- 7 Ekim 2024
- 1.570
- 555
- 38
- 22
Yaaaa çok sevindim Canımsın bak oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çok sevindim Canımsın bak oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Senle ben kaldık bu ay bizde gebelige hazırlık adasindan eleniriz inşallahYaaaa çok sevindim Canımsın bak oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Senle ben kaldık bu ay bizde gebelige hazırlık adasindan eleniriz inşallah![]()
Yaa canım çok iyi anlıyorum bu stresli donemi umarım en kısa sürede her şey istediğiniz gibi olurdemi ya öyle oldu sanırım ben hsg çekilip bırakıcam sonrası Allah Kerim şuan çok stresli bi dönemden geçiyorum herşey karıştı bukundupum şehirden taşınıp başka şehire gidip orada eşinle çalışıp birikim yapmam gerek çocuk aklıma bile gelmiyor en azından çocuk olana kadar çalışsam iyi olur benim için hayırlısı olsun
![]()
İnşallah güzelim teşekkür ederimYaa canım çok iyi anlıyorum bu stresli donemi umarım en kısa sürede her şey istediğiniz gibi olur![]()
Umarım güzel net ve kesin kocamannm bir pozitif alırsınızCanım testi yaptım bakar mısın bi biri mavi Kapaklı olan days doctor diğeri ardmed
İnşallah canım aminUmarım güzel net ve kesin kocamannm bir pozitif alırsınızben de beklemedeyim. Konuşmayı kaçırdım biraz. Acaba yumurtlamadan kaçıncı gündesiniz yada adetinizin yada iğneden sonra
![]()
Aminn Allah razı olsunYaaaa çok sevindim Canımsın bak oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
İnşallah müjdelersiniz biziİnşallah canım aminhaziranın 25nde ganopeptly vuruldum. Doktorum 26nda çatlar demişti takip etmedim açıkçası adetim 4gun gecikti 2gun sadece koyu kahve regli oldum yerlesme mi ne bilmiyorum. Yarın kan vericem inşallah
4 gun geçikmisti canım 2gun sürdü resmen regli koyu kahve kırmızıya çalmadı yanı yarın sabah sağlık ocağında kan vericem. Var veya yok hiç değilse netlessin artıkİnşallah müjdelersiniz bizilekelenme battan önce mi oldu gecikmeyl5nci günü koyu kahve bir regli yaşadım
Çook haklısın belirsizlik insanı daha çok strese sokuyor. Umarım ki gönlündeki tezahürünü göstersin ve net bir şekilde işte oldu diye mutluluktan havalara uç4 gun geçikmisti canım 2gun sürdü resmen regli koyu kahve kırmızıya çalmadı yanı yarın sabah sağlık ocağında kan vericem. Var veya yok hiç değilse netlessin artık![]()
Teşekkür ederim canım benim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hepimizinÇook haklısın belirsizlik insanı daha çok strese sokuyor. Umarım ki gönlündeki tezahürünü göstersin ve net bir şekilde işte oldu diye mutluluktan havalara uç
Ben de yarın verem gidem de![]()
AminnnTeşekkür ederim canım benim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hepimizinsen de ver o zaman yarın haberleşelim kesin
sen de belirti falan var mı nasıl gidiyorsen de belirti falan var mı nasıl gidiyor
Aminnn
Belirti olarak kayda değer birşey yok sanki.
Göğsümde kist olduğundan arada hassasiyete ve dolgunluğuna alışığım ama bayadır şiş inmedi. Ekstra dün çok gaz vardı. Bir de 9-12 temmuz arası krem beyaz losyon akıntı arada da ilk önce idrar mı acaba dediğim su gibi akıntı oldu, geçti şimdi, 2 gündür falan dikkat ettim hiç yok. 12 sinde de sanki tekrar yumurtuyor gibi hafif bir bası hissettim çok az sonra geçti. Bunlar düşündükçe aklıma gelenler ama günün akışını engelleyen ciddi bir belirti falan yoBu ay benimde akıntım oldu dediğin gibi şimdi kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak.
Bende de akıntı oldu dediğin gibi canım kan verdim geldim şimdi kasık ağrısı var sadece başka belirti yok bende de kan vermeyi dusunuyo musun canımAminnn
Belirti olarak kayda değer birşey yok sanki.
Göğsümde kist olduğundan arada hassasiyete ve dolgunluğuna alışığım ama bayadır şiş inmedi. Ekstra dün çok gaz vardı. Bir de 9-12 temmuz arası krem beyaz losyon akıntı arada da ilk önce idrar mı acaba dediğim su gibi akıntı oldu, geçti şimdi, 2 gündür falan dikkat ettim hiç yok. 12 sinde de sanki tekrar yumurtuyor gibi hafif bir bası hissettim çok az sonra geçti. Bunlar düşündükçe aklıma gelenler ama günün akışını engelleyen ciddi bir belirti falan yok![]()
Gittin mi canımMalum bugün tatil canım yarın gidicem inşallah bende merak ediyorum var veya yok hiç değilse şüphe kalmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Evet canım gittim hala bekliyorum sonucu e-nabiza düşmediGittin mi canım![]()
Hadi inşallah haber ver bize de mutlakaEvet canım gittim hala bekliyorum sonucu e-nabiza düşmedi
Tamam canımHadi inşallah haber ver bize de mutlaka![]()
Bugün kan vermek için gittim de doktor cuma günü vermemi söyledi. Pzt 0.5 çıkmıştı o yüzdenBende de akıntı oldu dediğin gibi canım kan verdim geldim şimdi kasık ağrısı var sadece başka belirti yok bende de kan vermeyi dusunuyo musun canım
Amin inşallah canım sonuç daha enabiza düşmedi bekliyorum sabah çok erken vermiştim halbuki ama çıkmadı çıkınca hemen yazicamBugün kan vermek için gittim de doktor cuma günü vermemi söyledi. Pzt 0.5 çıkmıştı o yüzden
Bugün belirti olarak hafif batma veya çimdik hissi gibi birşeyler oldu kasığımda
İnşallah senin tahlil sonucun müjdeler seni, sen de bizi
Ve umarım biz de seni![]()