Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Amin kuzum inşallah mayısta transferim var

Yok cnm 3 defa baktı 5 ay içinde bana demirim disanda bütün değerlerim normal çıktı 6 ay olmazsa eşine bakalım diyordu belki budefa sprem testi filanda ister cuma sanırım gidecem bakalım ne yapacak
Niye 6 ay canım normalde 1 senedir. Kaç yaşındasın ?

Sağ ol canım inşallah hepimiz pozitiflenelim en kısa sürede

İnşallah canım bu arada tebrik ederim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım sağ olasın bence çatlama öncesi değerlendirmek çok daha önemli benim o şekilde tuttu. Yumurta çatladığında içerde sperm olması önemli. Senin de muhtemelen yarın çatlaman olur

Canım Bebetime bu daha once de yapmıştım kuruma vs cıkarmamıştı, gün içi idrar ama pembemsi çizgi kuruma değil sanırım. Bata 5 kaldı bugünle birlikte gün içi idrarla denedim oylesine canlı olarak daha net görünüyor çizgi
Markası ne canım laboquick e benziyor sanki. Test gölgelenmiş ama gölgenin içinde de belli belirsiz çizgi var sanki. Bulabilirsen predictor al bence . Regline ne kadar var

Predictor ile öğrendim ben denemek istersen ama var gibi

Kızlar sonucum 137 çıktı beklediğimden düşük ama doktor iki katı yükselmiş dedi haftaya pazartesi gel tekrar kan verelim dedi folık asıt felan yazdı

Kuzum cok sagol teşekkür ederim insallah darısı başına insalllah zor gunler gecer
Insallah hepinize nasip olsun saglikla hamile kalmak
Bende bu ay Gynoseed jel kullandım eşimde thancs takviyeye başladı bakalım inşallah bu ay olur
Hadi insallah kuzum. Sende pozitifi alirsin bu ay. Test günün ne zaman. Eslere de takviye icirmek onemli kızlar. Bizlerde sorun olmadigi halde multivitaminler falanlar iciyoruz onlarda da sorun olmasa dahi icsinler hep kendinize yüklenmeyin.

Kızlar sonucum 137 çıktı beklediğimden düşük ama doktor iki katı yükselmiş dedi haftaya pazartesi gel tekrar kan verelim dedi folık asıt felan yazdı
Canim sat neydi kac cikti en son beta? Ve hangi gün. Dr iki kati diyorsa sorun etme. Benim kuzenim ustune regl olmus 300 beta ile ogrenmis sen düşün. Strese girme

Ya

Vision markayla da denedim artık hamile olduğuma ikna olabilirim sanırım
Yaaa canimmm cok tebrik ederim kacirmisim resmen.. tebrikler canim benim saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah. Allahim kucagimiza almayi da nasip etsin keske acilden verseydin kan yaa nasil sabredeceksin yarina kadarr

17 Mart canım son tarih sağlıklı olur sağlıksız bilemeyiz dedi ayın 16 sında ilk beta 14.90 dı bugün 137 bakalım hayırlısı inşallah rabbime sığındım sağlıkla ilerler

Sağol canım inşallah böyle devam eder rabbim en kısa zamanda sana ve buradaki tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin sen ne yaptın test yapacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…