Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Yumurtlama akıntın nasıldı benimde şuan beyaz krem formunda akıntım var uzun süredir o yüzden sordum :)
Ne zamandan beri var eğer hamilelik ile şüphen varsa ihtimal vardır ama yoksa enfeksiyondan dolayı yumurtlama vs. Şeylerden çok şikayet var şu sıralar

Ne zamandan beri var eğer hamilelik ile şüphen varsa ihtimal vardır ama yoksa enfeksiyondan dolayı yumurtlama vs. Şeylerden çok şikayet var şu sıralar
Enfeksiyon tarzı bişey değil sanırım bir şikayetim yok bu konuda gebelik istiyorum ama sanırım gebelik kaynaklı değil büyük ihtimalle kullanmadığım ilaçlardan oldu

Selamlar, Amh testi regliyken mi verilmeli regli olmadığın herhangi bir gün de verilir mi?
Aile hekiminde test verdim ama herkes çok doğru olmayabilir, Amh testini de yaptırman gerekiyor dedi.

Selamlar, Amh testi regliyken mi verilmeli regli olmadığın herhangi bir gün de verilir mi?
Aile hekiminde test verdim ama herkes çok doğru olmayabilir, Amh testini de yaptırman gerekiyor dedi.
Aile hekiminde hormon testleri yapılmıyor diye biliyorum ama amh herhangibşr gün verebilirsiniz

Aile hekiminde hormon testleri yapılmıyor diye biliyorum ama amh herhangibşr gün verebilirsiniz
AMH aile hekimliğinde yapılmıyor ama diğer hormon testlerimi reglimin 3.günü yaptırdım.
FSH - 9.93
Progesteron - 0.46
Prolaktin - 12.67
LH - 5.58
Daha önce hamile kalmaya çalışan bazı arkadaşlarım prolaktin seviyen düşük en az 15 olmalı dediler. FSH testi en son aralık ayında 6 idi şimdi sınırda 10 a yaklaşmış. Ama hastanedeki testler daha sağlıklı daha doğru diyorlar.

Son düzenleme:
kızlar ben artık tabloyu güncellemiyorum haziran sondu bu topic için biri yeni açar diye bekledim kimse açmadı da kusura bakmayın ekler misin diye yazanlar oluyor da artık bu topic uğurunu kaybetti yeni topic lazım diye ellemedim vallahhh

Kuzum minik tekmeler diye bir grup açıldı komple 2025'e ait Oraya gel sen de

kızlar merhaba bu sefer tutturdum inşallah bat a 3 gün varken betam 12 çıktı bat günüm yarın bir daha hangi gün versem kan sizce
Benim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğim sağlıklı ilerliyor inşallah gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…