Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İnşallah görürsün canım belirtin var mıydı sıcaklık takibi falan yaptın mı
Yok canım anlamıyorum çok ısı takibini ama belirti çok ağzımın tadı gitti bide kaşığımda bi bölgemde yanma batma damar atması gibi bişi var regl sancısı var günlerdir inşallah pozitifi görürüz sende varmı belirti

Ara ara kadık batmam oluyor böyle içerisi tırmalsmıyor gibi başka bir şey yok bnde

Kızlar selamlar yeniden buraya geldim. Son adet tarihim 4 Haziran batim da 30 hazirandi bugün 6 temmuz günüm 7 gün geçti gelen giden yok. Hamilelik belirtisi var mi derseniz adetimin 3. Günü sag ve sol tarafta kramplarim oldu dedim adet geliyor ama çok şükür gelmedi.meme ucu hassasiyeti var ve ayaklarım çok sisiyor tatildeyim kan veremedim arti med test yaptım silik çizgi çıkardı ama ben bu testi daha önce de yaptım o zaman da silik çizgi vardı ama adet olmuştum ertesi günü. Boşluğuma geldi yine o testi aldım bi tık modum düştü açıkçası hiç umudum yoktu 3 aydır falan yumurtlamayi takip ediyordum olmamıştı bu ay saldim 1 kere ovu testi yaptım pike yakındı kafamiza göre değerlendirdik. Gelmedi canım adetim işte sonuç olarak benim gibi olup pozitif çıkan var mi son 2 aydır da adetim 3 gün geliyordu. Tek tüplüyüm amh düşük

Kızlar birşey sormak istiyorum bu çatlatma iğnesinden sonra ne zaman regli oldunuz ve hiç belirti yaşadınız mı

Karanlık çıkmış ama çizgi görüyoeum ben içini ferah tut yarın git kan ver en eskilerden bir ben kaldım
Sanırım sadece ikimiz kaldık doktor kontrolüm var zaten o gün beta bakılır gitmeyi düşünmüyorum net bi pozitif göremedim ki gidemiyorum o yüzden

Kızlar duramadim test yaptım fist test markasi ben çizgiyi gördüm 2. Dk da sizcede varmi? İnşallah rahim kalınlaşması değildir.

Merhaba kızlar gebeliğin ilk günlerinde idrar renginde koyulaşma ve koku fark eden varmı? Ve çok az beyazımsı akıntı var, bu durumu yaşayan varmı? Bende idrar yolu enfeksiyonu çok sık olmuyor en son 3, 4 sene önce olmuştur. 1, 2 ve 4 temmuz ovulasyon günlerimdi ve değerlendirdik olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…