Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kizlar testleri zamanina gore sirayla eklemeye calisiyorum ama beceremedim yanlarina yaziyla yazdim kalitesi biraz daha dusmus olabilir ama testler bunlar bakabilir misiniz? Erken testler prodoctor kaset ise laboquick
1000067362.webp
1000067363.webp
1000067364.webp
1000067365.webp

Kizlar testleri zamanina gore sirayla eklemeye calisiyorum ama beceremedim yanlarina yaziyla yazdim kalitesi biraz daha dusmus olabilir ama testler bunlar bakabilir misiniz? Erken testler prodoctor kaset ise laboquickEki Görüntüle 3592871 Eki Görüntüle 3592872 Eki Görüntüle 3592873 Eki Görüntüle 3592874
Görünüyor çizgiler, hayırlı olsun. Laboquickte de belirgin çıkmış zaten. Sağlıkla artsın değeriniz. Ben 2 gün önce kan verdim negatif regli bekliyorum bat 19 mayıs.

Görünüyor çizgiler, hayırlı olsun. Laboquickte de belirgin çıkmış zaten. Sağlıkla artsın değeriniz. Ben 2 gün önce kan verdim negatif regli bekliyorum bat 19 mayıs.
Teşekkür ederim. İnsan forumda okuyup bilgilendikten sonra ne sevinebiliyor ne emin olabiliyor. Ama bu kadar gün üst üste herhalde yalancı falan değildir artık diye umut ediyorum. Bütün belirtilerim tam gaz benimle zaten o yüzden bu kadar erken yapmaya başladım testi. Hayırlısı inşallah

Yok ya çok net var yani maşallah 😊 sağlıkla büyüsün 🌸
Teşekkür ederim. İnsan forumda okuyup bilgilendikten sonra ne sevinebiliyor ne emin olabiliyor. Ama bu kadar gün üst üste herhalde yalancı falan değildir artık diye umut ediyorum. Bütün belirtilerim tam gaz benimle zaten o yüzden bu kadar erken yapmaya başladım testi. Hayırlısı inşallah

kızlar ilk idrar değil ama yine de erken gebelik testinde gördüm ben 🥹❤️❤️ fotoğrafta çıkaramadım bir türlü. sabah kaset test deneyeceğim

Eklentiler

• IMG_0347.webp
    IMG_0347.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_0346.webp
    IMG_0346.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 81
Çok sevindim kuzum yaaa tebrik ederim seni merak etmiştim bu ay dualaşmıstık seninle ben adet oldum ama yinede güzel gelişmeler var bizdede sükür 💖 sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın rabbim güzelce dogumlarr nasip eylesin💖
canım benim çokkk teşekkür ederim bakalım test belki hatalıdır bişeydir hemen heyecanlanmak istemiyorum ilk fırsatta kan vericem 🥹❤️ senin de ennn kısa zamanda güzel haberlerini alalım ❤️
Gördüm

gördüümm çok heyecanlııı
canım sağlıkla ilerler inşAllah 🤲
Kan ver pazartesi 😊
ayyyy canımmm benim çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️ pazartesi 19 mayıs 🥲 salı vericemm
9 94bassuk yumurtlama tarihini biliyor musun canım
yok inan bilmiyorum uygulamadan takip ettim sadece ben

Back
X