Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyimTransferi ilk yumurta toplamamda taze yapacağını söyledi fakat taze transfer yapmadı çünkü karnım çok şişti o şişkinlikle transfer yapınca daha kötü olacağını dahada fazla şişebileceğini söyledi iyikide dondurulmuş yapmış karnım şiştiği için hareketlerim bile kısıtlandı zor oldu yaklaşık 4-5 gün sorna normale dönmeye başladı. Yumurta toplama sonrası bol protein şişkinliğin geçmesine yardımcı oluyormuş.
Teşekkür ederim Genelde genetik öneriyorlar ama bakalım doktor ne önerecekMerhaba genetiğe gönderecekseniz embriyolarınızı o zaman da dondurulmuş transfer yapılıyor
Anladım teşekkür ederim korkularım da var heyecanimda inşallah hepimiz sorunsuz atlatır evlat sahibi oluruz Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesinİğnelerim adetimin 3.günü başladı benim. Transferi de kan tahlillerine göre karar veriyorlar.
Bazen masraf filan diye önermiyor doktorlar ama sen doktoru dinleme genetiğe mutlaka gönder sonrası daha kötü oluyorTeşekkür ederim Genelde genetik öneriyorlar ama bakalım doktor ne önerecek
Yaa oldun mu transferini canımBenim de 26 Nisan çift embriyo 5. gün transfer inşallah herşey yolunda gider
Evet canım transfer gerçekleşti ben de yatıyorumYaa oldun mu transferini canım
Benimde bugündü çift embriyo şimdi yatıyorum
Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim
Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla geçsin ultrasondaki o görüntüyü görmek çok hoş :)Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim
Devlette yapıyorum tedaviyi ordada böyle şans var mı bilmiyorumBazen masraf filan diye önermiyor doktorlar ama sen doktoru dinleme genetiğe mutlaka gönder sonrası daha kötü oluyor
Siz yine mutlaka sorunDevlette yapıyorum tedaviyi ordada böyle şans var mı bilmiyorum
Aynen haklısınız teşekkür ederim inşallahSiz yine mutlaka sorun
Devlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayriDevlette yapıyorum tedaviyi ordada böyle şans var mı bilmiyorum
1250 TL Kurul ücreti dışında daha ödeme çıkmadı bana ilerleyen süreçte ne çıkar bilmiyorum ilaç raporum çıkacak onu bekliyorumDevlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
Evet dediğiniz gibi çok git gel ve oyalamayla uzuyor süreç ama maalesef özelde yapmaya maddi imkanım yok şu anDevlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
Hakkımızda hayırlısı olsun aynı gün olacak bebişlerimizEvet canım transfer gerçekleşti ben de yatıyorum
Ben de 24 Nisan'da transfer oldum beklemedeyimKızlar selam 26 Nisan 2. Transferimi olacam 5. Gün embriyosu çift transfer olacak sizlerde durumlar nasıl beraber takip edelim sürecimizi
Benim de Perşembe günü transferim oldu. HaberleselimBenim de perşembe transferhepimizin hayırlı sonuclanması dileğiyle...
Nasıl hissediyorsun :) biraz endişeli biraz umutlu ortaya karışık hissediyorumHakkımızda hayırlısı olsun aynı gün olacak bebişlerimiz
Ne durumdasin? Var mi belirti? Daha cok erken ama :)Benim de Perşembe günü transferim oldu. Haberleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?