- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
Herkese selamlar...
Benim basimdan büyük sorunlar geçti ve onlari dile getirmek ihtiyaci duyarak buraya yaziyorum.
23 yasindayim, 3 yil önce biriyle tanistim. Aramizda hersey güzel giderken aileler devreye girince bir takim sorunlar yasadim. 2 yil olunca, aileler tanismaya basladi (farkli sehirdele yasiyorlar ama). Neyse iste o dönemde sorun olmadi fakat durum ciddiye gidince sorunlar basladi. Onlar kastamonulu, biz corumluyuz. Hep bu gelenek farklariyla hep hep hep sorun cikti, ve iki aile birbirinden sogudu. Tabi bunlarda ister istemez beni ve sevgilimi etkiledi. Ben ailemi savundum, o kendi ailesini ve orda ipler kopmaya basladi. Sorunlar bu:
- Bizde kizin adi anilmadan önce hersey konusulur acik acik sonrada sorun cikmasin diye (altin konusu gibi). Bunlarda sözden sonra konusuluyormus, hatta dügünden önce bile.
- Altin konusunda da sorun cikti, onlar 5 burma yapariz dediler neyse onu gectim...
Iyi kötü, söz kesildi, 16 agustosta nisanim oldu, ama yine sorunlar yine tatsizliklar....
Annesi gelenlere dedi ki birsey takmayin. Bunun hesabini yapiyor.
Neyse, en son olay, annesi anneme sordu ki kiralik mi satin mi alinacak gelinlik diye?
O zaman annemin tepesi atti ve icindeki tuttugu herseyi annesine söyledi bu nasil bir soru diye falan derken ortalik yine karisti. Sevgilim de dedi ki sorar ne var bunda diye. Ben orda patladim. Aramiz bozuldu, annesi babasi gelip bizden bohcayi, nisanda takilan altinlari alip, bu is bitsin deyip, hersey alip gittiler.
Millet, ne olursa olsun, olayi düzeltmeye bakarken, bunlar isi hemen bitirmeye ugrastilar.
Sevgilim olacak adamda, herseye göz yumdu. Bir ay olacak bu is biteli ama hala konusuyoruz, kopamiyoruz, ona cok kizgin, öfkeli olsamda, vazgecemiyorum. Bana aptal dersiniz belki ama hiç kolay degil benim icin...
Ondan hariç basindan beri ailesi hic elini cebine koymayacak gibi durumlar yasadik (dugun salonunda dekor olmayacak dediler, az altin yapmak istediler, hep az masraf yapmaya calistilar, biz ortasini istememize ragmen)
Hepiniz unut, baska bir cagre yok diyeceksiniz, fakat yapamiyorum, cok fena canim yaniyor
Ben sanki dul veya cocugum var mis gibi bu muameleyi bastan gördüm ve hic hak etmedigim halde.. Cok sey yasadim ama konuyu fazla uzatmamak için biraz özetlemeye calistim ama daha çok konular var..... Öyle bana akil verecek, derdimi yanacak kimsem yok bu yüzden biraz olsun icimdekileri buraya dökmeyi istedim...
Bu arada konuyu okudumda gerçekten suç sizde annesi gelinlik satinmi kiralık mi olsun diye size sormus.. eee soracak tabi ne var bunda? ??? Ailesi bence gayet normal geldi bana siz sacmalamissiniz