Ben de bu ay tüm tuşlara bastım gibi oldu aslındaCanım ben inovitol omega 3 Q10 d3k2 folik asit selenyum b12 ve Demir çinko ve e vitamini ve ahhc kullanıyorum birde kav mantarı kaynatıp içiyorum hergün yumurta ve mutlaka adetiniz başladığında 12 boyunca sabah akşam rezene kaynatıp için 12 gümün sonunda bırakın sizler için çok faydalı yumurta okulumuna benim dururumum farklı ben bu yüzden bu kadar tüm tuşlara bastım yumurta için iyi olan hepsini içiyorum
Rica ederim kuzum ama Q10 mutlaka kullan ve birde senin sorunun neydi doğal adet var mı amh kaç ?Ben de bu ay tüm tuşlara bastım gibi oldu aslındaProceive f omega3 çinko magnezyum b12 kullandım yumurtlama masajı yaptım 2 gün önce ovülasyon testinde pozitifi gördüm uzun zamandır ilk defa bu kadar koyu bir çizgi gördüm takviyelerin etkisi diye düşünüyorum artık bekleyeceğim bakalım teşekkür ederim önerileriniz için
Direk kan testi yap bu testlerin normalmkaset testle hiç farkı yok sadece büyükler erken hassas felan değillerEki Görüntüle 3607980 kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azalıyor ya
Her sabah yap koyulaşma fazlalaşması lazım 15.gün yine yap zaten adet olmazsan gebesin o gün adet olman gerek yumurtlamadan 15 gün sonra kanama gelir inseallah hamilesindir kucağına aldırsın Allah cc bebeğiniEki Görüntüle 3607980 kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azalıyor ya
Aminn Allah her isteyene kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah, öyle yapacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırımHer sabah yap koyulaşma fazlalaşması lazım 15.gün yine yap zaten adet olmazsan gebesin o gün adet olman gerek yumurtlamadan 15 gün sonra kanama gelir inseallah hamilesindir kucağına aldırsın Allah cc bebeğini
Q10 kullandığım takviyenin içinde olunca ekstra kullanmadım canım benim hamile kalmakla ilgili sorunum yok aslında devamında sorun yaşıyorum 2 düşük 2 kimyasal gebeliğim var bu süreçte yumurta ve sperm kalitesine odaklandık bir de pıhtılaşma problemim var onun için de kan sulandırıcı kullanıyorumRica ederim kuzum ama Q10 mutlaka kullan ve birde senin sorunun neydi doğal adet var mı amh kaç ?
merhaba, şu an çok çok aynı şeyler yaşadığımızı fark ettim sizinle. nasıl sonuçlandı? gebe misiniz?Aynen canım bu ay erkenden bakayim dedim ne olup ne bitiyor diye boyle bisey gorunce acaba mı dedimbıraktim test yapmayı adet günüme şuan 5 gün var beklicem son güne kadar
Canım hevesini kırmak istemm ama geçen ay benim daha koyu çıktı kan da negatiftiEki Görüntüle 3607980 kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azalıyor ya
Yok canım benim hevesim 2 yıldır kırıla kırıla kalmadı zatenCanım hevesini kırmak istemm ama geçen ay benim daha koyu çıktı kan da negatifti
Canım var gibi geliyor ama testin markası güvenilir olsun kuzum, awox ve laboquıck dener misin hadi inşallah güzel haberini mutlaka yazEki Görüntüle 3607980 kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azalıyor ya
Sen 2 yıldır ben 20 yıldır bekliyorumYok canım benim hevesim 2 yıldır kırıla kırıla kalmadı zatenşaka maka bekliyorum işte bat gününü farklı bir test daha yaparım belki freely'yi baya araştırdım cünkü
Oyy Allah'm tez zamanda kavuştursun nasip etsinSen 2 yıldır ben 20 yıldır bekliyorum
bat günü yapıcam hayırlı haberler alalım inşallahCanım var gibi geliyor ama testin markası güvenilir olsun kuzum, awox ve laboquıck dener misin hadi inşallah güzel haberini mutlaka yaz
Malesef hayır prodoctorla yapmistim testi kuruma çizgisi oluşturdu bende zamaninda regl oldum. Bu ay yine prodoctor ile yaptım yine silik cizgi varmerhaba, şu an çok çok aynı şeyler yaşadığımızı fark ettim sizinle. nasıl sonuçlandı? gebe misiniz?
en iyisi kan vermek o halde. ben de hevesleneyim mi heveslenmeyeyim mi bilemiyorumMalesef hayır prodoctorla yapmistim testi kuruma çizgisi oluşturdu bende zamaninda regl oldum. Bu ay yine prodoctor ile yaptım yine silik cizgi var
İnşallah doğrudıur yaa inşallah bu süreçte klomen vs kullanmadımız mıYok canım benim hevesim 2 yıldır kırıla kırıla kalmadı zatenşaka maka bekliyorum işte bat gününü farklı bir test daha yaparım belki freely'yi baya araştırdım cünkü
Yok kullanmadım sadece 21 vitaminli folik asit kullanıyorum, eşim de 3 aydır takviye kullanıyordu dr'un yazdığınıİnşallah doğrudıur yaa inşallah bu süreçte klomen vs kullanmadımız mı
Bittimi canım klomen senin yumurta takibi yaptırıcakmısın ?İnşallah doğrudıur yaa inşallah bu süreçte klomen vs kullanmadımız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?