Nişan Takısı Hakkında

normalde takarım diyorsan,beğendiğin tarzda al,yok yatırım için kullanırız diyorsan işçilik az olan bir bilezik tercih et karar senin

Aynen öyle benim korktuğum da bu zaten.
Dün kendisi de özellikle laf olmasın o mu takıldı bu mu takıldı diye belirtti.
Ben bunları aklımdan çıakrayım en iyisi.

Canım,bu seçtiklerinin hiçbiri nişanda takılmaz.Çok basit kaçar.Bunları sana herzaman her halukarda alır.Biraz da ileriye dönük bak.Ne olur ne olmaz.Altın bir nevi yatırımlıktır.Çok abartılı olmayan ama çok şık,setler var.Hiç olmadı pırlantalı kolye takımı aldır derim.

sadeliği ve zarifliği seven birisin nişan kıyafetinide sade ve şık bir elbise. ama bu sefer biraz gösterişli birşeyler seç. Hem kıyafetinde sade takında sade hoş durmaz belki. Umarım nişanında hiç sorun çıkmaz. Nişan kıyafetin geldiğinde yorumlarını bekliyoruz. :)

nişanımda 2 bilezik taktılar düğündede oyuncak gibi denen takı setlerinden beğendim eşim aldı,kime gösteriş yapıcam dallı budaklı bişey alıp, ayrıca ailemde takı konusunda bi talepte ya da yorumda bulunmadı bulunsalar kırılırdım zira maddi bişey değildi bizim evliliğimiz

bişey daha takı setleri satarken nerdeyse yarı yarıya düşüyo ben 1600e aldım 900e sattım

O zaman hiç gerek yok bilezik falan alsınlar onun yerine hatta altın taksınlar:)
Çünkü bu gerdanlık gibi olan takı setlerini ömrü billah takmam eminim

Nişanın adına şanına yakışacak bir şeyler aldır.
Şöyle kalınlarından gösterişlilerinden
Gerisi sonra alınır zaten nişan takısının özelliği gösterişli ihtişamlı olmasıdır.
Bu arada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Yok tatlım sözlüsünün ailesi bilezik takacakmış bunlar nacizane sözlüsünün hediyesi olacakmış ya ondan öyle dedim. Aile arasında bir nişanda çok abartıya gerek yok bence düğünde takılır güçleri neye yeterse...

Vallahi şekerim bu zaman öyle olmuş ki artık gücü olan bile azıcık açık kapı görsün gücümüz yok alamıyoruz diyorlar.Kendi çocukları için zorla takı takan var. Takının anlamı nedir yeni evliler borçları için kullansın , borcu yoksa ileriye yönelik yatırım yapsın diye takılan hediyelrdir. Nişanı, sözü bilmem nesi olmaz bu işin takı takıdır.Bırakalım yapsınlar aileler. Çocuğuna takıyor yabancıya değil ya. Vallahi o bileziğin bi tanesi bile o kadar kıymetli oluyor ki sonradan ohhhh iyiki de diyorsun:)

Bu modeller çok güzel hem hiç modası geçmez hem de günlük bile kullanılır.

Bende set tarzı şeyleri sevmem. Gösterdiğin modellerde nişan için çok hafif kalıyo. Dogum gününde, evlilik yıldönümünde alınacak türden. En iyisi sen bilezik aldır. Hem gösterişli, hem zarar etmezsin, hemde ilerisi için yatırım olur. Nacizhane fikrim bu. Bu arada hayırlı olsun, umarım herşey istediğin gibi olur.

bende nişan için set alcaklardı istemedim alınca dünya para satınca 3 kuruş etmiyo.dedimm bana set almayın onun parasıyla güzel bir bilezik istiyorum dedim.hem ileriye yatırım satınca bile değerli dursun kenarda yatırım=)

canım zevk meselesı tabıı ama o ıncecık kolyelerı hıcde aldırma nısanlına benım 11 yasındakı kızım kuran kursunda kurana gectı dıye ben aldım 225 dedı kuyumcu 150 de anlastık ınce ucunda kalp var senın gosterdıklerıne benzıyor
bosversene sen kendın bıle alırsın onu ben olsam agır bırseyler alırdım elbette onun butcesınıde zorlama ama ucuza da kacma gul gıbı kız alacak sonucta....
esım batmanlı ve orda nsan ıcın alınan kolye 17 bın fılan tutuyor ısmı de ocak batıran:) ha bana alındı mı yok esımın durumu yoktu alacak ama kızlarıma ınsallah:)

Son düzenleme:
zarif şeylerden hoşlanıyorsan yakut ya da pırlanta almanı öneririm, ben öyle yapmıştım, kocaman kocaman sarı sarı altınlardan hoslanmıyorum. hem düğün takısı olarak bir ağırlığı olur, hem de zevkine göre zarif olmuş olur.

canım yorumları okumadım sadece senin ilk mesajını okudum ona göre cevap veriyorum. bence nişanlınla güzel gösterişli bi set alın düğününde de takarsın sonradan özel bir yere giderken de kullanırsın. böyle özel günler düğün nişan vs gibi şeyler için bir tane de olsa setin olsun ister beyaz alırsın ister sarı ister karışık renkli sana kalmış. dediğin günlük tarzda olandan da bi set alırsınız yada sadece yukardakiler gibi kolye, oda eşinin sana düğün hediyesi olur. yada gerdek gecesi yüz görümlüğü olarak takar yada sadece hediye olur biz öyle yaptık. kv set taktı özel zamanlarda takıyorum, eşimde düğünde günlük şuanda da boynumda olan set aldık beraber yüzüğü küpesi kolyesi olanlardan ince bişey gösterişli setlerde değil, onu taktı düğün hediyesi diye, beyaz istedim eşimin hediyesini beyaz aldık. kv sarı-beyaz ve taşlı bişey taktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…