Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

anladım canım üzgünüm 😞 kaç aydır deniyorsun
Bu 7. ci aydı ama daha fazla beklemek istemiyorum. Dr um istersen dene dedi ama yaş oldu 39 . enerjimiz azalıyor. kuşak farkı oluşacak istr istemez. geç kaldık yani. Bu nedenle muhtemelen 22 mayıs da gideceğim işlemleri başlatmak için. her şeyin hayırlısı:)

Kızlar selam🥹🥹🥹 regl günümdü gelmeyince akşam 19:30 gibi test yaptım silik çıktı hastaneye gittik değerim 22.2 🙏🏻💖 sizceee?
IMG_9812.webp

Bu arada 18 nisanda regl oldum bu ay 16 mayısta regl olmam gerekiyordu ilk aydan olmadı bu ay yani tabloda öyle kalmış görünce çok mutlu oldum hamiş emojisinii🌸🌸🌸🥹🥹🥹🧿🧿🧿
Hayirli olsun 🌸Benim de aynı tarihlerdi hala regl olmadım ama. dün test yaptım negatifti adet hissi gelip gidiyor anlamadım psikolojik sanirim

Benim bata 2 gün var dün akşam ovülasyon testi yapayım dedim eğer hamileyken ovülasyon pik gösteriyormuş diye bişey okudum bu şekilde erkenden gebelik öğrenen çokmuş denemek istedim ama ikinci çizgi çok silik çıktı pik falan değildi yani. Yani ben bu ay da elendim büyük ihtimalle zaten adet olcakmış gibi sancı vuruyor 😞

Back
X