Evet beklediğim gibi maalesef negatif. Dr yolları gözüktü. Bu ay tüp bebeğe başlayacaklar grubu vsr mı ben oraya kaçayım:)Bende yarın doktora gideceğim Progesteron testi vermiştim bakalım onun durumuna göre artıkyaparsan haber ver mutlaka
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beklediğim gibi maalesef negatif. Dr yolları gözüktü. Bu ay tüp bebeğe başlayacaklar grubu vsr mı ben oraya kaçayım:)Bende yarın doktora gideceğim Progesteron testi vermiştim bakalım onun durumuna göre artıkyaparsan haber ver mutlaka
![]()
18 Mayıs bat günüm sizce test yapmalı mıyım yoksa beklesem mi
Gebelik için aylarca yıllarca bekleyenlerimiz oluyor. Bence regliniz geciksin öyle test yapin18 Mayıs bat günüm sizce test yapmalı mıyım yoksa beklesem mi
anladım canım üzgünümEvet beklediğim gibi maalesef negatif. Dr yolları gözüktü. Bu ay tüp bebeğe başlayacaklar grubu vsr mı ben oraya kaçayım:)
Bu 7. ci aydı ama daha fazla beklemek istemiyorum. Dr um istersen dene dedi ama yaş oldu 39 . enerjimiz azalıyor. kuşak farkı oluşacak istr istemez. geç kaldık yani. Bu nedenle muhtemelen 22 mayıs da gideceğim işlemleri başlatmak için. her şeyin hayırlısı:)anladım canım üzgünümkaç aydır deniyorsun
Hayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına insallahhKızlar selamregl günümdü gelmeyince akşam 19:30 gibi test yaptım silik çıktı hastaneye gittik değerim 22.2
sizceee?Eki Görüntüle 3592585
Evet 1 mayıs pik gördüm 2 mayısta çatladı yüksek ihtimalle, çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına insallahhovulasyon testi yapmış miydin pik günün neydi biliyor musun
Bu arada 18 nisanda regl oldum bu ay 16 mayısta regl olmam gerekiyordu ilk aydan olmadı bu ay yani tabloda öyle kalmış görünce çok mutlu oldum hamiş emojisiniiHayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına insallahhovulasyon testi yapmış miydin pik günün neydi biliyor musun
Hayirli olsunBu arada 18 nisanda regl oldum bu ay 16 mayısta regl olmam gerekiyordu ilk aydan olmadı bu ay yani tabloda öyle kalmış görünce çok mutlu oldum hamiş emojisinii![]()
hayır yapmadım yaa bugün alırım belki, belki de regl günümü beklerim çok kararsızım
Ben bugün çalışıyorum diye dün yaptim negatif geldi bat 16 mayıs. Merak ettim sizihayır yapmadım yaa bugün alırım belki, belki de regl günümü beklerim çok kararsızım
yaparsam haber vericemBen bugün çalışıyorum diye dün yaptim negatif geldi bat 16 mayıs. Merak ettim siziBence beklemek mantıklı ama.
Peki haber bekliyorumyaparsam haber vericemsiz de yine de regl gelene kadar ümit kesmeyinn, bakalım ne olcak
Çok teşekkür ederimHayirli olsunBenim de aynı tarihlerdi hala regl olmadım ama. dün test yaptım negatifti adet hissi gelip gidiyor anlamadım psikolojik sanirim
Salı gününe kadar zaman verdim kendime olmazsa gidip vereyim:)Çok teşekkür ederimKan verin kesin sonuç için isterseniz bende de adet hissi gelip gidiyor