Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

günaydın kızlar,
tabloyu güncelledim, her bir mesajı tek tek okuyarak ekleme yapmaya çalıştım umuyorum kaçırdığım kimse olmamıştır.
Benim reglim bitmedi daha bitmesini bekliyorum

Merhaba canim, oncelikle stres yapmamani tavsiye ederim stres yaptikca gecikmen olacaktır. Beta 2 geldiyse dış gebelik ve kimyasal olma ihtimali yok. Ama kan verdikten sonra olduysa onu da ogrenmek icin yine kan vermen gerekir betaya baktirman lazim veya evde bir test yap.
Yumurtlama oldugunu düşündüğün gün üstüne 14 gün eklediginde regl günün olur. Ama bazen yumurtlamasan bile regl olursun.
Ve tabiki yumurtlamama ihtimali ve yumurtlasan da catlamayip kist olma ihtimali var.
Usg den de bilemedim ne anlamaliyiz, çünkü dr yorumlamali onu bu gorseldeki yumurta mi kese mi ne diye bir yorum bir ölçü birsey vermis olmali sana. Dr senin kafani karistirmis bence. Sen bir test yapip bence regl olmak icin bitki caylari fln tuketebilirsin. Döngülerimiz bazen uzayip kisalabiliyor onu cok stres yapmamani tavsiye ederim💗
Ya çok teşekkür ederim ne kadar tatlı açıklamışsınız :))) Umarım dediğiniz gibi olur

Valla canim aslinda benimde bugun catlama oldu. Bugunku akıntım biraz daha yapışkan gibi ve seffaf. Dedigin gibi catlama da olmus olabilir. Sen degerlendirdin mi
Evet canımı değerlendirdim bugünde devam ediyor akıntı yarın de değerlendiririm diye düşünüyorum sizinde çatlama olmus güzel haberler alalım inşallah

Kızlar testim böyle çıktı bişey görebiliyormusunuz idrar damlar damlamaz ikinci çizgi belirdi

Eklentiler

• IMG_0359.webp
    IMG_0359.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba, aile hekimliginde 4e kadar tahlil verebiliyo muyuz, sabah mi gitmek gerekiyordu bilginiz var mi

bu ay hayıt tohumu içtim yarın sonuncuyu içicem . Bat 12 nisan bakalım ne olacak 🤩

Evet canımı değerlendirdim bugünde devam ediyor akıntı yarın de değerlendiririm diye düşünüyorum sizinde çatlama olmus güzel haberler alalım inşallah
Ay inşallah 🙏🙏 bir an evvel guzel haberleri alalim da güzellikler bebisler gelsin hayatimiza...
Merhaba, aile hekimliginde 4e kadar tahlil verebiliyo muyuz, sabah mi gitmek gerekiyordu bilginiz var mi
Sabah saat en gec 10a kadar kan tahlili yapiyorlar diye biliyorum ben

Selammm beni de ekleyebilir misiniz kizlar

Sat: 14.03.2025
Bat: 10.04.2025

Adetten birkac gun once test yapicam ovulasyon doneminde denedik bakalim olacak mi 2 aydir deniyoruz henuz, herkese saglikli sorunsuz gebelik dilerim❤️ 9 94bassuk

Son düzenleme:
Canım benim bat tarihini 15 mart olarak değiştirir misin ? 9 94bassuk Bugün çatlama oldu ovulasyonum öne geldi sanırım inositol işe yarıyor
Kaç gün öne geldi acaba
Kizlaaarrrr sizce heveslenmeli miyim markası days doctor başka yoktu
Days doctor bende geçen ay bariz yalancı pozitif çıkartmıstı😔
Kızlar bakarmısınızz❤️
Bende görüyorum. Bata kaç gün var🩷

Kızlar merhaba kaç aydır ovu testi yapıyorm genelde pik görüp değerlendirip brakmışım bu ay 3 gün üst üste denicem. Birde çörekotu bal tarçına basladım yumurtlamam cok geç oluyor 19-20.günler gibi öne ceksin istiyorum braz faydası olur belki

Sat 30.03 bat 2 mayıs 9 94bassuk

Back
X