Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar merhaba benim 28 inde çatlamam oldu ağrıdan fark ettim ama bugün yumurtlama akıntım gibi uzayan akıntım oldu klomende kullandım sizce nedendir
Kuzum yımurtlama devam etmiş olabilir mi? mesela benim bu ay regl günüme göre 13 haziranda yumurtlama olmuş ama akıntım 16sına kadar sürdü uzayan akıntı dediğimiz yani bir kaç gün devam ediyor bence yada çatlama da akıntı oluyor

Kuzum yımurtlama devam etmiş olabilir mi? mesela benim bu ay regl günüme göre 13 haziranda yumurtlama olmuş ama akıntım 16sına kadar sürdü uzayan akıntı dediğimiz yani bir kaç gün devam ediyor bence yada çatlama da akıntı oluyor
Sanmıyorım çünkü 28 inde baya ağrı çektim 25 inde doktorum zaten bugün yarın gelir dedi bir de yumurtlama akıntısı devam eden bir akıntu bu sadece bir kereliğine mahsus yoğun oldu dpktoruma sordum klomenden dolayı rahimde birikmiş akıntı olabilir dedi

Kızlar benim ignemin 17. Günü lekelenme başladı. 2 gün siyah renkli kanamam oldu. 2. Günün akşamı kesildi. Bu nedir iğneden kaynaklı mi. Kanamam hiç kırmızıya dönmeden bitti. Regl olmuş mu oldum 2 günde. Daha önce çatlatma iğnesi olup bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.

Çok geçmiş olsun inşallah diğer aya sağlıklı bir gebelik olur düşükten sonraki gebelik daha sağlıklı olur diyorlar ya 🙏🏻
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim, bu ay regl olmadan çift yumurtluyorum valla bilmiyorum deniyoruz ama bakalım sağlıkla gelsin gelen🙏🏻❤️

Kızlar ben test yaptım bügün bata 5 gün var iğnenin etkisi geçmiş sanırım bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_1799.webp
    IMG_1799.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben çok eskilerden buradaydım ama uzun bir süre siteye girmeyi bırakmıştım.Şimdi böyle sizlerin sayfasını görünce yazmak istedim.:KK200:Hepimiz aynı yollardan geçmeye çalışıyoruz.Umarım hepimiz güzel haberler alırız :) Bende henüz hamilelik yok adeti bekliyorum.:anneadayı:
Cnm nerelerdesinn unutmadık seni🥲eskilerden çoğu kişiler var, halaa buralardayız, 😊

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim, bu ay regl olmadan çift yumurtluyorum valla bilmiyorum deniyoruz ama bakalım sağlıkla gelsin gelen🙏🏻❤️
Maşallah çift yumurtlamak nasıl oluyor farklı günlerde mi 💛

Burda görünmüyor kuzum farklı bir açıdan var mı daha yakın çekim
Aslında gözle gözüküyor gayet net ama ince bi çizgi olduğu için yükleyince kalite gidiyor bugün tekrar yaptım üstteki dünün alttaki bugünün kafam karıştı valla iki gün daha bekliycem sanırım

Eklentiler

• IMG_1802.webp
    IMG_1802.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
Aslında gözle gözüküyor gayet net ama ince bi çizgi olduğu için yükleyince kalite gidiyor bugün tekrar yaptım üstteki dünün alttaki bugünün kafam karıştı valla iki gün daha bekliycem sanırım
Ay var evet gördüm inşallah doğrudur bu test beni yanılttı en son 🙏🏻

Ay var evet gördüm inşallah doğrudur bu test beni yanılttı en son 🙏🏻
Öylemi inşallah yanıltmaz ya zaten sevinemiyom da iğne etkisi olabilir diye düne göre bi tık koyu olması ümitlendirdi beni ama yinede sevinmiycem yarında bugune göre koyu çıkarsa gidip kan vericem

Öylemi inşallah yanıltmaz ya zaten sevinemiyom da iğne etkisi olabilir diye düne göre bi tık koyu olması ümitlendirdi beni ama yinede sevinmiycem yarında bugune göre koyu çıkarsa gidip kan vericem
Koyulaşma varsa değerinde artıyordur ya sabırla bat bekle bakalım ama var bence 🫶🏼

İnşallah çiçeğim ağzından bal damlıyo valla 🤭🤭yarın ve öbürgün de yapıcam yine çıkarsa gidip kan veririm pazartesi ❤️
Haydi gözün aydın diyeyim mübarek olsun Allahım herkese tattırsın içinde de bize bana 🫶🏼😍

Back
X