- 18 Mart 2025
- 165
- 72
- 13
Bence negatif görmekten korkma bir an önce kan ver belki adet olmana engel bir durum vardır bir an önce çözüp yeniden demelere başlarsın yoksa bile çünkü ben de bundan 3 ay önce tam 2 ay adet olmadım duphaston verdi öyle olabildimSanırım biraz da korkuyorum negatif görmekten ya bebeğim var yada bebek kadar bir kitlem dnnf dün ki sırt ağrısı normal değildi çünkü
Yaptım ama negatifYaaiyi yapmışsın canm eğer tekrar pozitif görürsen kan vermeye koş inşallah güzel haberlerle dönersin canm yapacakmısın sabahı mı bekliyceksin
Ben pazartesi gününe zaten randevu aldımBence negatif görmekten korkma bir an önce kan ver belki adet olmana engel bir durum vardır bir an önce çözüp yeniden demelere başlarsın yoksa bile çünkü ben de bundan 3 ay önce tam 2 ay adet olmadım duphaston verdi öyle olabildim
550 tlye yaptırdım canım ankaradayim benİnşallah canm ya hayırlısı olsun benimde bata 5 gün var dün çamur gibi koyu kahverengi bi lekelenmem oldu bugün bu yüzden test yaptım testi tekrarlayıp yine pozitif görürsem gidicem canm kan vermeye dayanabilirsem bekliycem randevumune kadara yaptırdın canm özelde
Özelde yaptırdım bugün canım sonuç çıkmak üzere yazacagim birazdanEvet öyle yaptım, hem belirtilerim de yumurtlama gösteriyordu. 10 nisanda gebelik testi yapayim diyorum, varsa kesin gostersin.
Ay hadi bakalım senden de güzel haberler duyalimgebelik testi yapican dimi?
Hayırlısı olsun canm rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize ama bence sen direk doktora git bu kadar gecikmede normal değil hayırlısı olsunYaptım ama negatif
Anladm canım teşekkür ederim senden haber bekliyorum yaz mutlaka sonucunu550 tlye yaptırdım canım ankaradayim ben
Cnm silik çıkmış sanki hemen baske kaset testler al yap dogru degilmi diyeKızlar bakarmısınızz
Son yarım saat canım 4 gibi yazarım kalbim duracakAnladm canım teşekkür ederim senden haber bekliyorum yaz mutlaka sonucunu
Almaya çalışıyorum canm ya köyde yaşıyorum bi eczane var oda kapalı bayram nedeniyle bakalım bulursam yarında onu yapıcam inşaallah doğrudurCnm silik çıkmış sanki hemen baske kaset testler al yap dogru degilmi diye
Sakin ol canm inşallah güzel çıkacak ama sen kendini her iki ihtimale de hazırla olmazsa da sakın üzülme rabbim en doğru zamanda nasip etsinSon yarım saat canım 4 gibi yazarım kalbim duracak
Ahhh koca bir negatif bir daha regl oncesi test yapmayacağım yaSakin ol canm inşallah güzel çıkacak ama sen kendini her iki ihtimale de hazırla olmazsa da sakın üzülme rabbim en doğru zamanda nasip etsin
İnşallah cnm bulmuşken fazla al bari inşallah vardır bizede haber etAlmaya çalışıyorum canm ya köyde yaşıyorum bi eczane var oda kapalı bayram nedeniyle bakalım bulursam yarında onu yapıcam inşaallah doğrudur
Canım ya üzülme hayırlısı olsun ben senin testlerini hiç görmedim atmışmıydın buraya hangi markaydıAhhh koca bir negatif bir daha regl oncesi test yapmayacağım ya
Öyle yapıcam canm bulunca 2 3 tane alıcam tabi yazarım mutlakaİnşallah cnm bulmuşken fazla al bari inşallah vardır bizede haber et
Dün hem innovita hem de days doctorda silik görmüştüm demek ki hataliymis ama umudum var gec dollenme olabilir çünkü gogus hassasiyeti hic yaşamadım ben ilk defa yaşıyorum 1 hafta sonra tekrarlayacagim canim hayırlısı artık sen de belirti var mıydı yumurtlama ne zamandıCanım ya üzülme hayırlısı olsun ben senin testlerini hiç görmedim atmışmıydın buraya hangi markaydı
tek belirti dünki kahverengi lekelenme canım yumurtlama takip etmiyorum ama reglm düzenlidir bu ay farklı olarak aslan pençesi içtim 10 15 gün kadar süt hormonu için iki hap içtim folik asit aylardır kullanıyorum zaten bunlar canm regle 5 gün kala geldiği için leke acabamı deyip test yaptım silik çıktı tabi hiç sevinmedim bidaha test yapıcam ona göre biraz umutlanırımDün hem innovita hem de days doctorda silik görmüştüm demek ki hataliymis ama umudum var gec dollenme olabilir çünkü gogus hassasiyeti hic yaşamadım ben ilk defa yaşıyorum 1 hafta sonra tekrarlayacagim canim hayırlısı artık sen de belirti var mıydı yumurtlama ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?