- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Selam yine ben
Herhalde nişanlanana kadar 4835738495 tane konu açmış olurum
Bu seferki sorum takılar hakkında. Dün erkek arkadaşım benden takı beğenmemi istedi. Normalde zaten takı kullanan biri değilim, alerjim olduğu için alışmamışım saat bile takamıyorum ama altına alerjim yok tabi kiŞimdi ben onun alacağı şeyi her zaman takabileceğim bir tarzdan seçmek istiyorum ama onlar da ince ve ucuz. Nişanda bu tarz takı takılır mı sizce? Dün bana özellikle seç, beğen ben bir kaç gün içinde kuyumcuya giderim ama sonradan aileler laf söz etmesin ona göre dedi. İstiyorsan bilezik falan da olabilir dedi. Arkadaşım da kendi nişanında tarzına uygun ince bir şeyler aldırdı ve annesi bunlar ne böyle oyuncak gibi incecik demiş.
Kolye ve bileklik düşünüyorum, tarzlar böyle olabilir. Ya kolye ucu şeklinde ya da minik sallantıları olan bir kolye olacak. Şu 3 sıra olan renkli nazar boncuklu olanın tek sırası olabilir. En kötü ihtimalle inci setlerden seyrek dizilmiş olanı olabilir ama onu da her zaman takamam.
Ne diyorsunuz? Nişanında set falan değil de böyle günlük tarzda takı takılan var mı? Aileniz nasıl karşıladı ve?
Eki Görüntüle 768758 Eki Görüntüle 768757 Eki Görüntüle 768755 Eki Görüntüle 768756 Eki Görüntüle 768759
yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama sen öğretmendin sevgilinde istanbulda bilgisayar üzerine bir işte çalışıyordu galiba ve annen çok sıcak bakmıyordu eğer doğruysa bu kadar sade birşey seçme derim annen zaten baştan beri istemiyor sorun yapıyor sonra sana çok laf yapar senin ve nişanlının canı sıkılır hadi sen annen diye alınmaz belkide ben seçtim sana ne dersin ama nişanlına annenin beğenmemesi ağır gelebilir annen birşey demese bile nişanda takılırken bir bakış atsa nişanlın o bakışı yakalasa üzülebilir ona göre bir seçim yap karşı tarafıda kötü duruma düşürmesin nişanlının aileside üzülür o zaman gelinimiz seçti demez kimse annesi bizi hoş karşılamadı beğenmedi der. daha sonra sen üzülürsün bu tarz nişanda ağırlamada falan sorun yaşayanlar ilerde hep başına kakılıyor
bişey daha takı setleri satarken nerdeyse yarı yarıya düşüyo ben 1600e aldım 900e sattım
İyide nişanın evde ya da salonda olması önemli değil ki. Takı işte ..Bırak alsınlar en güzelini, kalınını yatırım bunlar yatırım. Takmak zorunda değilsin yok hatıra kalsın diyosan da dediğim gibi al güzel bir kelepçe filan özel günlerde tak , sakla ..
Yok tatlım sözlüsünün ailesi bilezik takacakmış bunlar nacizane sözlüsünün hediyesi olacakmış ya ondan öyle dedim. Aile arasında bir nişanda çok abartıya gerek yok bence düğünde takılır güçleri neye yeterse...
Hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Bence de bu takılar daha çok özel günlerde,yıldönümünde filan hediye edilecek gibi...
Naçizane tavsiyem,dönemlik değil ömürlük bir model düşünmen yönünde.
Şimdi tarzım değil dersin,moda olana yönelirsin ama 5-10 sene sonra takılmaz modeller olur.
Seçtiğin takılar daha çok moda olan ve hafif-günlük takılar.
Halbuki ben olsam başka bir nişana-düğüne-davete giderken takabileceğim daha ağır bir model seçerdim.
Bir de modası geçmeyecek klasik bir model alırdım ki nişan hatırası olarak hayat boyu,hatta yaşlanınca bile kullanabileyim.
Hatta kimbilir belki ileride kızıma veya gelinime takabileyim:)
Hep bu yaşta kalmayacaksın ve moda sürekli değişecek.
Misal geçen seneye kadar sarı altın takı takmak demodelikti,herkes beyaz takıyordu.Şimdi yine moda oldu.
Eki Görüntüle 768807 Eki Görüntüle 768808
Veya tria ve benzeri sadece pırlantalı modeller sade ve kullanışlı olur :
Eki Görüntüle 768809
Selam yine ben
Herhalde nişanlanana kadar 4835738495 tane konu açmış olurum
Bu seferki sorum takılar hakkında. Dün erkek arkadaşım benden takı beğenmemi istedi. Normalde zaten takı kullanan biri değilim, alerjim olduğu için alışmamışım saat bile takamıyorum ama altına alerjim yok tabi kiŞimdi ben onun alacağı şeyi her zaman takabileceğim bir tarzdan seçmek istiyorum ama onlar da ince ve ucuz. Nişanda bu tarz takı takılır mı sizce? Dün bana özellikle seç, beğen ben bir kaç gün içinde kuyumcuya giderim ama sonradan aileler laf söz etmesin ona göre dedi. İstiyorsan bilezik falan da olabilir dedi. Arkadaşım da kendi nişanında tarzına uygun ince bir şeyler aldırdı ve annesi bunlar ne böyle oyuncak gibi incecik demiş.
Kolye ve bileklik düşünüyorum, tarzlar böyle olabilir. Ya kolye ucu şeklinde ya da minik sallantıları olan bir kolye olacak. Şu 3 sıra olan renkli nazar boncuklu olanın tek sırası olabilir. En kötü ihtimalle inci setlerden seyrek dizilmiş olanı olabilir ama onu da her zaman takamam.
Ne diyorsunuz? Nişanında set falan değil de böyle günlük tarzda takı takılan var mı? Aileniz nasıl karşıladı ve?
Eki Görüntüle 768758 Eki Görüntüle 768757 Eki Görüntüle 768755 Eki Görüntüle 768756 Eki Görüntüle 768759
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?