İnşallahhh aminnnKuzum cok sagol teşekkür ederim insallah darısı başınainsalllah zor gunler gecer
Insallah hepinize nasip olsun saglikla hamile kalmak
Hadi insallah kuzum. Sende pozitifi alirsin bu ay. Test günün ne zaman. Eslere de takviye icirmek onemli kızlar. Bizlerde sorun olmadigi halde multivitaminler falanlar iciyoruz onlarda da sorun olmasa dahi icsinler hep kendinize yüklenmeyin.
Ben gördüm yaKızlar bu ilk dk karda gölge gibiydi iyice belirginleşti sabah da denicem ama içimi heyecan bastı sizce kuruma mı
Bence de en guzeli gecikince yaomak. Beta düşük ciktigi zaman daha büyük stres.. keske dayanabilsek de gittigimizde direkt kalp atışı dinlesek ama nerdeee bir hafta kala basliyoruz saymayaİnşallahhh aminnntesti gecikince yapmayı düşünüyorum daha önce kimyasal olduğu için erken yapıp üzülmek istemiyorum açıkcası evet eşler de önemli özellikle sigara içiyorsa direkt etkiliyor.. bu ay da yumurtlamam 19. Döngüde oldu o yüzden 9 gün var regle bakalım
Ah dayanabilsek gerçekten bu sefer zorlayacağım kendimi 3 mayıs yıldönümümüz 2. Yılımıza bir süpriz ile başlayalım inşallah o gün yapıcam test eğer gelmezse kırmızılarBence de en guzeli gecikince yaomak. Beta düşük ciktigi zaman daha büyük stres.. keske dayanabilsek de gittigimizde direkt kalp atışı dinlesek ama nerdeee bir hafta kala basliyoruz saymaya
Katiliyorum canim sigara cok onemli. Bide beslenme de önemli. Eşler de mutlaka vitamin kullanmali bence o yüzden. Bizde de eksik olmadigi halde vitamin iciyoruz ne olmus.
Yarisina yaklasmak uzeresin canim insallah güzel haberlerle gel
Canlı görsen baya net ya arkadasa baktırdım baya baya silik pembe ama sabah yaptıgımda anlıcazBen gördüm ya
36.5di bugün 36.1 yok cnm düştüğünde 2 3 güne hasta oluyorum benYaaa düştü mü atesinkac idi kac oldu kuzum ? Hic umut yok mu
19 mart sat bat bugündü. Ben 9-10 mayısa kadar gitmeyi düşünmüyorum bu sebeple her şey oluşsun kalp atışı da duyulur hemCanim beta 700dü şükür duzenli artis oldu. Drlar sagolsun hemen korkutuyorlar zaten muhtemelen sana da aynini yapacaklar hep olumsuz konusuyorlar. Kalp atışı duyulana kadar hep en olumsuzu soyluyorlar...
Hadi bakalim seninde insallah guzel bir deger çıkar. Senin sat ve bat neydi ?
inşallah vardır canım başka markayla da dene bence erken gebelik testi alİlk dakikalar gölge gibiydi sabah tekrar denicem aşkım
Sabah prodoctor ile denicem aşkım inşallah doğrudur da vardır yainşallah vardır canım başka markayla da dene bence erken gebelik testi al
Kızlar selam. Sanırım dış gebelik geçiriyorum. Allahım sizlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah. Ben iyi şeyler yaşamıyorum bu ara. Cumartesi doktora gideceğim.@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
@D u t
@beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
miasununannisi
M maviboncuk1111
M Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
@gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
Suan oyle yapiyorum 2-3 gunde bir iyice koyulasinca ve siliklesince o gunelr ust uste denicemm. Tebrik ederimmm sen kac aydir deniyodun canim var mi tavsiyeSu an silik oldugu icin 2gunde 1 iliski ile ilerleyebilirsin. 3 günde 1 veya 2 günde 1 hangisi uyarsa. Koyulasma olunca mutlaka degerlendir ve silinince catlamada da mutlaka degerlendir. Zaten kasik agrilari ele veriyor yumurtlama yaklaşınca ve vajinal akıntı artışı.
Çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor kanaman mı arttı inşallah kötü bir şey yokturKızlar selam. Sanırım dış gebelik geçiriyorum. Allahım sizlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah. Ben iyi şeyler yaşamıyorum bu ara. Cumartesi doktora gideceğim.
Betahcg sonuclansin da bir plan cizersin. Ama insan merak ediyor gidip bakmak istiyor yaa.. insallah guzelce artisin olur canim19 mart sat bat bugündü. Ben 9-10 mayısa kadar gitmeyi düşünmüyorum bu sebeple her şey oluşsun kalp atışı da duyulur hem
Aynen canim bende oyle denedim. Teşekkür ederim tatlımSuan oyle yapiyorum 2-3 gunde bir iyice koyulasinca ve siliklesince o gunelr ust uste denicemm. Tebrik ederimmm sen kac aydir deniyodun canim var mi tavsiye
Kizlar kontrol beta 839 çıktı çarşamba yine kontrolMerhaba kizlar hamile olduğu 15 nisanda öğrendim beta 40 ile. Bugün de kontrol beta verdim sonuc bekliyorum sat göre 4+2 yiz
ben elendim kuzum bu ayda denemeyeceğiz sağlık sorunlarım var ilaç kullanmam lazım sanırım tek çocukda kalacağız hayırlısı olsun diyorum@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
@D u t
@beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
miasununannisi
M maviboncuk1111
M Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
@gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
canım sen ovü testi kullandın mı ben de almak istiyorum ama pco sebebiyle hep kırmıxı çıkıyot kararsız kaldımAynen canim bende oyle denedim. Teşekkür ederim tatlımdarısı başına inşallah.. ben gynoseed jel kullandim bu ay tavsiye ederim bir sorun olmasina gerek yok kullanabilirsin. D vitamini ve balik yagi da önemli. Takviyeler vucudun eksiklerini gideriyor bence gebeligi destekliyor. Bide iliski sonrasi veya esnasinda yastik bel altina bacaklar biraz havada yatış. Yumurta kalitesini destekle
Kullandim canim ben her ay kullandim hatta. Ovülasyon testleri beni rahatlatiyordu, en azindan yumurtlama catlama bilip ona göre degerlendirip sonrasini akışına birakiyordum. Tavsiye ederim.canım sen ovü testi kullandın mı ben de almak istiyorum ama pco sebebiyle hep kırmıxı çıkıyot kararsız kaldım
Teşekkür ederim. Beta aşırı yavaş artıyor. Sol kaşığımın da solunda ağrı var. Batma şeklinde. Gebelik belirtiletini adam akıllı yaşamıyorum. Sabah göğsüm ağrımıyor akşam aniden ağrıyor. Kasık bölgesi ağrılarım aniden ve acılı oluyor. Genelde yatıp uzanınca oluyor. Şüphemiz var. Büyük ihtimalle böyle.Çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor kanaman mı arttı inşallah kötü bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?