- 7 Ekim 2024
- 1.566
- 554
- 38
- 22
Yok güzelim yapmadım çarşamba sabahı yapıcam bi tane testim kaldı onu da bat günüme saklıyorum hayırlısı bakalım
Yok canım benim 13 ünde regl günüm belirtim falanda var ısı takibi yapıyorum arada bir bakalım
Kızlar testime bakarmısınızAyy maşallah ya gebesiniz
Ben göremedim ama inşallah vardır canımKızlar testime bakarmısınız
İnşallah canım şuandan itibaren gözle görülür değilse zaten olmamıştır canım teşekkür ederimBen göremedim ama inşallah vardır canım
Sen görüyorsan vardir kuzum. Kamera malesef net çıkarmıyor inşallah vardir gününün geçmesini bekle benimde günüm 8 gün geçti artimed aldım pişir çıktı yalancı çıkarıyor dediler bende biraz üzüldüm. Sonra duramadim awox yaptım öyle çıktı pozitif. İnşallah seninde günün geçer de hep birlikte burdan ayrılıriz.İnşallah canım şuandan itibaren gözle görülür değilse zaten olmamıştır canım teşekkür ederim
İnşallah canım ya bende gecikmeyi bekliycem çatlatma iğnesinden sonra regl kesin gününde gelirmi acaba bazı yerlerde 16 17. Günde gelmiş regl öyle okumuştum çatlamadan 14 gün sonra gelmesi gerekiyor diye biliyorumSen görüyorsan vardir kuzum. Kamera malesef net çıkarmıyor inşallah vardir gününün geçmesini bekle benimde günüm 8 gün geçti artimed aldım pişir çıktı yalancı çıkarıyor dediler bende biraz üzüldüm. Sonra duramadim awox yaptım öyle çıktı pozitif. İnşallah seninde günün geçer de hep birlikte burdan ayrılıriz.
dün regl oldum hiç keyfim yok
Ben de seni merak etmiştimdün regl oldum hiç keyfim yok
cumartesiye doktordan randevu almıştım reglim gecikir diye umut ederek, randwvuyu iptal etmedim gidip görüşücem bakalım ne dicek ya. valla artık moralim bozulmaya başladı canımı sıkmicam diyorum ama illaki üzülüyo insanBen de seni merak etmiştim
Acaba takviye bişeyler mi kullansan ? Bal tarcın olur yumurta kalitesi artıran bişeyler ?
Hiç umudunu yitirme canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin Allah çok büyük ona güvenelim inşallahdün regl oldum hiç keyfim yok
Senin sıkıntın var mıydı canımcumartesiye doktordan randevu almıştım reglim gecikir diye umut ederek, randwvuyu iptal etmedim gidip görüşücem bakalım ne dicek ya. valla artık moralim bozulmaya başladı canımı sıkmicam diyorum ama illaki üzülüyo insan
Hormon testi de yaptır 2 - 3.güne alsan daha iyi olurdu ama 5. Günde yapılıyorcumartesiye doktordan randevu almıştım reglim gecikir diye umut ederek, randwvuyu iptal etmedim gidip görüşücem bakalım ne dicek ya. valla artık moralim bozulmaya başladı canımı sıkmicam diyorum ama illaki üzülüyo insan
yok valla çektirmedim hiç. ilkinde 3 ayda tutmuştu hiç böyle şeylere girmemiştim. ikincide 6. ayda tuttu, kürtajdan sonra 4. ay oldu şimdi işte. yani bildiğim bir sıkıntı yok E EndrosaHormon testi de yaptır 2 - 3.güne alsan daha iyi olurdu ama 5. Günde yapılıyor
Hsg çekildi mi hiç
İllaki üzülüyoruz umutlarımız yıkılıyor
Çok olmamış aslında 4 ay dediğin -4yumurtlama - 4deneme oluyor aslında tutma ihtimali her şey sağlıklı ise %25 diyorlar vardır vakti zamanı az daha sabır..
biliyorum canım ben aradaki kürtajı da dahil ederek 1 seneyi geçti diye düşünüyorum ya aslında en çok canımı yakan kızım çok kardeş istiyo kalbi duran bebeğimin doğumu bu dönemlerde olacaktı tam o biraz psikolojik olarak yıprattı beni, o bebeği de biliyodu kızım sürekli oyuncaklarını ayırıyo işte anne bak bu kardeşime falan diye. çok etkileniyorum ister istemezÇok olmamış aslında 4 ay dediğin -4yumurtlama - 4deneme oluyor aslında tutma ihtimali her şey sağlıklı ise %25 diyorlar vardır vakti zamanı az daha sabır..
Yavrum ya kıyamambiliyorum canım ben aradaki kürtajı da dahil ederek 1 seneyi geçti diye düşünüyorum ya aslında en çok canımı yakan kızım çok kardeş istiyo kalbi duran bebeğimin doğumu bu dönemlerde olacaktı tam o biraz psikolojik olarak yıprattı beni, o bebeği de biliyodu kızım sürekli oyuncaklarını ayırıyo işte anne bak bu kardeşime falan diye. çok etkileniyorum ister istemez
Hiç üzme kendini belki de içimizde en umutsuz vaka benim. 8 yaşında oğlum var 2023 Ağustos ayında korunmayı bıraktık hemen tuttu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu düşükle sonuçlandı. 2025 Ocak ayında infertiliteye gittim hgs çekildim tek tüplü olduğumu öğrendim doktor direk senin normal yolla bebeğin olmaz dedi tüp bebek tedavisi olacaksın dedi gitmedim akışına bıraktım. 3 ay yumurtlama takibi yaptım 2 sini değerlendiremedim sonra takıp bile etmedim bu ay adetim gelmedi 9 gün geçti testte çıktı kanda da çıktı. Dün doktora gittim beta takibi için 457 den 782 ye çıkmış güzel Yükselmis ama 2 gün sonra yine gel gebeliği kesinlestirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?