Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bende dahil olabilir miyim
Sat 30.03.25
Bat 26.04.25

Canımmm benim bat 26 nisan sol kasıkta batma çekilme gibi hissim var yürürken cok oluyo su içtikçe de sıkışıyorum ama suya bağlıyorum onu pek başka Bi şey yok

Canim çok sagol teşekkür ederim inşallah darisi senin başına gittim doktora canim kan uyusmazligi ignesi vurul dediler. Bugun onu olacagim. Biraz yeni baslayan bir gebelik diye cekindim bende igne vurulmaktan ama 2 dr görüşü daha aldim bugun ikisi de vurul dedi. Yine de karisik kafam.
Canim acele etme. Gecikme olsun oyle test yao. Daha garanti oluyor. Supheye düşmüyor insan en azindan

Canımmm benim bat 26 nisan sol kasıkta batma çekilme gibi hissim var yürürken cok oluyo su içtikçe de sıkışıyorum ama suya bağlıyorum onu pek başka Bi şey yok
Sizinle aynı hatta burun tıkanıklığı ve boğaz şişliği var koltuk altımda iğne batmalarıda oluyor ara ara

Balım ne kadardır deniyordun bir de pco falan. Var mıydı ben biraz umutsuzum da ekmek arıyorum
Kuzum benim bir kaybim olmustu kasimda. Denemeye baslayali bikac ay oldu. Pcos var bende.
Inolac kullandim. 3.aya girmiştim kullanmaya baslayali. D vitamini takviyesi aldim bu ay farkli olarak. Bide bu ay gynoseed jel de kullandim kuzum bi arastir zararsiz güzel bir ürün dr.lar da tavsiye ediyor. Birer gün ara ile omega3 aldim. Tiroidlerine baktir mutlaka. Bide nutraxin women var onu da al. Onu da kullandim ben. Multivitamin zatten al yani faydasi olur. Allahim insallah sana da nasip edecek inaniyorum

kan uyuşmazlığı iğnesi gebeliğin başında vuruluyor diye biliyorum, doktorlar vurul diyorsa ihmal etme bence
Bekleyeceğim, kafamı oyalıyorum işte bir şeylerle

İnşallah korktuğuna uğratmasin rabbim sen bize umut oldun inşallah bizlerde kavuşuruz canım
Amin canim aminn Allahım insallah saglikla kavustursun evladimiza dualariniza talibim. Insallah kavusacaksiniz hic endise etmeyin. Allahım isteyen herkesin kucagini evlatlarla doldursun

kan uyuşmazlığı iğnesi gebeliğin başında vuruluyor diye biliyorum, doktorlar vurul diyorsa ihmal etme bence
Bekleyeceğim, kafamı oyalıyorum işte bir şeylerle
Normalde 28. Haftada kuzu. Ama kanama yasadim ya 72 saat icinde vurul dediler. Bu aksama anca vurulma sansim olacak bakalim. Insallah bebegim sımsıkı tutunur hersey yolunda ilerler

Ben erken yumurtladığımı biliyorum 2 gün önce beta 21 di ve testte aşırı silik görmüştüm beta vereceğim sabah isterseniz gidip kan verin
Ben kendimden cok umutlu değilim ama çatlama yaşadım progesteron hormon testi de bunu destekliyor bakalım daha 5 var bata biraz daha bekliyim, sizin kaç gün kaldı regl ye

İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…