Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim

İğnelerim adetimin 3.günü başladı benim. Transferi de kan tahlillerine göre karar veriyorlar.
Anladım teşekkür ederim korkularım da var heyecanimda inşallah hepimiz sorunsuz atlatır evlat sahibi oluruz Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim

Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla geçsin ultrasondaki o görüntüyü görmek çok hoş :)

Devlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
1250 TL Kurul ücreti dışında daha ödeme çıkmadı bana ilerleyen süreçte ne çıkar bilmiyorum ilaç raporum çıkacak onu bekliyorum

Devlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
Evet dediğiniz gibi çok git gel ve oyalamayla uzuyor süreç ama maalesef özelde yapmaya maddi imkanım yok şu an

2 sene once bugun transfer olmustum ve yavrum suan 16 aylik, zaman cok cabuk geciyor. Darisi emek veren herkesin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…