- 16 Kasım 2020
- 540
- 238
- 53
- 37
Ne durumdasin? Var mi belirti? Daha cok erken ama :)
Henüz çok erken, daha önce bir negatif sonuçlanan gebeliğim olmuştu. Adet günü geçmesiyle belirtilerin başlamasi yaklaşık aynı günlere denk geliyor. Ama bugün başım döndü aldığım hormonlara bağladim bilmiyorum artkNe durumdasin? Var mi belirti? Daha cok erken ama :)
Hayırlı olsuuunnYaa oldun mu transferini canım
Benimde bugündü çift embriyo şimdi yatıyorum
Kaç gün dinlenmeyi planlıyorsunuzz acaba çalışıyorsanız ne zaman dönmek lazım iş güce ?Benim de Perşembe günü transferim oldu. Haberleselim
Ben çalışmıyorum. İlk üç günü evde istirahat halinde geçir, sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Tabi ağır kaldırmak, ağır iş yapmak, uzanmak, yorulmak yokKaç gün dinlenmeyi planlıyorsunuzz acaba çalışıyorsanız ne zaman dönmek lazım iş güce ?
İlk transferimde 12 gün boyunca dinlendimbu sefer öyle yapmayı planlamıyorum. Tazecik transfersiniz size sormak istedim ❤
Araçla gidip geliyorum işe bazen evden çalışıyorum o yüzden böyle kendimide kasmak istemiyorum en azından 4 gün yatış planlayayım kendimeBen çalışmıyorum. İlk üç günü evde istirahat halinde geçir, sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Tabi ağır kaldırmak, ağır iş yapmak, uzanmak, yorulmak yok
Elimizden geldiğinde kendimizi korucaz ama yine de tutunacaksa tutunur. Ben izmir'deyim bahçecide gördümAraçla gidip geliyorum işe bazen evden çalışıyorum o yüzden böyle kendimide kasmak istemiyorum en azından 4 gün yatış planlayayım kendime
Nerede tedavi görüyorsunuz :)
Ben hiçbirşey hissetmiyorumNasıl hissediyorsun :) biraz endişeli biraz umutlu ortaya karışık hissediyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsuuunn30 unda çift embriyo transferim olacak inşallah benimdee
İlk denemeniz mi ?
Amiin inşallahSelam ben de geldim 24 nisanda dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transferim oldu umarım pozitif sonuçlar alırız hep beraber
Amiin inşallahbir şey hissediyor musun? Benim gece adet ağrılarım var 2 gündür. Gündüz hiçbir şey hissetmiyorum. Acaba adet mi olacagim
Kullanılan ilaçların etkisi olabilir. Ben de 3-5 gündür çok halsizlik ve yorgunluk oluyordu. Sebebini düşünerek buldum. Özellikle kalçadan vurulan progestoron ignesinden sonra böyle olduğumu anladım. Onu vurulmadigim gün normalim çünkü. İlaç ve iğnelerin etkisi çok fazla. 4. Günüm hiç birsey hissetmiyorum.Sabah benim de sağ kasığımda özellikle ağrım vardı belime vuruyor zaten belirtileri adet belirtileri ile aynı diyorlar hiç olumsuz düşünmeyin bence ben kendimi dinlememeye çalışıyorum çoğu psikolojikBenim ruh halim çok değişken ya çok sinirliyim ya çok duygusal özellikle dünden beri kök söktürüyorum böyle olan var mı?
Aynı gün transfer olmuşuz. İnşallah hayırlı haberler alalım. Nasıl geçecek bilmiyorum ben çok merak etmeye başladim tuttu mu die. Bende de bı sinirlilik hali var. Ben hareketlerimizi kısıtlıyoruz ya ondan olabilir die düşünüyorumSelam ben de geldim 24 nisanda dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transferim oldu umarım pozitif sonuçlar alırız hep beraber
Progesteron iğnesini neden kalçadan oluyorsunuz ben ilkinde de ikincisinde de göbekten kendim yapıyorumKullanılan ilaçların etkisi olabilir. Ben de 3-5 gündür çok halsizlik ve yorgunluk oluyordu. Sebebini düşünerek buldum. Özellikle kalçadan vurulan progestoron ignesinden sonra böyle olduğumu anladım. Onu vurulmadigim gün normalim çünkü. İlaç ve iğnelerin etkisi çok fazla. 4. Günüm hiç birsey hissetmiyorum.
Offf ben ikizler burcuyum üstüne üstük yaşadığım duygusal değişimleri bir görsenizSabah benim de sağ kasığımda özellikle ağrım vardı belime vuruyor zaten belirtileri adet belirtileri ile aynı diyorlar hiç olumsuz düşünmeyin bence ben kendimi dinlememeye çalışıyorum çoğu psikolojikBenim ruh halim çok değişken ya çok sinirliyim ya çok duygusal özellikle dünden beri kök söktürüyorum böyle olan var mı?
Aynn ben de göbekten yapiorumProgesteron iğnesini neden kalçadan oluyorsunuz ben ilkinde de ikincisinde de göbekten kendim yapıyorum
Benim karnımın sol tarafında arada seyrime oluyor. Böyle bı şey yaşıyor musunuz? Ben kendime belirti arıyorum sanıyorumKullanılan ilaçların etkisi olabilir. Ben de 3-5 gündür çok halsizlik ve yorgunluk oluyordu. Sebebini düşünerek buldum. Özellikle kalçadan vurulan progestoron ignesinden sonra böyle olduğumu anladım. Onu vurulmadigim gün normalim çünkü. İlaç ve iğnelerin etkisi çok fazla. 4. Günüm hiç birsey hissetmiyorum.
Doktorum kalçadan vurulacak dedi. Göbekten vurduğum iğne oksapar.Progesteron iğnesini neden kalçadan oluyorsunuz ben ilkinde de ikincisinde de göbekten kendim yapıyorum
Hayır hiçbir şey hissetmiyorum.Benim karnımın sol tarafında arada seyrime oluyor. Böyle bı şey yaşıyor musunuz? Ben kendime belirti arıyorum sanıyorum
Olabilir ben baya sinirlenip geriliyorum gün içinde 2 gündür baya herkese sövesim varAynı gün transfer olmuşuz. İnşallah hayırlı haberler alalım. Nasıl geçecek bilmiyorum ben çok merak etmeye başladim tuttu mu die. Bende de bı sinirlilik hali var. Ben hareketlerimizi kısıtlıyoruz ya ondan olabilir die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?