Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok teşekkür ederim ne kadar tatlı açıklamışsınız :))) Umarım dediğiniz gibi olurMerhaba canim, oncelikle stres yapmamani tavsiye ederim stres yaptikca gecikmen olacaktır. Beta 2 geldiyse dış gebelik ve kimyasal olma ihtimali yok. Ama kan verdikten sonra olduysa onu da ogrenmek icin yine kan vermen gerekir betaya baktirman lazim veya evde bir test yap.
Yumurtlama oldugunu düşündüğün gün üstüne 14 gün eklediginde regl günün olur. Ama bazen yumurtlamasan bile regl olursun.
Ve tabiki yumurtlamama ihtimali ve yumurtlasan da catlamayip kist olma ihtimali var.
Usg den de bilemedim ne anlamaliyiz, çünkü dr yorumlamali onu bu gorseldeki yumurta mi kese mi ne diye bir yorum bir ölçü birsey vermis olmali sana. Dr senin kafani karistirmis bence. Sen bir test yapip bence regl olmak icin bitki caylari fln tuketebilirsin. Döngülerimiz bazen uzayip kisalabiliyor onu cok stres yapmamani tavsiye ederim![]()
Evet canımı değerlendirdim bugünde devam ediyor akıntı yarın de değerlendiririm diye düşünüyorum sizinde çatlama olmus güzel haberler alalım inşallahValla canim aslinda benimde bugun catlama oldu. Bugunku akıntım biraz daha yapışkan gibi ve seffaf. Dedigin gibi catlama da olmus olabilir. Sen degerlendirdin mi
Rica ederim ne demekYa çok teşekkür ederim ne kadar tatlı açıklamışsınız :))) Umarım dediğiniz gibi olur
Ay inşallahEvet canımı değerlendirdim bugünde devam ediyor akıntı yarın de değerlendiririm diye düşünüyorum sizinde çatlama olmus güzel haberler alalım inşallah
Sabah saat en gec 10a kadar kan tahlili yapiyorlar diye biliyorum benMerhaba, aile hekimliginde 4e kadar tahlil verebiliyo muyuz, sabah mi gitmek gerekiyordu bilginiz var mi
İnşallah vardır . Ben görüyorum silik çizgi canım . Eğer test varsa yarın sabah tekrarlaKızlar bakarmısınızz![]()
Ay canm inşallah yaaCanim varrr ben görüyorumyaaa
![]()
Başka yok canm ya eczaneden alayım bugün inşallah vardırİnşallah vardır . Ben görüyorum silik çizgi canım . Eğer test varsa yarın sabah tekrarla
İnşallahAy canm inşallah yaasevinemiyorum korkumdan ya değilsem diye
Başka yok canm ya eczaneden alayım bugün inşallah vardır![]()
Ayyyy bebiş geliyor inşallahhhhKızlar testim böyle çıktı bişey görebiliyormusunuz idrar damlar damlamaz ikinci çizgi belirdi
Kaç gün öne geldi acaba
Days doctor bende geçen ay bariz yalancı pozitif çıkartmıstıKizlaaarrrr sizce heveslenmeli miyim markası days doctor başka yoktu
Bende görüyorum. Bata kaç gün varKızlar bakarmısınızz![]()
5 gün var canm inşallah doğrudur yaaaKaç gün öne geldi acaba
Days doctor bende geçen ay bariz yalancı pozitif çıkartmıstı
Bende görüyorum. Bata kaç gün var![]()
Ah inşallahh canım ya sevinmeye korkuyorum vallaAyyyy bebiş geliyor inşallahhhh
Kızlar bakarmısınızz![]()