- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Selam yine ben
Herhalde nişanlanana kadar 4835738495 tane konu açmış olurum
Bu seferki sorum takılar hakkında. Dün erkek arkadaşım benden takı beğenmemi istedi. Normalde zaten takı kullanan biri değilim, alerjim olduğu için alışmamışım saat bile takamıyorum ama altına alerjim yok tabi ki
Şimdi ben onun alacağı şeyi her zaman takabileceğim bir tarzdan seçmek istiyorum ama onlar da ince ve ucuz. Nişanda bu tarz takı takılır mı sizce? Dün bana özellikle seç, beğen ben bir kaç gün içinde kuyumcuya giderim ama sonradan aileler laf söz etmesin ona göre dedi. İstiyorsan bilezik falan da olabilir dedi. Arkadaşım da kendi nişanında tarzına uygun ince bir şeyler aldırdı ve annesi bunlar ne böyle oyuncak gibi incecik demiş.
Kolye ve bileklik düşünüyorum, tarzlar böyle olabilir. Ya kolye ucu şeklinde ya da minik sallantıları olan bir kolye olacak. Şu 3 sıra olan renkli nazar boncuklu olanın tek sırası olabilir. En kötü ihtimalle inci setlerden seyrek dizilmiş olanı olabilir ama onu da her zaman takamam.
Ne diyorsunuz? Nişanında set falan değil de böyle günlük tarzda takı takılan var mı? Aileniz nasıl karşıladı ve?

Herhalde nişanlanana kadar 4835738495 tane konu açmış olurum

Bu seferki sorum takılar hakkında. Dün erkek arkadaşım benden takı beğenmemi istedi. Normalde zaten takı kullanan biri değilim, alerjim olduğu için alışmamışım saat bile takamıyorum ama altına alerjim yok tabi ki

Kolye ve bileklik düşünüyorum, tarzlar böyle olabilir. Ya kolye ucu şeklinde ya da minik sallantıları olan bir kolye olacak. Şu 3 sıra olan renkli nazar boncuklu olanın tek sırası olabilir. En kötü ihtimalle inci setlerden seyrek dizilmiş olanı olabilir ama onu da her zaman takamam.
Ne diyorsunuz? Nişanında set falan değil de böyle günlük tarzda takı takılan var mı? Aileniz nasıl karşıladı ve?