Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Benim maalesef negatif. Ama hala adet olmadım

Merhaba kizlar hamile olduğu 15 nisanda öğrendim beta 40 ile. Bugün de kontrol beta verdim sonuc bekliyorum sat göre 4+2 yiz

Geçtiğimiz ay morlife ın kullandım hamile kaldığım ay ocean marka olanı canım. Tavsiye ederim pcosu olanlara ben bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmüyordum. Tabi nasip işi
Cnm bunu pcos olmayanlar destek amaçlı kullanabilyormu peki

Ben yokum canım . Adet oldum . Bi süre bebek düşünmeye ara vermek istiyorum

Cnm benim günüm geçmedi 24 yada 25 nisan regl günüm bugünde ateşim düştü 2 güne olurum yazarım olduğum gün ben elendim

Cnm benim günüm geçmedi 24 yada 25 nisan regl günüm bugünde ateşim düştü 2 güne olurum yazarım olduğum gün ben elendim
ay kusura bakma lütfen, yanlış bakmışım
ben seni listeye 2 kere yazmışım şuan farkettim, düzelttim

Hamile olan arkadaşlar belirtilerinizde burun tıkanıklığı mide şişkinliği ve gaz var mı? Mevsim geçişi mi yaşıyorum anlamadım ki midem Bi tuhaf reglime 7,8 gün var

Amin canim benjm çok sagol Allahım insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tedirginliklerle ilerliyorum napayim
Darısı başına canim benim inşallah sende en kisa zamanda kavus bebegine
İnşallah korktuğuna uğratmasin rabbim sen bize umut oldun inşallah bizlerde kavuşuruz canım

Canım ben bugün oldum sat 21.04.2025 , bat 19 05 2025 (dileğim çift çizgi olsun regl gelmesin amin)

Kızlar kızlar merhabalar size bi sorum olacak
Bugün kaygan sümüksü şeffaf akıntım geldi ovü testine devam ediyorum ve an itibariyle pik olduğunu düşünüyorum. Resim eklerim dün göğüs ucumda sızı vardi biraz bugünde akıntı geldi testte pik gördüm bugünü yarını ve sonrasını değerlendirmemiz gerekiyor değil mi

Benim olmadı yeni sat; 6 Nisan, bat 2 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…