güzel haberlerle <3Bende hastaneye gidiyorum çarşambadan bu yana inşallah güzel artış olmuştur
Günaydın canım bence kesin bu sefer var hemen kan testi ver canım
Günaydın kızlar@babylovee canım çok tebrik ederimmmmm <3 valla çok ama çok sevindim. doktora gittin mi kanama için? onu göremedim.
Sunsun9 valla 2 tane net pozitif, biri hatalı olsa diğeri doğdurdur. tekrar kan testi vermelisinnnn
Amin canım inşallahHadi inşşşalah yarın güzel haberler alırsın aynen bitane farklı marka al bakalım burayada ya sağlıkla gelsın aralık bebekleri inşallah
Senin gebelik var mıydı canım son günlerde pek okuyamadım burayı. Sanki geçen gün kan vermiştinHadi inşşşalah yarın güzel haberler alırsın aynen bitane farklı marka al bakalım burayada ya sağlıkla gelsın aralık bebekleri inşallah
İnşallah vardırkızlar benim de regle 2 gün kaldı. heyecandan ölüyorum resmen, kimseye bişey de demek istemiyorum test falan da yapmadım. önceki kürtajla sonlanan gebeliğimde regle 3 gün kala yaptığımm testlerin hepsi negatifti yapasım gelmiyor test açıkçası o yüzden. regli bekleyeceğim, 3 gün falan gecikince belki test yaparım. ama içimdeki heyecanı tarif bile edemem yani.
ya test fobisi oldu biraz bende, o zaman negatif gördüm 3 tane testte zaten diye hem alkol almıştım hem ilaç içmiştim, içim içimi yiyo işte hep böyle olmasaydı acaba sağlıkla ilerler miydi falan konusu. o yüzden yapmicam gibi test. yumurtlama günümü de takip etmiyorum açıkçası sadece reglim düzenli ona güveniyorum, bakalım en çok 1 haftaya öğrenecem zaten. regl belirtileri de hamilelik belirtileri de var vücudumda anlayamıyorum hiç şuanİnşallah vardıreğer yumurtlama tarihini bilip regl gününden eminsen regl gününde test yapabilirsin bence
Canım çarşamba günü kan verdim 14.90 çıktı şimdi tekrar verdim bakalım sonuç ne olacakSenin gebelik var mıydı canım son günlerde pek okuyamadım burayı. Sanki geçen gün kan vermiştin
Özel değilse bir şey soracaktım sanırım tedaviye başlamışsınız inşallaj en kısa sürede sağlıkla bebişinize kavuşursunuz ben de pco var ve biraz umutsuzum açıkcası tedaviye özel de mi başladınız ne kadar süre denedinizAmin kuzum benim 8 embriyom başaramadı. Tek 3. gün embriyom kaldı
Balım ne kadardır deniyordun bir de pco falan. Var mıydı ben biraz umutsuzum da ekmek arıyorumYaaa canim canim canimmkuzucum cok şükür pozitifi gördüm. Insallah bundan sonrasi da güzelce ilerler de degerim yukselir bebegim tutunmaya devam eder. Allahima sığındık bastan beri. Insallah Allahım sana da nasip etsin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah dualar bana cok iyi geliyor cok teşekkür ederim
Yok cnm sabah ateşim düştü regl olcam agrımda var 2 güne olurumeva0108 test yaptın mı canım
Hayırlısı olsun hakkımızdaYok cnm sabah ateşim düştü regl olcam agrımda var 2 güne olurum
Aynen öyle cnm doktoruma msj atcam brazdan ne yapacağız bu aydan itibaren diye bakalım belki 2 ay korunurum kilo verme sürecine girmek istyorum birazda hem zihnimde biraz dinlenmiş olurHayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?