamilesindir kucağına aldırsın Allah cc bebeğini

Her sabah yap koyulaşma fazlalaşması lazım 15.gün yine yap zaten adet olmazsan gebesin o gün adet olman gerek yumurtlamadan 15 gün sonra kanama gelir inseallah hamilesindir kucağına aldırsın Allah cc bebeğini
Aminn Allah her isteyene kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah, öyle yapacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Son düzenleme:
Rica ederim kuzum ama Q10 mutlaka kullan ve birde senin sorunun neydi doğal adet var mı amh kaç ?
Q10 kullandığım takviyenin içinde olunca ekstra kullanmadım canım benim hamile kalmakla ilgili sorunum yok aslında devamında sorun yaşıyorum 2 düşük 2 kimyasal gebeliğim var bu süreçte yumurta ve sperm kalitesine odaklandık bir de pıhtılaşma problemim var onun için de kan sulandırıcı kullanıyorum

Canım hevesini kırmak istemm ama geçen ay benim daha koyu çıktı kan da negatifti

Canım hevesini kırmak istemm ama geçen ay benim daha koyu çıktı kan da negatifti
Yok canım benim hevesim 2 yıldır kırıla kırıla kalmadı zaten şaka maka bekliyorum işte bat gününü farklı bir test daha yaparım belki freely'yi baya araştırdım cünkü

Canım var gibi geliyor ama testin markası güvenilir olsun kuzum, awox ve laboquıck dener misin hadi inşallah güzel haberini mutlaka yaz

Yok canım benim hevesim 2 yıldır kırıla kırıla kalmadı zaten şaka maka bekliyorum işte bat gününü farklı bir test daha yaparım belki freely'yi baya araştırdım cünkü
İnşallah doğrudıur yaa inşallah bu süreçte klomen vs kullanmadımız mı

kızlar merhaba bende katıldım aranıza ama yeni baslamadım bu sürece 2 yıldır deniyoruz gecen yıl mayos ayında 9 haftalık bir kürtaj var kalbi durdu bebeğimin sonrasında bir de kimyasalım var bir daha olmadı.yaş 35 bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile gideceğiz insallah guzel olur hersey .bu ayki 20 li awox teat siparişimde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…