• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞAN SORUNUUUU..

Bizim isteme olduktan 2 hafta sonra evde buyukler arasinda nisan oldu. 5ay sonra da dugun. Ben kina gecesini de evde yaptrdm. Sevdigim ark larim buyukler vs falanla. Dugune harcandi kiz oglan tarafi ortak harcama yaptk. Yemekli canli muzikli dugun oldu hem :) bence aklinizi kullanin alemin lafina bakmayin

En temizi isteme günü söz yüzüğü takılması ve sonrasında evde aile arası nişan.
Yani bizim böyle olmuştu. Nişan boşa masraftan başka şey değil.
Bu arada nişanı kız tarafı yapıyor diye biliyorum.
Nişanlının durumunun çokta önemi yok. İstiyorsanız yaparsınız ama illa olacak diye bir şart yok

15 agustosta sözlendim. söz törenimde ailemin yakın arkadaş ve eşleri erkek tarafının yakın akraba ve arkadaşları oldu. söz yüzüklerimiz takıldı ve birde söz kelepçem. o zamanda söz nişanı beraber yapacak ekonomik durumu yoktu sözlümün. şimdi ben büyük bi nişan istemiyrum. salon tutup eglence yapmak falan. annem salon olmalı söz evde oldu buda illa büyük olmalı falan diyince başta nişan yapmıcam alyanslar düğünde takılsın dedim. sırf eglence yapılmasın diye. biraz kalabalıktan bogulan bi yapım var da . şimdi nişan olmasını alyanslarımız takılsın diye istiyorum düğün yaza ve ben yaza kadar yüzüksüz kalmayalım istiyorum. neyse şimdi yine kendi aramızda bi kaç aile büyüğümüz ve ev halkıyla yapsak sizce cok mu saçma. yani illa kalabalık başımıza toplamamız şart mı. anneme bunu bi türlü anlatamıyorum... beni saçma düşünceli ve kararsız olarak nitelendiriyor annem... off nasıl yapmalıyım bilemiyorum..
İlla düğün salonu değilde küçük bir dernek falan ayarlayın annenizin gönlüde olur sizinde kalabalık olmaz hem.

15 agustosta sözlendim. söz törenimde ailemin yakın arkadaş ve eşleri erkek tarafının yakın akraba ve arkadaşları oldu. söz yüzüklerimiz takıldı ve birde söz kelepçem. o zamanda söz nişanı beraber yapacak ekonomik durumu yoktu sözlümün. şimdi ben büyük bi nişan istemiyrum. salon tutup eglence yapmak falan. annem salon olmalı söz evde oldu buda illa büyük olmalı falan diyince başta nişan yapmıcam alyanslar düğünde takılsın dedim. sırf eglence yapılmasın diye. biraz kalabalıktan bogulan bi yapım var da . şimdi nişan olmasını alyanslarımız takılsın diye istiyorum düğün yaza ve ben yaza kadar yüzüksüz kalmayalım istiyorum. neyse şimdi yine kendi aramızda bi kaç aile büyüğümüz ve ev halkıyla yapsak sizce cok mu saçma. yani illa kalabalık başımıza toplamamız şart mı. anneme bunu bi türlü anlatamıyorum... beni saçma düşünceli ve kararsız olarak nitelendiriyor annem... off nasıl yapmalıyım bilemiyorum..
Neden söz ayrı nişan ayrı yapıyorsunuz ki...
Biz evlenirken aileler birbirini tanımıyordu ama biz birbirimizin aileleri ile tanışmıştık , bir gecede geldiler bohçalarını çiçek ve çikolatalarını alıp, yüzüklerimizi almıştık kendimiz zaten hem aileler tanıştı hem söz-nişan-isteme oldu , yüzükleri taktık ve yaklaşık 9 ay sonrada evlendik..
Nişanım evde oldu kendı yakın akrabalarım, annemin aile dostu birkaç arkadası ve esimin çekirdek ailesi geldi..
Kınamı kendi yazlığımızda yaptık , düğün gibi oldu, düğünümde tanıdık bir mekanda kır düğünü idi...
Kısacası her detay oldu ama biz detaya girmedik bu sayede herşey tas tamam olmasına rağmen kimse huzursuz olmadı herkes eğlendi ve severek hazırlık yapıldı, ben oynamayı düğünleri sevmeyen insan ve fazla kalabalığı ben bile eğlendim hatta düğünümde hep oynadım :D :D

Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Kimseyi düşünmeyin, ne istiyorsanız onu yapın.
Ben de nişan istemeye istemeye yaptım, güzel oldu olmasına ama bana göre değil bu törenler.
Hem ne der dediğiniz elalem borçları sizinle birlikte ödemiyor, ekonomik ve psikolojik durumunuza göre canınız nasıl istiyorsa öyle yapmalısınız bence .. Gerek yok fazla tantanaya ..

Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Kimseyi düşünmeyin, ne istiyorsanız onu yapın.
Ben de nişan istemeye istemeye yaptım, güzel oldu olmasına ama bana göre değil bu törenler.
Hem ne der dediğiniz elalem borçları sizinle birlikte ödemiyor, ekonomik ve psikolojik durumunuza göre canınız nasıl istiyorsa öyle yapmalısınız bence .. Gerek yok fazla tantanaya ..

ne kadar beni anlatan bı yorum yapmışssınız. bu akşam nişan günü için ve yapılacaklar için gelicek erkek tarafı. bakalım nasıl bir sonuç cıkartacaklar...

Beni istemeye geldiklerinde tek taşımı taktı eşim. 2 ay sonra nişan yaptık. Annemler yer tuttular 50 kişilik yemekli yaptık. Yani ufak bir düğün gibi. Orada alyanslarımız takıldı. Bence böyle şeyleri gözünde büyütme. Bunlar hayatta 1 kere yaşanacak anlar ve en güzeli olması için çabala. Tabi bu benim fikrim.

Okadar çok insan nişanı evde yapıyorki , kendi insanın oluyor
Herkes sıcak samimi içten davranıyor, kuzenler gençler bunlar yeter yani
Annenle konuş ikna et canım. İnan büyütülcek birşey yok bunda

Back
X