Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Anladım canım bende 23 nisanda transfer oldum 5.gün dayanamayıp idrar da test yaptım pozitifdi dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu gidip test verdim 22ydi 43 oldu dün test günümdü 36 ya düşmüş sonuç hüsran
Hamilesin cnm o zaman sonuçları yükseliyor aniden rabim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🤲

Kızlar bu estrofemle progestan ı ne zamana kadar kullanıyoruz çok geldi herhalde duygularım alt üst oldu normale dönmek istiyorum 😀

Kızlar bu estrofemle progestan ı ne zamana kadar kullanıyoruz çok geldi herhalde duygularım alt üst oldu normale dönmek istiyorum 😀
Ben de merak ediyorum. Bide progestanı ne zaman birakcaz. sürekli günlük ped kullanıyorum yine de beyaz camasirim da kirleniyo. Daha büyük günlük pedi olan marka var mı acaba. Ben pek kullanmıyorum normalde o yüzden pek bilgim yok

Merhaba kızlar bende dün transfer oldum sonuç beklerken burda dolaşmak iyi geliyor bana

Aynen cnm çok iyi geliyor buralarda dolaşmak rabim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tutunur inşallah bebişin 🤲bende yarın test vericem 🥹
Amin canım Allah emeğimizi eziyetimizi boşa çıkarmasın inşallah😍 hadi güzell haberini alırız inşallah 🤲

Back
X