Aile arasında mı olacak nişan? Canım çevre yorumları önemliyse gösterişli bişey tercih et her zaman takabileceğin şeyleri sonra alırsınız.
Aile arasında evde olacak. Çevre yorumları benim için önemli değil ama kendisi özellikle "kimse bu mu takılmış, bu kadar mı takılmış demesin" dedi bana. Ailesi belki 1-2 bilezik takabilirler onu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın alacağı şeyi hep takmak isterim..
Anladım tatlım. O zaman hoş tercihler yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun
İyide nişanın evde ya da salonda olması önemli değil ki. Takı işte ..Bırak alsınlar en güzelini, kalınını yatırım bunlar yatırım. Takmak zorunda değilsin yok hatıra kalsın diyosan da dediğim gibi al güzel bir kelepçe filan özel günlerde tak , sakla ..
düğün değilki bu nişan abartıya gerek yok ne beğeniyosan onu al bence
ailen yorum yapar mı sonuçta kızları seçiyo sen daha iyi bilirsin annene şimdiden söyle bence fikrini ne aldırmak istediğini o çevreyi daha iyi bilir ayrıca kimsenin de karışmaya hakkı yok takacak olan sizsiniz
O da öyle diyor ama özel günlerde takmalık bir şey istemiyorum ben. İnce fazla pahalı olmayan bileklik ve kolyem olsun hep takayım diyorum. Hatta şu ipli altın bilekliklerden bile aldırmayı düşündüm
Annem yorum yapmazsa çatlar zaten onun dışında çevremizden gelen olmayacak dayımlar hariç. Annemle de anlaşmak mümkün değil sen bilirsin der iş biter bunu mu almışlar, bunları alacaklarına bi bilezik alsalarmış daha iyi olurmuş falan der muhakkak.
Şekerim bırak ta o kolye bilekliklerini sonraki özel günlerinizde alsın..Doğum günün olacak, yıldönümleri şunlar bunlar o kadar çok hediye alacak zaman olacakki.Özel de takmak istemezsen bilezik en iyisi annen de haklı..Madem nişan ömür boyu saklanacak bir pırlanta tek taş alsın ya da almıştır heralde dimi? Bu arada kaç yaşındasın merak ettim de
Yok almadı ben tek taştan hoşlanmıyorum çünküÖzellikle de söyledim sakın pırlanta falan alıp gelme diye. 29'uma girmeme çok az kaldı.
O zaman benim bir şey beğenmeme gerek yok kendileri alıp gelsinler ne düşünüyorlarsa
Hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Bence de bu takılar daha çok özel günlerde,yıldönümünde filan hediye edilecek gibi...
Naçizane tavsiyem,dönemlik değil ömürlük bir model düşünmen yönünde.
Şimdi tarzım değil dersin,moda olana yönelirsin ama 5-10 sene sonra takılmaz modeller olur.
Seçtiğin takılar daha çok moda olan ve hafif-günlük takılar.
Halbuki ben olsam başka bir nişana-düğüne-davete giderken takabileceğim daha ağır bir model seçerdim.
Bir de modası geçmeyecek klasik bir model alırdım ki nişan hatırası olarak hayat boyu,hatta yaşlanınca bile kullanabileyim.
Hatta kimbilir belki ileride kızıma veya gelinime takabileyim:)
Hep bu yaşta kalmayacaksın ve moda sürekli değişecek.
Misal geçen seneye kadar sarı altın takı takmak demodelikti,herkes beyaz takıyordu.Şimdi yine moda oldu.
Eki Görüntüle 768807 Eki Görüntüle 768808
Veya tria ve benzeri sadece pırlantalı modeller sade ve kullanışlı olur :
Eki Görüntüle 768809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?