- 17 Şubat 2025
- 496
- 208
- 18
- 25
Ayy awox iyi marka herkes çok memnun yalancı pozitif duymadım hiç onda inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim de 3 günün kaldı cesaret edip yapamadım belirtileriniz nelerdiAwox canım bende cok şaşkınım hemen cizgi cıktı üstüne 2 test daha yaptım onlarda da varyarın tekrarlıca. 2 gün ve 3 gün öncede yapmıştım ama negatifti
Burda okuduğum herkes göğüs hassasiyeti yazmış genelde adetten önce hassaslaşır benimkiler ama şuan sanki çok ayakta durmuşum gibi hafif bel ağrısı var bide dünden beri kasıklarımda kağıt kesiği gibi bir acı oluyor böyle yanıyor gibi batma gibi tam anlayamadım da çok hareket edince yada çok hareketsiz kalınca oluyorHiç bir belirtim yom şuan bende regli olucam diye bekliyordum bi yapayım dedim yanii cok ilginç sıfır belirtim var hemde normalde adet dönemine yaklaşırken cok akıntım olurdu hiç akkıntım bile yok A asyakarabey
Yaa inan kalpten istiyorum inşallah bebeğin seninledir akşam acilde hemen kan verHiç bir belirtim yom şuan bende regli olucam diye bekliyordum bi yapayım dedim yanii cok ilginç sıfır belirtim var hemde normalde adet dönemine yaklaşırken cok akıntım olurdu hiç akkıntım bile yok A asyakarabey
Sadece 1 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor acıyor yani bu belirtimi bilmiyorum ama com ihtimal vermiyorum başka bir belirtim yok tatlımBurda okuduğum herkes göğüs hassasiyeti yazmış genelde adetten önce hassaslaşır benimkiler ama şuan sanki çok ayakta durmuşum gibi hafif bel ağrısı var bide dünden beri kasıklarımda kağıt kesiği gibi bir acı oluyor böyle yanıyor gibi batma gibi tam anlayamadım da çok hareket edince yada çok hareketsiz kalınca oluyor
Aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerine. Test pazartesi yaptırıcam cünkü ben küçük biyerde yaşıyorum acilde kan verme gibi şansım yok en yakın kan verebilceğim hastane 1 saat uzaklıkta suan beklicemYaa inan kalpten istiyorum inşallah bebeğin seninledir akşam acilde hemen kan ver
Güzel sonuçlar hayırlı haberler alırsın inşallah hem o zamana kadar daha da netleşirAminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerine. Test pazartesi yaptırıcam cünkü ben küçük biyerde yaşıyorum acilde kan verme gibi şansım yok en yakın kan verebilceğim hastane 1 saat uzaklıkta suan beklicem
Ayyyy inşallah inşallah benim testim gibi heyecanlandım bir de benim rahmim çok gıcıklanıyor gibi hissediyorum ilaçta sizde de oldu muAwox canım bende cok şaşkınım hemen cizgi cıktı üstüne 2 test daha yaptım onlarda da varyarın tekrarlıca. 2 gün ve 3 gün öncede yapmıştım ama negatifti
Yok canım gıcıklanma olmuyor yani bence hiç bir belirti yok rabbim inşallah sanada güzel sonuçlar almayı nasip etsinAyyyy inşallah inşallah benim testim gibi heyecanlandım bir de benim rahmim çok gıcıklanıyor gibi hissediyorum ilaçta sizde de oldu mu
Amin teşekkür ederimYok canım gıcıklanma olmuyor yani bence hiç bir belirti yok rabbim inşallah sanada güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Merhaba hangi marka inositol kullandınız acabaMutlaka doktorunu değiştir canım. Hayatımda böyle mantıksız şey duymadım. Nasıl herkeste yumurtlama günü sabit olabilir? Benim 19-20. Günden önce çatlama gördüğüm olmadı. Pcosum var ve usg de her zaman yoğun pcos görüntüsü vardı ayrıca yumurtlık tembelliğim de var. Bunlar hamile kalmaya asla engel değil. Kilon varsa ver mutlaka spor yap ve hormonlarını düzenli olarak takip et ve iyi bir doktora inositolü danış. Ben bu şekilde 6. Ayımda hamile kalmış oldum ve benim de gittiğim doktora kalsa 1 yıl dolunca doğrudan aşılamaya gidecektim. Eşinin de sıkıntısı yokmuş senin de pcosun hafif görüntüde inan ki stresten olmuyor olmuyorsa da ve doktor seni anlamsızca daha çok umutsuzluğa sevk edip strese sokmuş canına yazık bir daha o doktora gitme
Ocean polystol kullandımMerhaba hangi marka inositol kullandınız acaba
Catlamadan sonra 11. Gun testlerde belirginlesmeye baslarÇatlamadan sonra kacıncı gün test yaptınız acaba
Selam canım regl oldum kan verdiğimde 0,0 çıkmıştı akşamına regl geldi daha 3 gün varkenpandelaA selam canım gelen giden var mı nasıl durum?
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda tekrar sağlıkla gelsin inşSelam kızlar… 6.haftada düşük yaptım maalesef, silebiliriz tablodan beni
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Tez zamanda tekrar sağlıkla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?