Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Senle ben kaldık bu ay bizde gebelige hazırlık adasindan eleniriz inşallah
demi ya öyle oldu sanırım ben hsg çekilip bırakıcam sonrası Allah Kerim şuan çok stresli bi dönemden geçiyorum herşey karıştı bukundupum şehirden taşınıp başka şehire gidip orada eşinle çalışıp birikim yapmam gerek çocuk aklıma bile gelmiyor en azından çocuk olana kadar çalışsam iyi olur benim için hayırlısı olsun

Yaa canım çok iyi anlıyorum bu stresli donemi umarım en kısa sürede her şey istediğiniz gibi olur

Canım testi yaptım bakar mısın bi biri mavi Kapaklı olan days doctor diğeri ardmed
Umarım güzel net ve kesin kocamannm bir pozitif alırsınız ben de beklemedeyim. Konuşmayı kaçırdım biraz. Acaba yumurtlamadan kaçıncı gündesiniz yada adetinizin yada iğneden sonra

Umarım güzel net ve kesin kocamannm bir pozitif alırsınız ben de beklemedeyim. Konuşmayı kaçırdım biraz. Acaba yumurtlamadan kaçıncı gündesiniz yada adetinizin yada iğneden sonra
İnşallah canım amin haziranın 25nde ganopeptly vuruldum. Doktorum 26nda çatlar demişti takip etmedim açıkçası adetim 4gun gecikti 2gun sadece koyu kahve regli oldum yerlesme mi ne bilmiyorum. Yarın kan vericem inşallah

İnşallah müjdelersiniz bizi lekelenme battan önce mi oldu gecikmeyle mi acaba

İnşallah müjdelersiniz bizi lekelenme battan önce mi oldu gecikmeyl5nci günü koyu kahve bir regli yaşadım
4 gun geçikmisti canım 2gun sürdü resmen regli koyu kahve kırmızıya çalmadı yanı yarın sabah sağlık ocağında kan vericem. Var veya yok hiç değilse netlessin artık

4 gun geçikmisti canım 2gun sürdü resmen regli koyu kahve kırmızıya çalmadı yanı yarın sabah sağlık ocağında kan vericem. Var veya yok hiç değilse netlessin artık
Çook haklısın belirsizlik insanı daha çok strese sokuyor. Umarım ki gönlündeki tezahürünü göstersin ve net bir şekilde işte oldu diye mutluluktan havalara uç
Ben de yarın verem gidem de

Çook haklısın belirsizlik insanı daha çok strese sokuyor. Umarım ki gönlündeki tezahürünü göstersin ve net bir şekilde işte oldu diye mutluluktan havalara uç
Ben de yarın verem gidem de
Teşekkür ederim canım benim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hepimizin sen de ver o zaman yarın haberleşelim kesin sen de belirti falan var mı nasıl gidiyorsen de belirti falan var mı nasıl gidiyor

Teşekkür ederim canım benim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hepimizin sen de ver o zaman yarın haberleşelim kesin sen de belirti falan var mı nasıl gidiyorsen de belirti falan var mı nasıl gidiyor
Aminnn
Belirti olarak kayda değer birşey yok sanki.
Göğsümde kist olduğundan arada hassasiyete ve dolgunluğuna alışığım ama bayadır şiş inmedi. Ekstra dün çok gaz vardı. Bir de 9-12 temmuz arası krem beyaz losyon akıntı arada da ilk önce idrar mı acaba dediğim su gibi akıntı oldu, geçti şimdi, 2 gündür falan dikkat ettim hiç yok. 12 sinde de sanki tekrar yumurtuyor gibi hafif bir bası hissettim çok az sonra geçti. Bunlar düşündükçe aklıma gelenler ama günün akışını engelleyen ciddi bir belirti falan yok

Bende de akıntı oldu dediğin gibi canım kan verdim geldim şimdi kasık ağrısı var sadece başka belirti yok bende de kan vermeyi dusunuyo musun canım

Bende de akıntı oldu dediğin gibi canım kan verdim geldim şimdi kasık ağrısı var sadece başka belirti yok bende de kan vermeyi dusunuyo musun canım
Bugün kan vermek için gittim de doktor cuma günü vermemi söyledi. Pzt 0.5 çıkmıştı o yüzden
Bugün belirti olarak hafif batma veya çimdik hissi gibi birşeyler oldu kasığımda
İnşallah senin tahlil sonucun müjdeler seni, sen de bizi
Ve umarım biz de seni

Amin inşallah canım sonuç daha enabiza düşmedi bekliyorum sabah çok erken vermiştim halbuki ama çıkmadı çıkınca hemen yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…