- 7 Ekim 2024
- 1.567
- 555
- 38
- 22
Yok canım ya adet gecikmesi bekliycem evde pozitif görmeden gitmek istemiyorumKız niye kendine acı çektiriyon acile git karnım ağırıyor falan de gebelik şüphem var de betaya bakıyorlar
İnşallah görürsün canım belirtin var mıydı sıcaklık takibi falan yaptın mıYok canım ya adet gecikmesi bekliycem evde pozitif görmeden gitmek istemiyorum
Yok canım anlamıyorum çok ısı takibini ama belirti çokİnşallah görürsün canım belirtin var mıydı sıcaklık takibi falan yaptın mı
Ara ara kadık batmam oluyor böyle içerisi tırmalsmıyor gibi başka bir şey yok bndeYok canım anlamıyorum çok ısı takibini ama belirti çokağzımın tadı gitti bide kaşığımda bi bölgemde yanma batma damar atması gibi bişi var regl sancısı var günlerdir inşallah pozitifi görürüz sende varmı belirti
Anladım canım inşallah sonu güzel olurAra ara kadık batmam oluyor böyle içerisi tırmalsmıyor gibi başka bir şey yok bnde
Bugün yaptım böyle sanırım dönmez artıkAra ara kadık batmam oluyor böyle içerisi tırmalsmıyor gibi başka bir şey yok bnde
Karanlık çıkmış ama çizgi görüyoeum ben içini ferah tut yarın git kan ver en eskilerden bir ben kaldımBugün yaptım böyle sanırım dönmez artık
Sanırım sadece ikimiz kaldık doktor kontrolüm var zaten o gün beta bakılır gitmeyi düşünmüyorum net bi pozitif göremedim ki gidemiyorum o yüzdenKaranlık çıkmış ama çizgi görüyoeum ben içini ferah tut yarın git kan ver en eskilerden bir ben kaldım
Ayyyy evetKızlar duramadim test yaptım fist test markasi ben çizgiyi gördüm 2. Dk da sizcede varmi? İnşallah rahim kalınlaşması değildir.
Eki Görüntüle 3614041
Hayatım kaçıncı silik çizgi bu ama sen en içine sineni yap bize de haber etSanırım sadece ikimiz kaldık doktor kontrolüm var zaten o gün beta bakılır gitmeyi düşünmüyorum net bi pozitif göremedim ki gidemiyorum o yüzden
Kızlar selamlar yeniden buraya geldim. Son adet tarihim 4 Haziran batim da 30 hazirandi bugün 6 temmuz günüm 7 gün geçti gelen giden yok. Hamilelik belirtisi var mi derseniz adetimin 3. Günü sag ve sol tarafta kramplarim oldu dedim adet geliyor ama çok şükür gelmedi.meme ucu hassasiyeti var ve ayaklarım çok sisiyor tatildeyim kan veremedim arti med test yaptım silik çizgi çıkardı ama ben bu testi daha önce de yaptım o zaman da silik çizgi vardı ama adet olmuştum ertesi günü. Boşluğuma geldi yine o testi aldım bi tık modum düştü açıkçası hiç umudum yoktu 3 aydır falan yumurtlamayi takip ediyordum olmamıştı bu ay saldim 1 kere ovu testi yaptım pike yakındı kafamiza göre değerlendirdik. Gelmedi canım adetim iştesonuç olarak benim gibi olup pozitif çıkan var mi son 2 aydır da adetim 3 gün geliyordu. Tek tüplüyüm amh düşük
Ayy maşallah ya gebesinizBu da awox marka erken gebelik testi 7 gün geçti Eki Görüntüle 3614173
İnşallah yaAyy maşallah ya gebesiniz
bat günü görürsem eğer silik çizgi kan vermeye koşucam direk bakalım hayırlısı buraya yazarım mutlakaHayatım kaçıncı silik çizgi bu ama sen en içine sineni yap bize de haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?