Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet canı veren Allah, inşallah isteyen, uğraşan, dualar eden herkese nasip olur evlat 🙏 her şeyin bir zamanı var diyip bekleyeceğim artık teşekkür ederim yorumunuz için :)
Rica ederim ne demek biz elimizden geleni yapalim da olanda da olmayanda da vardir bir hayir. Guzel haberlerinizi bekliyorum 😍

Akışa bırakmak en iyisi yine de yumurtlamayi vucudunuzun sinyallerini dinleyerek takip edin adetleriniz duzenliyse ve yumurtlama akintinizi net görebiliyorsaniz kolay bence. 3 ayda ogrendigim bu oldu yumurtlama akintim basladiginda koyulasmaya basladi ve pik oldu. Tabii yumurta kaliteli mi tutunur mu orasini bilemem adet yaklasinca gorcez 🤣 dediginiz konuda bir bilgim yok sanmiyorum saglikli bir rahimde ve saglikli bir yumurtada dis etkenlerin cok buyuk etkisi olacagi bir zaman degildir tabii rahim ici sorunlar vs varsa ya da yumurta kotuyse zaten hic tutunacagi yoktur sen hareketsiz dumduz yatsan da duser spor yapsan da duser iliskide de duser. Saglikliysa ne yapsan tutunur. Genel kani boyledir bence yine de doktorlar daha iyi bilir kişinin durumuna gore iliskiyi serbest birakip ya da bir sure yasakladiklari durum olabiliyormus o da zaten tutunduktan sonraki mesele. Alacak nefesi varsa tutunur diyelim gerisini Allaha birakalim bence ☺️
Kesimlikle bende böyle düsünüyorum artık kendi beslenmemize dikkat edeceğiz güzek takviyeler kullanmakta yarar vardır düşükse d vitamini folik asit inositol gibi b grubu bitaminkeri b12 erkek icin polen bal takvitesinide biz aldık eşime kullandırıyorum kendim bal yemeye calısıyorum nasip yani tabikide düzenli besleniyoruz ama artkk dediğiniz gibi bi süre sonra insan anlıyor yumurtalama zamanına girdiğini hiçbir tesr almıyorum ne ovulasyon ne gebelik 2 yıl oldu cunku bugün bahar temizliğine bile başladım kendimi epey yordum gebelik olur diye salmıştım temizliği o kadar iyi bile geldiki eski cocuk istemediğim zamanlardaki rutinime dönüp bunu kafamdan cıkarmak istiyorum kesinlikle olacağı varsa her türlü olur cunku 2 yıldır ağır bişey kaldırmıyorum hani noldu sanki hakkımızda hayırlısı en güzel şekilde olsun arkadaşlarım rabbim hep duam tez vakitte güzellikle nasip etsin vericek olan zamanınıda biliyodur biz bilmiyoruz 🙈

Bende bu pazartesi özelde anestezi ile yaptırıcam dua edin kızlar çok umutluyum umarım hem kolay geçer hemde biran önce gebelik haberi alırım 🌸🥰

Kesimlikle bende böyle düsünüyorum artık kendi beslenmemize dikkat edeceğiz güzek takviyeler kullanmakta yarar vardır düşükse d vitamini folik asit inositol gibi b grubu bitaminkeri b12 erkek icin polen bal takvitesinide biz aldık eşime kullandırıyorum kendim bal yemeye calısıyorum nasip yani tabikide düzenli besleniyoruz ama artkk dediğiniz gibi bi süre sonra insan anlıyor yumurtalama zamanına girdiğini hiçbir tesr almıyorum ne ovulasyon ne gebelik 2 yıl oldu cunku bugün bahar temizliğine bile başladım kendimi epey yordum gebelik olur diye salmıştım temizliği o kadar iyi bile geldiki eski cocuk istemediğim zamanlardaki rutinime dönüp bunu kafamdan cıkarmak istiyorum kesinlikle olacağı varsa her türlü olur cunku 2 yıldır ağır bişey kaldırmıyorum hani noldu sanki hakkımızda hayırlısı en güzel şekilde olsun arkadaşlarım rabbim hep duam tez vakitte güzellikle nasip etsin vericek olan zamanınıda biliyodur biz bilmiyoruz 🙈
Kesinlikle en güzelini yapmissin temizlik de harika bir terapi 🤭 bir de etrafımızda cok duydum sebepsiz cocugu olmayan tanidiklarima doktor basbasa tatile cikmayi vs oneriyordu stres onemli faktor ☺️

Kızlar biz de 2 aydır çocuk düşünmeye başladık. Geçen ay değerlendirdiğimiz yumurtlama gününden hemen sonra 15 gün boyunca şiddetli sol kasık agrısı ve belde yanma ağrı yaşadım. Sabah dinlenmiş akşam yatağa düşüyordum. Doktora gittim foliküler kist vajinal enfeksiyonum çıktı. Sonra kist geçti normalmiş. Doktorun verdiği antibiyotiği ve 2 fitili kullandım. Geçti. Tekrar regli oldum 3. Fitilim kalmıştı. Ovülasyon dönemini değerlendirmek için 3. Yü hemen yapmadım 6 mayıs tahmini yumurtlama günümdü. Değerlendirdik ve yine aynı belirtiler başladı gibi. Belimde yanma var. Bunu yaşayan var mı bazıları gebeliğe hazırlık falan diyor anlamadım. Bu arada 3. Fitili de yapacağım ama bebek oluşumu olursa diye korkuyorum sizce nedir :(

Kesinlikle en güzelini yapmissin temizlik de harika bir terapi 🤭 bir de etrafımızda cok duydum sebepsiz cocugu olmayan tanidiklarima doktor basbasa tatile cikmayi vs oneriyordu stres onemli faktor ☺️
Ay valla yoğunlaştıkca olmuyor yani bende olmadı canım en iyisi salmak bakalım hayırlısıyla insallah artık 🙈

Her seferinde kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Ama son 2 aydır yıldım ve geçen ay da bu sefer de az önce hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok çaresiz hissediyorum bu duygu karşısında. Ümit her zaman var ama ben umutlanmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık. Bunu bile ağlayarak yazıyorum.
İnşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz 🙏
Her seferinde kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Ama son 2 aydır yıldım ve geçen ay da bu sefer de az önce hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok çaresiz hissediyorum bu duygu karşısında. Ümit her zaman var ama ben umutlanmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık. Bunu bile ağlayarak yazıyorum.
İnşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz 🙏
Ah canım benim Rabbim inşallah tez zamanda sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez zamanda kucağını doldursun inşallah daha fazla bekletmesin Hayırsızsa bile hayra çevirsin nasip etsin inşallah o kadar güzel günlerin olsun ki yaşadığın tüm zorlukları unut inşallah ben de çok stres yapıyorum ben de çok üzülüyorum Çok ağladığım günler oldu ama geçecek inşallah Allah büyüktür

Çok zor bir durum...Allâh kolaylastırsın hepimizinkini 😕 biz de 9 aydır deniyyoruz ilk başlarda zamanı var nasıl olsa diyorduk ama yavaştan umutsuzluk geliyor artık. Çok üzülüyoruz ama Yine de isyan etmemek lazım 🥺🌺

Biz de 9 aydır deniyoruz ve bu süreçte kullanmadığım bir şey kalmadı en son bu ay ve kapandı kullandım şu an Adetim 11 doğum günüm 15 gün var inşallah Allah nasip eder de bu ay müjdeler beri alırım doğum gününde Eşim bana Sürpriz hazırlıyor Ben ona sürpriz yaparım inşallah Allah nasip ederse gerçekten büyük Bir çaresizlik bazen o kadar stres yapıyorum ki nefes alamıyorum 🥺

Biz de 9 aydır deniyoruz ve bu süreçte kullanmadığım bir şey kalmadı en son bu ay ve kapandı kullandım şu an Adetim 11 doğum günüm 15 gün var inşallah Allah nasip eder de bu ay müjdeler beri alırım doğum gününde Eşim bana Sürpriz hazırlıyor Ben ona sürpriz yaparım inşallah Allah nasip ederse gerçekten büyük Bir çaresizlik bazen o kadar stres yapıyorum ki nefes alamıyorum 🥺
Evet ben de öyleyim artık. Modum düştü iyice çaresiz hissediyorum sanki çok büyük ulaşılamaz bir mucize gibi geliyor çocuk sahibi olmak. Bu konuyla ilgili onlarca video izledim bir sürü şey okudum ama hala Sperm sanki tüplere bile ulaşmıyor diyorum içimden bilmiyorum.
Evham yapıyoruz elimizde olmadan bence 🙁Sonuçta nasip bu😔 Allâh o ruhu yaratacaksa her türlü yaratacak zaten

Bende öyle malesef bizimde 2 yıl oldu insan ister istemez düsünüyor ama daha az kafaya takıp üzülüyosun belli bi süre sonra istemek umut etmek dua etmek baki tabiki🙏🏻 üzerine cok düşünüp yogunlaşmak iyi gelmiyor keşke yapmasak hiç ne kolay olur bu süreç. Bakalım vardır bi zamanı elinizden geleni yapın gerekirse doktor muayene iciniz rahat olsun gerisi sabır tevekkül canım benim. Bat günümüz aynı canım galiba benımde 9 gün var rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün hayırlısıyla süprizini yaparsın insaklah 🙏🏻🌸

Sanırım çocuk hasreti çeken herkes çocuklarla iyi anlaşıyor. Yazınıza az önce gö yaşımı silipte denk geldim benim 9. Ayım pco tanısı kondu 9 ayda yapmadığım denemediğim kalmadı tüp bebel derse ne olur maddi hüç yeter mi diye düşünüp duruyorum🫩
"Ben herkesin sevimli oyun ablasıyım ama senin VIP annen olacağım, çünkü sen çok özel ve kıymetlisin, ilk sıradasın" diye yazmıştım kızıma mektubumda. (5.ayda kaybettim, tanışamadık) Evet çocuklarla çok iyi anlaşıyorum ve çocuklar hep benimle çabuk kaynaşır, sever. Hep hayal ettim kendi çocuğumla ilişkimi, sohbetlerimi, oyunlarımı... Çünkü herşeyin en iyisini, özelini ona sakladım gibi. Birgün kısmet olacakmı bilmiyorum.
Tüp bebek pahalı diye hemde eşim istemiyor açıkcası, bizde yapamayız herhalde.
Ama üzülmeyelim. Kendimizi akışa teslim edelim. Hayat bu, ne sunuyorsa yaşayalım ❤️‍🩹

Ah canım benim Rabbim inşallah tez zamanda sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez zamanda kucağını doldursun inşallah daha fazla bekletmesin Hayırsızsa bile hayra çevirsin nasip etsin inşallah o kadar güzel günlerin olsun ki yaşadığın tüm zorlukları unut inşallah ben de çok stres yapıyorum ben de çok üzülüyorum Çok ağladığım günler oldu ama geçecek inşallah Allah büyüktür
Amin canım çok teşekkür ederim duaların için. Hepimize, gözü yolda olanlara en tez zamanda sevinçli haberler gelsin 🙏

babylovee babylovee canın sen sanırım yerleşme kanaması görmüştün bir şey sormak istiyorum benim şefaf akıntıyla birer damla pembe akıntım var normalde adetim daha koyu ve ağrılı başlardı acaba yerleşme kanaması olabilir mi

Back
X