Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Günaydın canım bence kesin bu sefer var hemen kan testi ver canım
Günaydın kızlar aile hekimine kan vermeye gideceğim birazdan. Sonuç ertesi gün öğleden sonra çıkıyor. Belki dönerken başka marka idrar testi de alırım. Perşembe günü kanda negatifi görünce umudumu kaybetmiştim ama regl gününü beklemek gerekiyormuş gerçekten hiç belli olmuyor bi de ben bu ay 31 mart ve 7 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşadım muhtemelen birden fazla yumurtam vardı ama ilkinden değil de ikincisinden döllenme oldu

Hadi inşşşalah yarın güzel haberler alırsın aynen bitane farklı marka al bakalım burayada ya sağlıkla gelsın aralık bebekleri inşallah

Hadi inşşşalah yarın güzel haberler alırsın aynen bitane farklı marka al bakalım burayada ya sağlıkla gelsın aralık bebekleri inşallah
Senin gebelik var mıydı canım son günlerde pek okuyamadım burayı. Sanki geçen gün kan vermiştin

kızlar benim de regle 2 gün kaldı. heyecandan ölüyorum resmen, kimseye bişey de demek istemiyorum test falan da yapmadım. önceki kürtajla sonlanan gebeliğimde regle 3 gün kala yaptığımm testlerin hepsi negatifti yapasım gelmiyor test açıkçası o yüzden. regli bekleyeceğim, 3 gün falan gecikince belki test yaparım. ama içimdeki heyecanı tarif bile edemem yani.

İnşallah vardır eğer yumurtlama tarihini bilip regl gününden eminsen regl gününde test yapabilirsin bence

İnşallah vardır eğer yumurtlama tarihini bilip regl gününden eminsen regl gününde test yapabilirsin bence
ya test fobisi oldu biraz bende, o zaman negatif gördüm 3 tane testte zaten diye hem alkol almıştım hem ilaç içmiştim, içim içimi yiyo işte hep böyle olmasaydı acaba sağlıkla ilerler miydi falan konusu. o yüzden yapmicam gibi test. yumurtlama günümü de takip etmiyorum açıkçası sadece reglim düzenli ona güveniyorum, bakalım en çok 1 haftaya öğrenecem zaten. regl belirtileri de hamilelik belirtileri de var vücudumda anlayamıyorum hiç şuan

Merhaba herkesee
Benim de sat: 29 mart, bat:28 nisan adetime bir hafta var. Ovulasyon tarihim 10-11 nisan tarihleriydi o günleri değerlendirdik, birkaç gündür mide bulantısı var hafif hafif. Dün de kahverengi lekelenme oldu ve sonrasında kasık ağrısı yaşadım. Adetime bir hafta varken test de yapmak istemiyorum negatif çıkar diye. Bende sizler gibi beklemedeyim bakalım

Amin kuzum benim 8 embriyom başaramadı. Tek 3. gün embriyom kaldı
Özel değilse bir şey soracaktım sanırım tedaviye başlamışsınız inşallaj en kısa sürede sağlıkla bebişinize kavuşursunuz ben de pco var ve biraz umutsuzum açıkcası tedaviye özel de mi başladınız ne kadar süre denediniz

Balım ne kadardır deniyordun bir de pco falan. Var mıydı ben biraz umutsuzum da ekmek arıyorum

9 94bassuk canım benide eklermisin sat 20nisan-bat 20 mayıs gösteriyo ama pcos oldugu için değişiklik gösterebilir bende yarın dr gidiyorum reglimin 3. Günü alttan muayne edicek inşallah bir şey cıkmaz kızlar dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…