- 17 Haziran 2022
- 263
- 199
- 53
- 29
Benim maalesef negatif. Ama hala adet olmadım@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
Merhaba kizlar hamile olduğu 15 nisanda öğrendim beta 40 ile. Bugün de kontrol beta verdim sonuc bekliyorum sat göre 4+2 yiz@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
adet tarihini güncelleyelim mi o halde, yeni ay yeni döngü yeni umutlarBenim maalesef negatif. Ama hala adet olmadım
ay adet tarihinden 5 6 gün önce öğrenmişsin çok iyi, tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına alMerhaba kizlar hamile olduğu 15 nisanda öğrendim beta 40 ile. Bugün de kontrol beta verdim sonuc bekliyorum sat göre 4+2 yiz
Benim maalesef negatif
Canım adet olmadım hala olunca güncelleyelim. Evde 2 test pozitif çıktı çok ümitliydim halbuki kan 0.633 çıktıadet tarihini güncelleyelim mi o halde, yeni ay yeni döngü yeni umutlar
Tesekkur ederim amin inşallah tüm anne adaylari ve isteyen bekleyen herkes içinay adet tarihinden 5 6 gün önce öğrenmişsin çok iyi, tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al
Cnm bunu pcos olmayanlar destek amaçlı kullanabilyormu pekiGeçtiğimiz ay morlife ın kullandım hamile kaldığım ay ocean marka olanı canım. Tavsiye ederim pcosu olanlara ben bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmüyordum. Tabi nasip işi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kizlar hamile olduğu 15 nisanda öğrendim beta 40 ile. Bugün de kontrol beta verdim sonuc bekliyorum sat göre 4+2 yiz
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben yokum canım . Adet oldum . Bi süre bebek düşünmeye ara vermek istiyorum@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
Cnm benim günüm geçmedi 24 yada 25 nisan regl günüm bugünde ateşim düştü 2 güne olurum yazarım olduğum gün ben elendim@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
ay kusura bakma lütfen, yanlış bakmışımCnm benim günüm geçmedi 24 yada 25 nisan regl günüm bugünde ateşim düştü 2 güne olurum yazarım olduğum gün ben elendim
İnşallah korktuğuna uğratmasin rabbim sen bize umut oldun inşallah bizlerde kavuşuruz canımAmin canim benjm çok sagol Allahım insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsintedirginliklerle ilerliyorum napayim
Darısı başına canim benim inşallah sende en kisa zamanda kavus bebegine
Canım ben bugün oldum sat 21.04.2025 , bat 19 05 2025 (dileğim çift çizgi olsun regl gelmesin amin)@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
Bugün kaygan sümüksü şeffaf akıntım geldi ovü testine devam ediyorum ve an itibariyle pik olduğunu düşünüyorum. Resim eklerim dün göğüs ucumda sızı vardi biraz bugünde akıntı geldi testte pik gördüm bugünü yarını ve sonrasını değerlendirmemiz gerekiyor değil miKızlar kızlar merhabalarsize bi sorum olacak
19 mayıs belki uğurlu gelirrr, güncelledim tabloyuCanım ben bugün oldum sat 21.04.2025 , bat 19 05 2025 (dileğim çift çizgi olsun regl gelmesin amin)
Benim olmadı yeni sat; 6 Nisan, bat 2 Mayıs@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
M maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?